• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamamam haptanmı, kilodanmı ?? :((

ESRARENGIZ86

MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER..
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
4.205
155
173
Merhaba... hapı bırakalı 4 ay oldu hala bi belirti bişey yok.. tedirgin olmaya başladım acaba hala haptan dolayımı olmuyor, yoksa biraz kilolu bir bayanım ondanmı?? :(
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

Merhaba... hapı bırakalı 4 ay oldu hala bi belirti bişey yok.. tedirgin olmaya başladım acaba hala haptan dolayımı olmuyor, yoksa biraz kilolu bir bayanım ondanmı?? :(
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

ikiside değil
adet düzenin nasıl
yumurtalık kistin varmı? veya yumurtalık tembelliği?
yumurtlama zamanlarını biliyormusun?
6 ay hiç korunmadan gebe kalamayan kadınlar var
ama sonradan hamile kalabiliyor.
eğer bir sorunun yoksa endişelenme olur.
yada doktora görün derim içini rahatlat.:34:

hap biraz tembellestiriyor yumurtalıkları ondanda olmus olAbilir birde dkhlarının 6 ay koruma süresi geçmeyebiliyormus bünyeye göre

ikiside değil
adet düzenin nasıl
yumurtalık kistin varmı? veya yumurtalık tembelliği?
yumurtlama zamanlarını biliyormusun?
6 ay hiç korunmadan gebe kalamayan kadınlar var
ama sonradan hamile kalabiliyor.
eğer bir sorunun yoksa endişelenme olur.
yada doktora görün derim içini rahatlat.:34:

dr gidip ultrasonla baktımıştım kist vs. yok ama hapı bıraktıktan sonra düzensizleşmişti adetim.. oda yavaş yavaş topluyo şimdi.. bildiğim bişeyim yok ama hapın etkisi vücuttan ne kadar zamanda atılır? 3 yıl.. yani uzun zaman kullandığım için kısırlık yaşamam inşallah.. çok korkuyorum..
beklemek ne kadarda zormuşş :(

ben 6 ay hapla korundum 8 ay oldu bırakalı benimde olmadı dr.gidiyorum yumurta takibi yapıyor bence 2 ay kadar daha olmazsa dr. git derim

ben 6 ay hapla korundum 8 ay oldu bırakalı benimde olmadı dr.gidiyorum yumurta takibi yapıyor bence 2 ay kadar daha olmazsa dr. git derim

aynen öyle yapıcam 1-2 ay daha bekliycem olmazsa giderim.. yumurta takibinde sorun çıktımı sizin? neden kaynaklanıyormuş ?

kafanıza çok takmayın hap konusunu. bende 1,5 yıl kullandım uzun süre hamile kalamam diye düşünmüştüm ama ilk ay Allah'ın izniyle hamile kaldım. sürekli acaba olacakmı diye düşünmeyin, adetlerinizin düzene girmesinden sonra daha iyi olacaktır herşey inşaallah. uzmanların dediğine göre sağlıklı bayanların ve düzenli olarak ilişkiye girenlerin bile bi ay içerisinde hamile kalma olasılığı %20 miş. İçinizi ferah tutun doktorunuz herhangi bir sağlık sorununuz olduğunu söylemediyse çocuğunuz olmaması için bir sebep yok. Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin

kafanıza çok takmayın hap konusunu. bende 1,5 yıl kullandım uzun süre hamile kalamam diye düşünmüştüm ama ilk ay Allah'ın izniyle hamile kaldım. sürekli acaba olacakmı diye düşünmeyin, adetlerinizin düzene girmesinden sonra daha iyi olacaktır herşey inşaallah. uzmanların dediğine göre sağlıklı bayanların ve düzenli olarak ilişkiye girenlerin bile bi ay içerisinde hamile kalma olasılığı %20 miş. İçinizi ferah tutun doktorunuz herhangi bir sağlık sorununuz olduğunu söylemediyse çocuğunuz olmaması için bir sebep yok. Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin

İnşallah dediğiniz gibi olur.. Bu ay geçtiğimiz aylara göre daha rahat sayılırım.. Nasip diyorum vardır bi hayır... Sizde inşallah sağlık ve sıhhatle kucağınıza alırsınız bebişinizi.. Ne dielim darısı tüm istiyenlerin başına ;)

İnşallah dediğiniz gibi olur.. Bu ay geçtiğimiz aylara göre daha rahat sayılırım.. Nasip diyorum vardır bi hayır... Sizde inşallah sağlık ve sıhhatle kucağınıza alırsınız bebişinizi.. Ne dielim darısı tüm istiyenlerin başına ;)

ne kadar rahat o kadar çabuk inş. :) dediğiniz gibi herşey nasip, yeterki iyi düşünün.
hepimiz sağ salim kavuşalım inşaallah bebeklerimize,Allah razı olsun :)

İkisi de sebep değil canım. Bence bir jinekolağa gidip muayene ol. Bir rahatsızlığın olduğu için değil. Genel muayene için. Bebek düşünen her çift bunu en önce bunu yapmalı zaten. Sana tavsiyem şimdiden folik asite başla. Doktorlar gebelikten önce başlanmasının çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bu işte öncelikle sabır lazım. Ve yumurtlama günlerini takip edeceksin. İlişkiden sonra hemen kalkma. Bunun gibi basit uygulamalar işine yarayabilir canım. Allah en kısa zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İkisi de sebep değil canım. Bence bir jinekolağa gidip muayene ol. Bir rahatsızlığın olduğu için değil. Genel muayene için. Bebek düşünen her çift bunu en önce bunu yapmalı zaten. Sana tavsiyem şimdiden folik asite başla. Doktorlar gebelikten önce başlanmasının çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bu işte öncelikle sabır lazım. Ve yumurtlama günlerini takip edeceksin. İlişkiden sonra hemen kalkma. Bunun gibi basit uygulamalar işine yarayabilir canım. Allah en kısa zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İnşallah canım çok sağol ben başta kontrole gittim bişi çıkmadı dr folbiol die folik asit de verdi. onuda kullanıyorum zaten.. sadece sabretmek kalıyor sanırım..
Allahım tüm bekleyenlerin kollarını daha fazla boş bırakmasın inşallah gönlüne göre verir tüm anne adaylarımızın..
beklemek cidden zor :31:

Back