- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 27
-
- Konu Sahibi AyTerapisii
Açıkçası ben polen ve arı sütünün iştahsızlık için iyi geldiğini duymuştum... Hamilelik sürecinde balık , havuç suyu, nar suyu iyi diye duydum :)Merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır evliyim kiloluyum ve pko var. Duydum ki polen ve arı sütünün hamilelikte ve hamile kalmakta epeyce faydası varmış bilgisi olan kullanan varsa nasıl kullandığını ve etkilerini anlatabilir mi ?
bende geçenlerde nette araştırma yaparken gördüm bebek isteyen çiftlerin polen ve arısütünü kulllandıkları takdirde gebelik oranının yüzde 46 artacağı yazıyordu doktor ömer coşkunun röportajıymış ama nasıl kullanılması gerektiği yazmıyorduAçıkçası ben polen ve arı sütünün iştahsızlık için iyi geldiğini duymuştum... Hamilelik sürecinde balık , havuç suyu, nar suyu iyi diye duydum :)
bende de pko var 15 aylik evliyim bu ay macun yaptırdım icinde arı sütü vs var bakalım insaAllah işe yarar ☺
bende geçenlerde nette araştırma yaparken gördüm bebek isteyen çiftlerin polen ve arısütünü kulllandıkları takdirde gebelik oranının yüzde 46 artacağı yazıyordu doktor ömer coşkunun röportajıymış ama nasıl kullanılması gerektiği yazmıyordu
INŞAALLAH RABBIM isteyen herkese ve bize hayırlı evlatlar nasip etsinbende de pko var 15 aylik evliyim bu ay macun yaptırdım icinde arı sütü vs var bakalım insaAllah işe yarar ☺
Teşekkürler ❤gunde bir tatli kasigi onerilir genelde ( tahta kasik ile) bence esinizle beraber kullanin♥
Merhaba ben Saule Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.Merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır evliyim kiloluyum ve pko var. Duydum ki polen ve arı sütünün hamilelikte ve hamile kalmakta epeyce faydası varmış bilgisi olan kullanan varsa nasıl kullandığını ve etkilerini anlatabilir mi ?