• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamıyorum

zellismiyyy

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
69
26
8
23
Hamile kalamıyorum
2 yıldır evliyim hiç korunmadık doktor eşimde de bendede sorun olmadığını söyledi bu durumu yaşayanınız varmı 🥺

Hamile kalamıyorum
2 yıldır evliyim hiç korunmadık doktor eşimde de bendede sorun olmadığını söyledi bu durumu yaşayanınız varmı 🥺
Bende 2 yıldır evliyim henüz hamile kalamadım 1 kere dış gebelik oldu sadece 🙁
Umarım en kısa sürede en hayırlı zamanda , sağlıkla bebiş haberlerini alır ve kavuşursunuz Allah'ın izniyle 😌🌸

Hamile kalamıyorum
Bende iki yıllık evliyim ilk evlendiğim zamanlar eşimde sorun vardı daha sonra ben test yaptırdım bende bir sorun çıkmadı ikimizdede sorun yok yanı birkaç ay denedik olmadı doktora gittik çatlatma iğnesi yaptırdı o da tutmazsa tüplere bakilicak

Hamile kalamıyorum
Canım bende rahim filminden sonda hamile kaldım umudunu kaybetme ve akışına bırak benim amh degerim düşük ve tupum de tikaliydi tup bebek tedavisine başlayacaktım doğal yolla hamile kalamazsın demislerdi Allah ol deyince oluyor bol dua et ve akışına bırak kesinlikle

Ben de 2 yıldır çocuk istiyorum. Sürecin en başında doktor rahim filmi istedi. Bi şey çıkmadı. Bir yıl sonra eşim kontrole gitti biraz değerleri düşük çıktı ama doktor benim için yeterli dedi. Tanımlanamayan infertilite teşhisi koydu. İki kez çatlatma denedik olmadı. Kimyasal gebelik dahi olmadı. Stresi azaltıp düzgün beslenmeye çalışıyorum. Eşimle bitkisel destek alıyoruz. Bakalım bekliyorum. Doğru zamanda olacak demek ki.

biraz beslenme, biraz spor, sigara ve alkolün tamamen hayattan çıkması ve ovülasyon zamanı düzenli olarak ilişki olması gerekli. ayda 3-4 kere ilişki varsa çocuk olma ihtimali çok düşük. özellikle övülasyon zamanı gün aşırı ya da her gün olmalı.

Back