• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebe kalamıyorum ne yapmam gerekiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0606
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0606

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
135
24
38
Ankara
arkadaşlar 1 yıl 2 aydır evliyım ılk bır ay iğne ile korundum daha sonra korunmadık fakar hıcbır sebep yokken gebe kalamıyorum tahlıl oldum fılm cekıldı hıcbır sorun gorunmuyor doktor da hıcbırsey yapamayız bekleyın dıyor catlatma ıgnesı falan sordum ooo daha o cok ılerlerde dusunlulecek sey dedı sımdı ne yapayım bılmıyorum esııme de gıt gorun dıyemıyorum kırılır dıye kendı de cok acele edıyorsun bıraz daha bekle dıyor acaba doktorlar basından mı savıyor yapılabılecek baska bırsey olabılır mı

d.kontrol hapı iğne farketmez bence eşiniz neden korunamıyor. bende bir süre d.kontrol hapıyla korundum ama o zamanlar eşimin problemi vardı problemi yoksa neden zor geliyor bu adamlara prezarvatif.bıraktıktan bende 3. ayın solmasını bekliyorum.bir süre bekleme bele yastık koymayı denediniz mi?

canım ben evlılıgımın ılk ayı ıgne oldum doktor da ıgnenın etkısıdır dıyor ama 1 sene surer mı ya etkı anlamadım ınsanlar kac sene kullanıp hemen gebe kalıyorlar

baska bır doktora mı gorunsem bırseyler yapmadan beklemek canımı sıkıyor :(

canım ben evlılıgımın ılk ayı ıgne oldum doktor da ıgnenın etkısıdır dıyor ama 1 sene surer mı ya etkı anlamadım ınsanlar kac sene kullanıp hemen gebe kalıyorlar
bünyeye göre değişir canım o

Acele etme canım.kafana takarsan aslaaaaaaa olmaz.ne yaparsan yap ol m az.dr hiçbir şeyin olmadığını söylemiş zaten.hayatın tadını çıkar.eminim olur.psikolojik kısırlığa sokma kendini.boşveeeerrr.o zaman kesin olur.tecrübeyle sabittir.:KK48::KK51:

belkide böyle dıştan hormonla korununca vücut korunmaya programlanıyor.eşinize spermogram yaptırdınız mı?

Bir sene ben korundum bıraktıktan bir ay sonra gebe kaldım ama kafam rahattı o kadar kolay olamaz nasılsa diye eşime de öğütlüyodum stres olma diye. Strese girmeyin ki gebe kalabilesiniz. Daha yeni sayılırsınız doktorlar ilk bir sene olmamasını doğal karşılıyolar bekleyin yine olmazsa yine dr görünürsünüz ve eşinize de uygun bi dille tahlil vermesini istersiniz sonuçta karşılıklı tedavi gerektiren bir durum bu asla tek taraflı olamaz. Dr bi sorun görememiş demekki daha zamanınız var bebek için. Bide bişey merak ettim madem kısa süreli bebek düşünmüyodumuz neden eşiniz korunmadı?

arkadaşlar 1 yıl 2 aydır evliyım ılk bır ay iğne ile korundum daha sonra korunmadık fakar hıcbır sebep yokken gebe kalamıyorum tahlıl oldum fılm cekıldı hıcbır sorun gorunmuyor doktor da hıcbırsey yapamayız bekleyın dıyor catlatma ıgnesı falan sordum ooo daha o cok ılerlerde dusunlulecek sey dedı sımdı ne yapayım bılmıyorum esııme de gıt gorun dıyemıyorum kırılır dıye kendı de cok acele edıyorsun bıraz daha bekle dıyor acaba doktorlar basından mı savıyor yapılabılecek baska bırsey olabılır mı

Anladığım kadarıyla eşiniz sperm analizi yaptırmamış...
Öyleyse mutlaka yaptırmalı..
Sorun yok diyebilmek için sperm sonucunun da değerlendirilmesi gerekiyor.
Yaşlarınız 30 a gelmiş zaman kaybetmeyin derim ben..

