Hayırlı günler bu konuda her ne kadar cekinsem de buraya açmak istedim kafama takılan bir çok şey varken kadın Doğuma gitmek biraz korkutuyor beni. 20 yaşındayım ve 4 aylık evliyim, eşim ilk günden bu yana bebek isterken daha erken diyerek hep onu bastıran bendim. Duydugum şahit olduğum şeylerden sonra Doğum kontrol hapına hiç sıcak bakamadım bu yüzden korunmuyoruz , yeni evli olduğumuz icin henüz düzenli bi ilişkimiz de olmadı bir hafta hiç olmayıp diğer hafta iki uç gün olabiliyordu planlı değildi yani. Geri çekme yöntemi olsa da evliliğimizin ikinci ayının sonunda bi beklentiye girdik istemediğimden dolayı Ella hapı aldım , o ay içerisinde tekrar böyle bi durum olunca zararından dolayı o hapı alamadım neyseki o ay da negatif sonuç. Bunun üzerine kafam da bir çok şey oluştu neden olmadı bi sorun mu var ne yapmam lazım ? Bu yüzden bebek istegi oldu , eğer bir sorun varsa da bunu erken farkedip tedavi olmalıyız diye düşünüyorum. Benimle ayni ay evlenen tanıdıklarımın hamile haberini duyunca ister istemez sorguluyorum , tecrübeli olanlardan yardım istiyorum bu ay adet bitiminden sonra gün aşırı iliskiye giriyoruz geçen ay spermler iki gün sonra akıntı şeklinde çamaşıra gelirken bu ay gelmedi akıntım bitti şükür, uzun yazdım hakkınızı helal edin nolur dua edin bebek sahibi olmak icin çok erken ama rabbim kimseyi aratmasın bu yolda , kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Şuan gaz sorunu var kasiklarima batıp çıkıyor göğüslerimde değişim olmadı ayakta durduğum zamanlar kasik agrisi dışında bi değişiklik yok henüz erken mi çok umutlanmak istemiyorum
Şuan gaz sorunu var kasiklarima batıp çıkıyor göğüslerimde değişim olmadı ayakta durduğum zamanlar kasik agrisi dışında bi değişiklik yok henüz erken mi çok umutlanmak istemiyorum
Son düzenleme: