• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamıyorum

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin 1 yılı geçti çocuk sahibi olmak istiyoruz doktora gittim bu ay hsg filmi çektirdim özelde 680 TL tüplerim açık yumurta sayım iyi sadece 1 tane polipim var onuda istersen alırız dedi onunda fiyatı 600 TL çocuk olması için çok engel değil diyor alırız olmazsa aşılama yaparız diyor yaşım 25 eşim 33 biraz bekleyelim diyoruz belki normal yolla olur diyoruz ama bu ay hasta oldum ve 10 gün önce yine tutmadı bu ay siz olsanız biraz bekler misiniz

Polibi aldir ve bi 6 ay daha bekle derim.ben hsg cektirdikten 2 ay sonra hamile kalmistim.yasinda kücük daha cok erken.

Polibi aldırın bende de vardı . Çok büyük bir engel değil ama aldırmadan bilemezsiniz . Eşinize de test yapılması gerekiyor

Arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin 1 yılı geçti çocuk sahibi olmak istiyoruz doktora gittim bu ay hsg filmi çektirdim özelde 680 TL tüplerim açık yumurta sayım iyi sadece 1 tane polipim var onuda istersen alırız dedi onunda fiyatı 600 TL çocuk olması için çok engel değil diyor alırız olmazsa aşılama yaparız diyor yaşım 25 eşim 33 biraz bekleyelim diyoruz belki normal yolla olur diyoruz ama bu ay hasta oldum ve 10 gün önce yine tutmadı bu ay siz olsanız biraz bekler misiniz
Yaşın küçük canım öncelikle stres yapma. Eşin de doktora göründü mü?

Slm canlar bizim her şey normal olduğu halde 7 ay sonra hamile kaldim

Benim de hersey normaldi tam 1 yil sonunda hamile kaldim nasip kismet canim hayirlisi ne zamansa o zaman

Back