GEBE KALMA SÜRECİNİZDE YAPTIĞINIZ ŞEYLER NELERDİR ? GEBE KALMAYI DESTEKLEYİCİ ÜRÜNLER KULLANIYOR MUSUNUZ .DENEYİMLERİMZİ PAYLAŞALIM MI

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
40
15
26
merhaba kızlar hepimiz gebe kalmaya çalışıyoruz bu süreçte kullandığınız işe yaradığını düşündüğünüz takviyeler var mı ?Mesela ben hayıt tohumunun işe yaradığını düşünüyorum bunun yannda leslie yapıyorum sizinde varsa paylaşın bizde deneyelim

Merhabalar. sabahları eşimle birlikte keçiboynuzu pekmezi içiyoruz. ilk hamileliğimin öncesinde de yapmıştık. spermler hızlandırıyor diye okumuştum. bunun dışında avokado, havuç yiyorum. bide kabak çekirdeği

Kabak çekirdeğini duymamıştım ama havucun sperm sağlığında büyük etkisi var diye hatırlıyorum bende tüketmeye başlayayım

Folik asit kullanıyorum onun dışında dikkat ettiğim bir şey yok,2 yaşında oğlum var 1 sene önce de zorunlu kürtajım var tekrar çocuk düşündüğümüzü söyleyince rahim filmi istedi doktorum 5 gün önce rahim filmi çekildim doktor kontrolünde ilerliyoruz bir dolu bir boş şeklinde gidin dedi henüz adetime çok var rahim filmi sonrası hamile kalan çok olmuş

Evet benim doktorumda 3 ay dene olmazsa en son rahim filmi çekelim dedi

Kabak çekirdeğini duymamıştım ama havucun sperm sağlığında büyük etkisi var diye hatırlıyorum bende tüketmeye başlayayım
Kabak çekirdeği yumurtlama için iyi diye biliyorum ayrıca magnezyum kaynağı. Havuç spermlere iyi geliyor mu? Ben yumurta büyütüyor diye yiyordum. Folik asitte alıyorum ayrıca

Evet benim doktorumda 3 ay dene olmazsa en son rahim filmi çekelim dedi
Rahim filminden çok korkmuştum ama aşırı basit bir şeymiş içeri girip çıkmam 5 dakikayı geçmedi bile. Eğer ihtiyacınız olursa ki umarım hiç gerekmez ama sakın gerilmeyin. Rahim filminden dolayı ilk 3 ay gebelik ihtimali çok yüksekmiş merakla aralık ayını bekliyorum

valla ne yalan söylim çok korkuyorum ister istemez insan geriliyor

Merhaba ben bir yıl denedim olmadı. Doktora gittim bana polikistik olduğumu söyledi. Takviye gıdalar vitaminler yazdı zayıfla dedi. Zayıfla dim ilaçlarımı düzenli kullandım. Diğer aya hamile kaldım. Ama bunun yanında ilacın ismiy no folik kombi . Kullanmak için polikistik olmaya gerek yok. Alıp kullanabilirsin. Bir de yumurtlama günümü takip ettim. O gün ilişkiye girmeden önce Meryem suresini açtım okudum öncesinde güzel bir abdest almıştım. Ondan sonra ilişkiye girdim çok dua ettim. Her şey sadece ilaç değil Allah’a teslim et kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…