- 24 Nisan 2025
- 47
- 11
- 3
- 21
- Konu Sahibi rhapsodyyyyx
-
Söylediğine göre zaten adetten baya sonra test yapmışsın dolayısıyla birşey olsa çıakrdı zaten merak etme tabi herkesin yumurtlama dönemi farklı ama hamile kalmak hem kolay hemde aslında böyle göründüğü kadar kolay kalınabilecek birşeyde değiş anlattıgın olay kadarıyla stres yapmışsındır vücut tepki veriyodur ama adet gecikmesi yaşıyor ve bu durumlarsan korkuyorsan sürekli bir ilişkin carsa yine korunma yöntemiyle ama dogum kontrol hapı kullanarak ilerle hem adetin düzeme girer hemde stres yaşşamazsn stres yaşadıkça adetin gecikir . Ellaya çok güvenme bende hiçbir işw yaramadı hamile kaldım işlk bebegimeÖncelikle bakireyim,pcos hastasıyım ve adet gecikmelerim olur. Adet gecikmesi yaşadığım dönemde yani 12 Nisanda erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz oldu. Son adetim 8 Martta gerçekleşti. Yaşadığımız birliktelik vajinal yolla olmadı. İç çamaşırı üzerinden sürtünme ile gerçekleşti. İç çamaşırındaki zevk suyu ile ve ya zevk suyunun elle vajinaya teması ile hamile kalmış olabilir miyim? Elle temas da vajinal girişe olmadı. İlişkiden hemen sonra ertesi günü hapı kullandım. 14 ve 22 Nisanda kan testi ve öncesinde de idrar testi yaptım. Hepsi negatif çıktı fakat çok stresliyim. 1 haftadır geçmeyen sol kasık ağrım ve kasık baskılarım var. Adetim hala gecikmeye devam ediyor. Dün ise doktor tavsiyesi ile tarlusal kullanmaya başladım. Bu ağrı ve adet gecikmesi sürekli beni hamile kalmış olabilir miyim düşüncesine itiyor. Yardımcı olur musunuz.
Sürekli bir ilişkim yok. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Sizce bahsettiğim gibi iç çamaşırı üzerinden sürtünme ile ve elle temas ile mümkün müdür? Boşalma falan da olmadı şüphem zevk suyundan.Söylediğine göre zaten adetten baya sonra test yapmışsın dolayısıyla birşey olsa çıakrdı zaten merak etme tabi herkesin yumurtlama dönemi farklı ama hamile kalmak hem kolay hemde aslında böyle göründüğü kadar kolay kalınabilecek birşeyde değiş anlattıgın olay kadarıyla stres yapmışsındır vücut tepki veriyodur ama adet gecikmesi yaşıyor ve bu durumlarsan korkuyorsan sürekli bir ilişkin carsa yine korunma yöntemiyle ama dogum kontrol hapı kullanarak ilerle hem adetin düzeme girer hemde stres yaşşamazsn stres yaşadıkça adetin gecikir . Ellaya çok güvenme bende hiçbir işw yaramadı hamile kaldım işlk bebegime
Bişey olucağını zannetmiyorum çok çok düşük bir ihtimalSürekli bir ilişkim yok. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Sizce bahsettiğim gibi iç çamaşırı üzerinden sürtünme ile ve elle temas ile mümkün müdür? Boşalma falan da olmadı şüphem zevk suyundan.
Korkutmayın beni lütfen.
Bilmiyorum. Kalmazsın diyenler de oldu. İnternette okuduğuma göre sanırım ilişkiden 10 gün sonra test yapılması gerekiyormuş. İlerleyen günlerde test yapmamı önerir misiniz?ihtimal çok düşük birde çok kısa zaman geçmiş bence
İçin rahat edecekse yapabilirsin ama bakireysen hamile kalamazsın kiBilmiyorum. Kalmazsın diyenler de oldu. İnternette okuduğuma göre sanırım ilişkiden 10 gün sonra test yapılması gerekiyormuş. İlerleyen günlerde test yapmamı önerir misiniz?
Bu ihtimal olayı beni cidden düşündürüyor.
