Gda //...Acktnz m? El emei lezzetlere buyrun (resimli

YAAA BU RESMı KOYMAYAYDIN YAAA ACIKTINIZMI DıYE BAŞLIK ACIYON PROFıLıNE MANTI RESMı KOYUYON ÖLDÜRCEM SENı YAAyerimseniben

REJıMı BOZDURDUN BANA KOŞTUM MARKETTEN ALDIM PıŞıRDıM YEDıM VALLA AMA EVDE OLANI GıBı OLMıY ıÇıNE KIYAMADA KOYMAMI ıNSAFSIZLAR BENDE BASTIM SARIMSAĞI SENıN RESMı KOYDUM EKRANIA ONUN NıYETıNE YEDıM NAPıYıMcokacimcoook

Allah iyiliğini versin canım,hazır mantılar boş hamur olıyor canım ya kalın kalın o ne,istersen göndereyim sanada orjinalini ye işte,omazmıki acep))

canım mantı ıstıyorum ama patateslı olmayacak kıymalı ıstıyorum ne kadar ıkı kılo alacagım

kızlar mantıları kilo değil de beze hesabı yapıyoruz,1 büyük beze mantı 12 tl yaklaşık 750 gr.
mantı içine,dana kıyma,soğan,çeşitli baharatlar kullanıyoruz.

unumuz kendi buğdayımızın unudur,yumurtalarımız da kendi tavuklarımızın,nane,maydanoz,bunların hepsi de bahçemizin,tamamen doğal yani herşey,,,

ve mantıyı sadece annem ablam ve ben yaparız,bu konuda titiziz,hamurlar incecik ve özenle açılır,tamiz bir ortamda yapılır,alan arkadaşalr ve beni tanıyan arkadaşalara sorabilirsiniz,sonuçta herşey para değil insan kazanmak daha önemli bizim için,amacımız muhacir mantısının lezzetini herkesin tatmasını sağlamak...

üçgen kesme makarna
erişte gibi ama şekli değişik çok besleyice özellikle bebişler için

nasıl yani anlayamadım . bize kg hesabı demiştin.yanlış anlama problem yok ama neden şimdi böyle onu merak ettim

sizinkileri öyle gönderdim zaten canım,buraya yanlış yazmışım ben,sarma tatlı köfte bunların hepsi kilo hesabıydı bitek mantı beze hesabıydı onu da diğerleriyle karıştırmışım düzelttim zaten,sizinkilerde problem yok canım dediğiniz gibi gönderdim,zaten bezeler büyük olduğu için 1 bezeden 700-800 gr mantı çıkıyor,1 kiloya yakın yani,bakalım beğenecekmisiniz...

normalde nantının 1 bezesini burda 14 e vereyoruz,ben uzağa gönderdiklerime kargo parası da eklendiği için 12 ye düşürdüm kızlar,pahalı gelebilir size ama değil,sonuçta 5-6 tl ye mantı yapanlarda var mam ne tad var ne de içinde bişey,bu tamamen hakiki mantı,yapması çok zahmetli,bir de kavuruyoruz fırında,lokantada 1 porsiyon mantının 6-7 lira olduğunu düşünürsek bu gayet uygun zaten,1 kilo kıyma da 18 tl,biz de kalın kalın açıp hazır mantılar gibi içine hiçbişey koymazsak 6-7 ye biz de satarız ama bizimkisi öyle değil,çok uğraş gerektiren bi iş mantı çoğuna milyarda versen yapmaz.bizim amacımız zaten bu lezzeti herkesin tadmasını sağlamak...

alan herkeste çok beğendi hiç böyle mantı yemedik dediler,ve şimdi daimi müşterilerim oldu,temiz,titiz ve lezzetli,kaliteli,,,sonuçta gıda işi bu,bişey alırken bu gibi kriterleri gözardı etmemek lazım,seçici olmak ta fayda var...ucuza alıcaz diye tadı tuzu olmayan kalın kalın içi boş mantı da alabilirsiniz,ama biz ucuz yapıp satıcaz diye o şekilde mantı yapmıyoruz kızlar,bizim tarzımız belli kalitemiz belli,bunu yaşadığımız yerde ve benden paket alan arkadaşlar çok iyi biliyorlar zaten,bütün buraya koyduğum ürünler el emeği ve uğraş gerektiren gıdalar,bunları da özenle yapıyoruz,yoksa 3 e 5 e dışarda mantı yapan çok,ben kendimzi ve gıdalarımız onlarla asla karşışlaştırmıyorum karşılaştırmam da mümkün değil,fiyatlarımız da gayet uygun,alan arkadaşlar da çok memnun..bu da beni çok mutlu ediyor,aldığım güzel dilekler için herkese teşekkür ediyorum,

Son düzenleme:

Ramazan indirim geldi....

mantımız 11 tl ye düştü hanımlar kaçırmayın...

ramazan boyunca mantımızın 1 bezesini 11 tl ye düşürdük herkes tatsın diye....yerimseniben

Rmazan indirimizi kaçırmayın kızlar,ayrıca bayram için tatlı almanıza gerek yok ben gönderebilirim...

ewet kızlar bir büyük beze mantımız 11 tl ye düştü bu lezzeti herkes tadsın diye....

Gercekten super mantı yaa bayıldım canım ellerınıze saglık.dısardan aldıgım mantıyla senın mantın arasında daglar kadar fark var..lezzetı cok guzel kucucuk cok hosuma gıttı yaa..hele börekler offf bıttım onlara :CüvCüv: velibakta guzeldi hepsının tadı damagımda kalacak anlasılan hihoyyyt kızlar tavsiye ederım kendım yapsam bu kadar lezzetli olmazdı o kadar söyleyim şakkıdı

[/B

afiyet olsun canım,ne zaman istersen yollarımbebiş yesinopuyorumnanaktan

arkadasım bıze kargoyla yollıuyorsun sanırım odemeyı ptt den mı yapıyoruz ?bana bıraz bılgı verebılır mısın ben yenı gordum bu topıgı?

ewet canım ptt kargoyla yolluyorum,iisteyenlere özel kargoyla da gönderiyorum,ödemeyi posta hesap numaram var ordan yapabilirsiniz,ya da banka hesap numarama nasıl isterseniz canım.

teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…