Topiğin hayırlı olsun :) Bilgilendirici olması dileğiyle
tebrik ederim :)) Allah yüzünü de göstersinCanim az once gordum cift cizgiyibu ay esimle birlikte maca tozu kullanmistik onceki aylardan degisik olarak..
kaçıncı gününüzdesiniz çift çizgi çıktı? benimde 5 kaldıCanim az once gordum cift cizgiyibu ay esimle birlikte maca tozu kullanmistik onceki aylardan degisik olarak..
Tesekkurler canim Allah sizinde yuzunuzu guldursun :)).. Bata iki gunum var canim.. dun aslinda ovulasyon testiyle ogrendim ama gebelik negatifti bugun ikiside pozitifkaçıncı gününüzdesiniz çift çizgi çıktı? benimde 5 kaldı
Çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde aynı sevinci yaşarızTesekkurler canim Allah sizinde yuzunuzu guldursun :)).. Bata iki gunum var canim.. dun aslinda ovulasyon testiyle ogrendim ama gebelik negatifti bugun ikiside pozitif)
Sagol canim Allah sizede nasip etsin.. maca tozu superfood olarak geciyor enerji veriyor hormonlari duzenliyormus diye kullandik aslinda gebe kalmak icin degilde genelde sporcular saglikli beslenenler falan kullaniyormus.. ben adetle basladim bir tatli kasigi 20 gun falan hamileysem bi zarari olmasin diye biraktim..Çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde aynı sevinci yaşarız
Maca tozu nedir ve nasıl kullandınız adetten sonra mı başladın ne kadar süre kullandın ? Ne işe yarıyormuş tam olarak ?
Ben baya mix yaptım.
Ovulasyon testi
İki regl arası gün aşırı ilişki
Rahim tersliğinden dolayı sırt üstü değil de yüz üstü yatma
Öncesinde soğan kürü
Eşime incir+keçi boynuzu özü
İlişki sonrası sabaha kadar ayağa kalkmamaya çalıştım. Duşumu sabah ya da sabaha karşı yaptım.
Ve bingo
4,5 yıl tedaviler, klomenler, çatlatma iğneleri, düşükler, kürtajlar....tüp bebek denemesi için tedaviye ara verdiğimiz ay geldi mucize... kafama takmadım ondan oldu diyemem hatta diyenlere de uyuz olurdum hep. Ama sanırım üstümüzdeki baskı azaldı. Bu ay da olmazsa tüp bebek denicez nasılsa diye bilemedim Yani.
Dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız.
Kemik suyu tavsiye ediyorum 5 yildir olmuyodu o ay oldu sarimsakli icilcek ama duzenli hergun esiniz icsin sizde icebilirsinz tavuk degil amaEvliliğin ilk zamanları belkide korunmak için çaba sarfettik ama bebek işi hemen öyle çat diye kolay olacak birşey değilmiş. Şimdiyse olsun diye binbir takla atıyoruz.
Bu süreçte aynı zorluğu yaşayan ve denemediği şey kalmayan ve sonunda mutlu olan gebe arkadaşlarımızdan neler yaptığını bizimle paylaşmasını istiyorum.
Bir sürü yöntem var peki siz hangisinde başarılı oldunuz ? Bunların haricinde faydasını gördüğünüz şeyler var mı ? Besinler, hareketler vs. ?
- Ovuslasyon testi ?
- Önerebileceğiniz takip applikasyonları ?
- Soğan kürü deneyip fayda görenler ?
- Süt-maydanoz deneyip fayda görenler ?
- Çörekotu-bal-tarçın deneyip fayda görenler ?
- Havuç kürü deneyip fayda görenler ?
- İncir kürü deneyip fayda görenler ?
- İlişkiden sonra 1 saat ayaklarımı diktim diyenler ?
- Adet bitiminden bir sonraki adete kadar gün aşırı ilişkiyle tutturdum diyenler ?
- Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırdım diyenler ?
- Çatlatma iğnesinden sonra kaldım diyenler ?
Lütfen bizimle de paylaşın kızlar belki bize de faydası olur.
Maca tozu nedirCanim az once gordum cift cizgiyibu ay esimle birlikte maca tozu kullanmistik onceki aylardan degisik olarak..
Machayi bizde bu ay kullanmaya baslicaz cok faydaliymis..Canim az once gordum cift cizgiyibu ay esimle birlikte maca tozu kullanmistik onceki aylardan degisik olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?