Ööncelikle kafandaki kötü düşünceleri sil olumsuz düşünceler insanı strese sokuyor ve gebeligi engelliyor.zamana bırak.aynı şeyleri bir çok kişi gibi bende yaşadım.eğer eşinde sıkıntı yoksa olacaktır evliliğin daha çok yeni

Bir sene ben korundum bıraktıktan bir ay sonra gebe kaldım ama kafam rahattı o kadar kolay olamaz nasılsa diye eşime de öğütlüyodum stres olma diye. Strese girmeyin ki gebe kalabilesiniz. Daha yeni sayılırsınız doktorlar ilk bir sene olmamasını doğal karşılıyolar bekleyin yine olmazsa yine dr görünürsünüz ve eşinize de uygun bi dille tahlil vermesini istersiniz sonuçta karşılıklı tedavi gerektiren bir durum bu asla tek taraflı olamaz. Dr bi sorun görememiş demekki daha zamanınız var bebek için. Bide bişey merak ettim madem kısa süreli bebek düşünmüyodumuz neden eşiniz korunmadı?
biraz benım aptallıgım cekındım esıme korunmasını soylemedım kendım gıttım ıgne yaptım ama doktora danısarak oyle kafama gore degıl eger o yuzden se cok vıjdan azabı cekerım :(

Canım sen her şeyi yapmışsın. Ama eşinin de yapması gerek belki sorun ondadir doktor ona göre tedavi verir. Bunda kirilacak bişey yok. Benım eşim de zorla yaptırmıştı. Küfür ede ede soylene söylene. Sorun onda çıkınca daha sakin oldu ilk ay kabullenmedi ve hiç bişey yapmadı sonra yanıma geldi iyi bir doktor bul gidelim dedi bulduk ama yine tedavi bana uygulandı eşime sadece vitamin verildi. Daha sonra eşim araştırdı ben araştırdım bir sürü bitki ve sonunda bir ilaç ve hamileyim çok şükür. . Esin ihmal etmesin. . Geç de kalmayin

bunda utanılacak birşey yok ki..bizim 2.ayımızda bebek olmayınca dr gittik sorun eşimde çıktı.13 ay oldu hala bebek yok.aşılama raporuda yeni çıktı.onu almakta öyle kolay değil..zaman kaybetmeden eşiniz test yaptırsın derim.

biraz benım aptallıgım cekındım esıme korunmasını soylemedım kendım gıttım ıgne yaptım ama doktora danısarak oyle kafama gore degıl eger o yuzden se cok vıjdan azabı cekerım :KK43:
Sizin yüzünüzden demek istemedim bunun için üzmeyin kendinizi. Benim dr kısa süreli eşimin korunmasını söylemişti ondan dedim. Erkek korununca vücudumuzda hiçbir hormon değişmiyo doğal olan devam ediyo diye düşündüğüm için yazdım siz sıkmayın canınızı ama eşinizde görünsün yaşınız doğuma engel değil tabi ama kontrol ettirmekte de fayda var

Doktor sorun yok bekleyin demiş, çoğu zaten sorun yoksa kadın da 1 sene bekleyin öyle gelin diyorlar :KK14:

Canım sen her şeyi yapmışsın. Ama eşinin de yapması gerek belki sorun ondadir doktor ona göre tedavi verir. Bunda kirilacak bişey yok. Benım eşim de zorla yaptırmıştı. Küfür ede ede soylene söylene. Sorun onda çıkınca daha sakin oldu ilk ay kabullenmedi ve hiç bişey yapmadı sonra yanıma geldi iyi bir doktor bul gidelim dedi bulduk ama yine tedavi bana uygulandı eşime sadece vitamin verildi. Daha sonra eşim araştırdı ben araştırdım bir sürü bitki ve sonunda bir ilaç ve hamileyim çok şükür. . Esin ihmal etmesin. . Geç de kalmayin
cnm eşinde mi sorun vardı* ne kullandı acaba? bzdede hareketsizlik %50

Back