İhtimal çok düşük dediğiniz için test tekrarını sordum.İçin rahat edecekse yapabilirsin ama bakireysen hamile kalamazsın ki
%0.001 ihtimal belki o da piyango gibi bişeydir herhalde bilemedimÖncelikle bakireyim,pcos hastasıyım ve adet gecikmelerim olur. Adet gecikmesi yaşadığım dönemde yani 12 Nisanda erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz oldu. Son adetim 8 Martta gerçekleşti. Yaşadığımız birliktelik vajinal yolla olmadı. İç çamaşırı üzerinden sürtünme ile gerçekleşti. İç çamaşırındaki zevk suyu ile ve ya zevk suyunun elle vajinaya teması ile hamile kalmış olabilir miyim? Elle temas da vajinal girişe olmadı. İlişkiden hemen sonra ertesi günü hapı kullandım. 14, 22 ve 24 Nisanda kan testi ve öncesinde de idrar testi yaptım. Hepsi negatif çıktı fakat çok stresliyim. 1 haftadır geçmeyen sol kasık ağrım ve kasık baskılarım var. Adetim hala gecikmeye devam ediyor. Dün ise doktor tavsiyesi ile tarlusal kullanmaya başladım. Bu ağrı ve adet gecikmesi sürekli beni hamile kalmış olabilir miyim düşüncesine itiyor. Yardımcı olur musunuz.
Bence değilsindir çok zor bir ihtimalİhtimal çok düşük dediğiniz için test tekrarını sordum.
İçin rahat edecekse yapabilirsin ama bakireysen hamile kalamazsın ki
Yorumunuz içimi rahatlattı teşekkür ederim.Bence değilsindir çok zor bir ihtimal
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim.%0.001 ihtimal belki o da piyango gibi bişeydir herhalde bilemedim
Sanırım yaşın küçük, sana abla tavsiyesi birdaha pişman olacağın şeyler yapma emiİçimi rahatlattınız teşekkür ederim.
Sağolun. O an sonrasında böyle şüphe duyabileceğimin farkında değildim.Sanırım yaşın küçük, sana abla tavsiyesi birdaha pişman olacağın şeyler yapma emi
Ertesi gün hapı almak kendine yaptığın en kötü şey olmuşSağolun. O an sonrasında böyle şüphe duyabileceğimin farkında değildim.
Yani öyle birşey demişsinki çok düşük bir ihtimalden bile daha düşük iç çamaşır var bakiresin birleşme yok büyük ihtimalle stres ve kullandığın Ella hap tam bir hormon düşmani alt üst ediyorSürekli bir ilişkim yok. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Sizce bahsettiğim gibi iç çamaşırı üzerinden sürtünme ile ve elle temas ile mümkün müdür? Boşalma falan da olmadı şüphem zevk suyundan.
Korkutmayın beni lütfen.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Hap hakkında bilgim vardı. Şüphemi biraz azaltmak amacıyla kullanmak zorunda kaldım.Yani öyle birşey demişsinki çok düşük bir ihtimalden bile daha düşük iç çamaşır var bakiresin birleşme yok büyük ihtimalle stres ve kullandığın Ella hap tam bir hormon düşmani alt üst ediyor
Maalesef öyle.Ertesi gün hapı almak kendine yaptığın en kötü şey olmuş
Ertesi gün hapı etkilemiştir muhtemelen, ama bakireliği sadece vajinal ilişki olarak kafaya kodlamanız şaşılasıÖncelikle bakireyim,pcos hastasıyım ve adet gecikmelerim olur. Adet gecikmesi yaşadığım dönemde yani 12 Nisanda erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz oldu. Son adetim 8 Martta gerçekleşti. Yaşadığımız birliktelik vajinal yolla olmadı. İç çamaşırı üzerinden sürtünme ile gerçekleşti. İç çamaşırındaki zevk suyu ile ve ya zevk suyunun elle vajinaya teması ile hamile kalmış olabilir miyim? Elle temas da vajinal girişe olmadı. İlişkiden hemen sonra ertesi günü hapı kullandım. 14, 22 ve 24 Nisanda kan testi ve öncesinde de idrar testi yaptım. Hepsi negatif çıktı fakat çok stresliyim. 1 haftadır geçmeyen sol kasık ağrım ve kasık baskılarım var. Adetim hala gecikmeye devam ediyor. Dün ise doktor tavsiyesi ile tarlusal kullanmaya başladım. Bu ağrı ve adet gecikmesi sürekli beni hamile kalmış olabilir miyim düşüncesine itiyor. Yardımcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?