Doktor dedi hiçbir sorun yok yumurtalığın 3mm dedi bir sene hamile kalamazssan tedavi için gelebilirsin dedi ama sabahtir arastiriyorum 3mm ile hamile kalinBilirmi farklı farklı şeyler yazıyor kafam iyce allak bullak
Doktor dedi hiçbir sorun yok yumurtalığın 3mm dedi bir sene hamile kalamazssan tedavi için gelebilirsin dedi ama sabahtir arastiriyorum 3mm ile hamile kalinBilirmi farklı farklı şeyler yazıyor kafam iyce allak bullak
Canım 22 mm oldugunda catlıcak yumurtan ,catladıgında ılıskı olursa tabıkı kalırsın zaten o buyucek sen 3,4 gun sonra tekrar gıt doktora o zaman daha da buyumus olcak.her ay duzenlı adet goren kadınların yumurtları bellı boyuta gelınce catlar zaten.
Hanımlar selam bu ay gebelik oldu mu sizin? Benim de 3 aydır olmuyor 26 yaşındayım ve bir sorun olmamasına rağmen. Acaba tüplerim tıkalı olabilir mi? Birkaç kez enfeksiyon geçirmiştim ve çok sık mantar oluyorum bunlar tüpler tıkar mı doktorlar 1-2 olmadan pek önemsemiyor ama ya öyle bi durum varsa bi tek tiroid ilacı kullanıyorum dozunu bi türlü ayarlayamadılar o engel oluyo mudur acaba