- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
Öncelikle herkese merhaba, benim gebe kalmakla alakalı internette yaptığım araştırmalar hariç hiçbir bilgim yok. Zor bela 2 ay sonra ayın 10unda kadın doğumdan randevu alabildim bir problem var mı yok mu falan diye. Daha öncesinde koronaya yakalanıp iyileştikten sonra kan testi yaptırmıştım yaptırmışken hormon testi de yaptırdım her şeyim normal çıktı. Yumurtlama dönemi falan bunlar hakkında da bir bilgim yok internette araştırdığım kadarıyla bir şeyler öğrendim ama hep yanlış anlamışım. Millet reglden sonra düzenli bir şekilde hamile kalabilmek için ilişkiye giriyormuş saftirik ben reglden 2 hafta sonra falan denemeye çalışıyorum. Sanıyorum ki reglden 14 gün sonra yumurtlama başlıyormuş oysa reglle beraber 14 gün falanmış. Sizce hamile kalabilmek için nasıl bir yol izlenmeli lütfen tecrübelerinizi hiç bilmeyen bir insana anlatıyormuş gibi anlatır mısınız? acaba bir sorun mu var bunu düşünmekten reglim bile düzensizleşti. eskiden hep zamanında regl olurdum şimdi kafaya takmaktan tüm düzenim bozuldu.