• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

taa adet olan kadrmı diyo bn adetim bitiyo doktor hani yumurtaya bakmak için çağırıyo ya ogüne kadar bekliyoz doktor da zaten 4 gün veriyo ondan sonrada adetime bi hafta kalmış oluyo bırakıyoz yani 4-5 kere yapmış oluyoz diğer günler boş geçiyo acaba yanlışmı yapıyorum

cnm şimdi gelişen yumurtların yanında gelişmek üzere olan yumurtalarda var. ve onlar adete yakın çatlaya da bilir diye adet olana kadar ilişkiye devam geç döllenme felan olur diye..

Nasıl olacak bu iş anlamadım :KK43: Neyse kısmet deyip geçmek lazım galiba... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah...

amin caım. elbette bi vakti var bizde her ay bekliyoruz işte hayat standartı oldu bu durum :)

Ya bnm facem yani dha dgrusu esimle 2mz kullanıorz ikimzn adı 2mzn resmlri vr bi istkgldi baktm bi kz 18 yaslarnda fln sn kmsn dedm bn cansel dio ftgraflrnzı begendmde öle ekldm bi sorn olcksa sil dio nerdnsn sn dedm malatya dio bnm memlekttnde deil nrdn buldn sn de ekldn ya dedm tmm sinrlnme abla eger isteiosan sil dio ftgrflrna baktm ack sacık ftgrflr kocamımı begndi nptı hp gldilr malatya nerde bartın nerde mrdn bldu blmiom bn

cnm şimdi gelişen yumurtların yanında gelişmek üzere olan yumurtalarda var. ve onlar adete yakın çatlaya da bilir diye adet olana kadar ilişkiye devam geç döllenme felan olur diye..
bnm bu ay soldaki çatlamak üzere demişti sağdaki büyümemiş demişti bzd öyle yapalım o zmn

Ya bnm facem yani dha dgrusu esimle 2mz kullanıorz ikimzn adı 2mzn resmlri vr bi istkgldi baktm bi kz 18 yaslarnda fln sn kmsn dedm bn cansel dio ftgraflrnzı begendmde öle ekldm bi sorn olcksa sil dio nerdnsn sn dedm malatya dio bnm memlekttnde deil nrdn buldn sn de ekldn ya dedm tmm sinrlnme abla eger isteiosan sil dio ftgrflrna baktm ack sacık ftgrflr kocamımı begndi nptı hp gldilr malatya nerde bartın nerde mrdn bldu blmiom bn

sil gitsin engelle artık. bazıları sadce arkadaş sayısı için herkesi ekliyor. bu arada bende zonguldalıyım eşim bartınlı

Bosver cnm takma boyle dengesizler cok rastgele ekliyorlar benimde basima cok geldi artik esim kapatti ikimizin de facesini şimdi kafam kulagim rahat valla çok şükür

bnm bu ay soldaki çatlamak üzere demişti sağdaki büyümemiş demişti bzd öyle yapalım o zmn

son ana kadar dene cnm. bazen bende psikopata bağlıyorum. yumurtlama zamanında gebelik oluşmuşsa ilişki zarar verir diye adete 1 hafta varken ilişkiyi kesiyordum. ama yanlışmış

boşver cnm bi ora kalmıştı can sıkmadık ben bu ay kullanmıcam diye kendime söz verdim moralim bozuluyo sterse giriyorum milleti çocuklu görünce psikoloji çok önemli

son ana kadar dene cnm. bazen bende psikopata bağlıyorum. yumurtlama zamanında gebelik oluşmuşsa ilişki zarar verir diye adete 1 hafta varken ilişkiyi kesiyordum. ama yanlışmış
aynen onu diyecektim cnm hadi tutunmaya çalışıyosa diyodum

Bosver cnm takma boyle dengesizler cok rastgele ekliyorlar benimde basima cok geldi artik esim kapatti ikimizin de facesini şimdi kafam kulagim rahat valla çok şükür
Ordanda arkadslrm vr gorstgm kaptmk istemiorm bde ftgrflrı görsn nsl ack gögslr backlr fln

Back
X