- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm endişelenmee ilktedavilerin bunlar rahim filmindede tıkanıklık kanallarda varmı diye bakıyorlarMerhaba ben 1 yıllık evliyim bebeğim olmuyo bugün doktora gittim hormonlarda düzensizlik var filan dedi görünürde bi şey yok dedi rahim filmi istedi sonrasında Pregros plus ve Potenden verdi birini al dedi kullanan var mı acaba bunlar nedir
Doktorunuzu dinleyin.Hormonlarınız düzene girince buradan güzel haberlerinizi paylaşın, lütfen.Daha yeni evli sayılırsınız.Moralinizi bozmayın.Merhaba ben 1 yıllık evliyim bebeğim olmuyo bugün doktora gittim hormonlarda düzensizlik var filan dedi görünürde bi şey yok dedi rahim filmi istedi sonrasında Pregros plus ve Potenden verdi birini al dedi kullanan var mı acaba bunlar nedir
Çevredekiler sormasa moralim bozulmıycak ama işteDoktorunuzu dinleyin.Hormonlarınız düzene girince buradan güzel haberlerinizi paylaşın, lütfen.Daha yeni evli sayılırsınız.Moralinizi bozmayın.
Bakıldı şükür eşimde bi şey yok iyi sonuçSize tavsiyem en kısa zamanda elinizde sperm testine gitsin olurda kötü çıkarsa tedavinizi aynı anda başlatmış olursunuz zaman kaybı olmaz. Doktorlar ilk başta hep kadına yöneliyor ama eşleri de yollamalsrı lazım üroloji ye aslında
Canim etrafa şuan düşünmüyoruz eşim istemiyor daha yeni evlendik birbirmze doyalim diyor de.Çevredekiler sormasa moralim bozulmıycak ama işte
Bakalım artık hayırlısı napıcam nasıl olacak
Hormon sonuçların nedir ? Hangi testler yapıldı sanaBakıldı şükür eşimde bi şey yok iyi sonuç
Bende de ne olduğu belli değil işte hormon düzensiz yumurtlama olmuyormuş ondan da galiba
Eşimde bi sıkıntı çıkmadı şükür bakıldı onadaKeşke anlasalar insanlar bi şey dedikçe benim moralim bozuluyor canım sıkılıyor ağlıyorumCanim etrafa şuan düşünmüyoruz eşim istemiyor daha yeni evlendik birbirmze doyalim diyor de.
Ve eşin de sperm testi versin mutlaka zaman kaybı yaşamayin
Kadınların hormonları erkeklere göre daha hızlı iyileşir diye biliyorum. Elinizde sorun yoksa merak etmeyin düzenli ilişki ile kısa sürede amile kalırsınız inşallah merak etmeyinBakıldı şükür eşimde bi şey yok iyi sonuç
Bende de ne olduğu belli değil işte hormon düzensiz yumurtlama olmuyormuş ondan da galiba
Hepsi geçicek bugünlerin hatırlamayacaksin bile Rabbimin izniyle . Tevekkulde kal araştır kendin için elinden geleni yap takviyeler kurler vs gerisi Rabbime emanet merak etmeEşimde bi sıkıntı çıkmadı şükür bakıldı onadaKeşke anlasalar insanlar bi şey dedikçe benim moralim bozuluyor canım sıkılıyor ağlıyorum
E2 104 tü sonra 55Hormon sonuçların nedir ? Hangi testler yapıldı sana
İnşALLAH arttık hayırlısı bakalım rahim filmi istedi onuda yapalım sonrasında kısmetKadınların hormonları erkeklere göre daha hızlı iyileşir diye biliyorum. Elinizde sorun yoksa merak etmeyin düzenli ilişki ile kısa sürede amile kalırsınız inşallah merak etmeyin
İnşALLAH güzel olur doktor bana moralini bozma stres yapma diyo ama elimde değil ki işte bakıyorum denedim gördüğüm ne varsa ama olmadı bu ilaçlar vitamin galiba onları yazdı doktorHepsi geçicek bugünlerin hatırlamayacaksin bile Rabbimin izniyle . Tevekkulde kal araştır kendin için elinden geleni yap takviyeler kurler vs gerisi Rabbime emanet merak etme
Çevreniz konuşacak hep bir şey bulur.Kulak tıkamaya çalışın.Stres de gebe kalma durumunu etkiliyor.Çevredekiler sormasa moralim bozulmıycak ama işte
Bakalım artık hayırlısı napıcam nasıl olacak
Öyle yapmaya çalışcam artık hayırlısı olsunÇevreniz konuşacak hep bir şey bulur.Kulak tıkamaya çalışın.Stres de gebe kalma durumunu etkiliyor.
Evet LH yüksek canim yunurtlama bozukluğu yapabilir sana tavsiyem C Life macunu bir araştırE2 104 tü sonra 55
Fsh 4.8 6.8
Amh1.31
Lh 10 gibi
Ya işte dün iki tane ilaç verdi onlardan birini al dedi bakalım artıkEvet LH yüksek canim yunurtlama bozukluğu yapabilir sana tavsiyem C Life macunu bir araştır
1 yıllık evliyim 27 yaşım daKaç yaşındasınız ne kadarlık evlisiniz peki