• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebe kalamıyorum sebebii ilişki sonrası gelen meni olabilir mi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi talyaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

talyaa

Ziyaretçi
merhaba

bişey sormak istiyorum ben 1,5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyorum hamile de kalamıyorum.. dr a gittim rahim içi ultrason ve hormon testlerim yapıldı bi soruna rastlanmadı... kafama takılan bişeyi size sormak istiyorum ilişki den sonra bol miktarda meni geri geliyor... bunun gibi bi durumla karşı karşıya kalan var mı acaba? nedeni ne olabilirr?? yardımcı olup beni aydınlatırsanız sevinrimm.. teşekkürlerrr

Geri gelen meninin hamile kalmana bir engeli yok canım...........

Son düzenleme:
Geri gelen meninin hamile kalmana bir engeli yok canım.. BU konda rahat ol ben ikinci gebeliğimde bir defa olan ilişkimde kaldım hem o ay çok zor günler geçirmiştim ama rabbim ol deyince oluyormuş bunu çok iyi anladım... içini rahat tut....
Sitres de gebeliği çok etkileyen bir faktör malesef ama sana tavsiyem bir başka doktora daha görünmen ve sabırla beklemena.s.

cevabın için çok teşekkürler cnm..
ben panik yaptım sanırım fazlasıyla o kadar kii... adetim düzenli şaşmazdı ama artıkk düzensizz...:(((((((((((((((

hamıle kalman ıçın 1 damlası bıle yeterlı
stratejı hatası yapıyorsunuzdur
mesala belının altına yastık koy ole ılışkıye gır ve cok ayıp ama bacak omuza yontemı ıle dırek daha derıne gıdıyor sonra ılışkı bıtınce bacaklarını duvara kaldır 45 dk 60 dk hiç kalkma yat
sendekı sıvı ıle esının sıvısı bırlesıyor çok oluyor tabıkı dokulecek ıcınden dusunsene hep ıçımızde kalsa gol olur :) kafanaan takma bunları dene 2 gunde bır ılışkıye gırın adetten sonra 11-13-15-17 . gunlerı kacırma mumkunse sabah 8 gıbı spermler daah hızlı oluyor

Back
X