GEBE KALMA İHTİMALİ NEDİR?

fionawoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
2.946
4.310
133
Merhaba tecrübeli ablalarım,

24 yaşındayım 1 yıllık evliyim yumurtlama günümden 1 gün önce korunmasız ilişki ile hamile kalınır mı ? İhtimal sizce nedir bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Kalınır evet bildiğim kadariyla.
İnşaAllah dediğiniz gibi olur

Evet kalınır ama yumurtlama günü bile yapsaniz kesinlikle hamile kalırsınız denemez
Haklısınız kesin olur diye bir şey yok Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

Allah ol derse olmayacak birşey yoktur canım.
Ona şüphe yok tabi ki de kesinlikle öyle ama ben çok bilmediğim için yine de bilenlerin fikrini almak istedim

Stres yaşamayıp, kendinizde belirti aramazsanız olabilir elbette. Kimi tek ilişki ile kalıyor o da ovulasyon gününe denk geliyor kimi de uğraş uğraş dur olmuyor.
Eğer istiyorsan şanslı olan kesimden olursun inşallah.

Peki bir şey daha sorsam belirtiler ne zaman başlar ?

Peki bir şey daha sorsam belirtiler ne zaman başlar ?
Canim o kisiden kisiye gore degisir ama adete 1 hafta kala ancak başlar. Benim pek belirtim olmamıştı mesela eşim icime dogdu hamilesin demisti oyle test yapmıştım pozitif çıkmıştı

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Bende bir şey sormak istiyorum ilişkiden bir gün sonra yerleşme kanaması olabilir mi

Canim o kisiden kisiye gore degisir ama adete 1 hafta kala ancak başlar. Benim pek belirtim olmamıştı mesela eşim icime dogdu hamilesin demisti oyle test yapmıştım pozitif çıkmıştı
Yaaaa çok güzelmiş :) teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı bakalım bekleyip görelim öyleyse

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Bende bir şey sormak istiyorum ilişkiden bir gün sonra yerleşme kanaması olabilir mi

Olmaz canım ilişkiden 4 5 gun sonra gebelik oluştuysa ancak embriyo rahime doğru yolculuk yapar ve genelde adete yakın yerleşme kanaması olur.

Yaaaa çok güzelmiş :) teşek0kür ederim cevabınız için hayırlısı bakalım bekleyip görelim öyleyse
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah canim

İnşllh cnm çok korkuyorum 2.çocuğa hazır değilim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…