2.5 yıldır evliyim çatlatma iğnesi özel doktorda 6 ay tedavi eşime kürler macalar havuç kürü keçi boynuzu kürü evicap ilaç bir yıl kullandı eşim tahlil sonucu iyiydi sadece ileri hızlı sper yüzde 5 iken yüzde 35 e çıktı ama yinede hamile kalamadım hocalar bilmem kimler hep gittim ama en son hamile kalmadan bir kadına gittim bana ala balık yaptı kasıklarıma bağladı ala balığın kafasını önüme koydu bir gece kaldı ardından otlardan oluşan bir karışım yaptı az bana az eşime verdi belime yakı bağladı hamile kalmadım o ay ondan sonra yine o kadına gittim belime yine yakı bağladı eşim o ay taze yaş ceviz nerdeyse her gün yedi ev aldık taşınmak zorundaydık derken adetim 5 gün gecikti eşime test getir dedim oda yoktur boşuna ümitlenme dedi ama içimden bişey vardı diyordu adetimde düzensizdi 3 yada 5 gün gecikir yada zamanında gelirdi derken bi baktım çift çizgi hemen hastane koştuk bhc baktırdım 1370 ve ikimizde sevinçli şokk geçirmiş gibi üzülelim mi ağlayalım mı anlamadık ve şükürler olsun şuan 11 haftalık gebeyim allahım isteyen her kese nasip etsin gebe kalsam paylaşıcam demiştim.