• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gda //...Acktnz m? El emei lezzetlere buyrun (resimli

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
296
Yozgat
slm kızlar,annem çalışmayı çok isteyen birisi,çok temiz disiplini ve titiz bir insan,elinin lezzeti ise yöremizde meşhur,özellikle hamur işlerinde herkes anneme bişeyler yaptırıp yemek ister,senin yaptıkların başka oluyor derler,o da kırmaz yapar.mantı,hinkal,su böreği,velibak,sarma vs,,,altta detaylı anlattım,temizliğinden ve titizliğinden asla şüphe etmeyin alan arkadaşlar tekrar tekrar alıyor.

ayrıca eriştede kesiyoruz.aşağıya bütün ürünlerin resmini koyuyorum,ulaşımda kargoda bir sorun çıkmıyor,dileyen olursa otobüsede verebilirim ürünü o gün alırlar,tercih sizin beğenmezseniz paranız iade edilir.isteyen az da alabilir tadına bakmak için yada az az hepsinden karışık pakette yapabilirim,beğenirseniz tekrar alırsınız.

,özellikle çalışan bayanlar için çok ideal,koyun dolaba lazım oldukça kullanın.Titizliğinden şüphe edenler için nasıl yaptığımızı gösteren resimlerde koyuyorum kızlar,mantılarımızı hinkalimize seleler vardır onlara koyarız,dışardaki hiçbir ürünle ne lezzet ne temizlik açısından asla karşılaştırmıyorum bile,biz buranın yerlisiyiz herkes tanır bilir annemin titizliğini ama bilmeyenler için bunları yazdım onlarda haklı çünkü,bi deneyin pişman olmıycağınıza eminim ki beğenmeyen çıkmadı hiç.ıddialıyız hani)))

bu devirde 20,30 lira nereye vermiyoruzki en azından damak tadımıza lezzete ve temiz gıdalara verelim,heleki çalışan bayanlar ve hamur açmaktan çok hoşlanmayayn bayanlar için çok uygun,koyun dolaba misafir gelince pişirin işten gelince pişirin,düşünün almak isterseniz görüşürüz kızlar.afiyet olsun

buraya ilk böyle bir linki ben açtım sonrasında çoğaldı baya gıda satışı ama olsun herkesin nasibi ayrıdır ben herkese hayırlı satışlar diliyorum...

Son düzenleme:
işte mantımız,kayseri mantısından daha lezizdir onlar biraz daha kalın açıp küçük yaparlar biz daha ince açıp onlarınkinden az büyük yapıyoruz deneyin ve görün...
ben biraz titizim eşi komşuyu çağırıp mantı sıktırmam,annem ablam ve ben sıkıyoruz,sağlık herşeyden daha önemli çünkü,kayseri de hazır mantı çok 2-3 milyona sıkıyolar diye biliyorum,biz hepsini kendimiz sıkıyoruz bu konuda bi şüpheniz olmasın kızlar....
image095pu6.jpg

w240.png

mantının yakından hali
image096oq4.jpg

w240.png

image017fb.jpg

hinkalimiz ben buna bayılıyorum patatesli oluyor bize muhacir derler çok severiz bu yemeği
aynı mantı gibi pişer ve öyle yenir
image097jw1.jpg

w240.png

mantıları özel selelerimize koyarız

grnt002to1.jpg

bu da pişmiş hali
image023q.jpg

Son düzenleme:
zeytinyağlı sarmamız

image016pd7d.jpg

sarmamızın paket hali
image022c.jpg

Son düzenleme:
fiyatlarını belirleyince yazıcam kızlar,su böreği çörek gibi şeylerinde resmini çekince koyarım ok,bana özelden ulaşabilirsiniz,merak etmeyin hiç birşey bozulmuyor ablamlarada gönderiyoruz bursaya istanbula fakat bişey olmuyor.lezzetinden ve titizliğinden lütfen şüpha etmeyin annem bu konuda çok titiz ve disiplinli burda herkes bilir bunu,görüşmek dileğiyle
image021nkt.jpg

Son düzenleme:
çalışan bayanlar için çok iyi bi fırsat.

bende çalışıyorum bu yüzden dolabıma sık sık koyarım işten gelince kolay oluyor yemek yapmak.hinkalimizin paket hali
image011dkg.jpg

mantılarımızın paket hali,
image014f.jpg

Son düzenleme:
yemeğimizin köftemizinpişmiş hali bu akşam fiyatları yazıcam kızlar soran arkadaşlar var.
image111pj4.jpg

w240.png

mantı;1 beze mantı yaklaşık 700 gr 11 tl

su böreği 1 tepsisi 30 tl.kilo olarakta sipariş alınır.

sarma 14TL(kilosu)

köfte 15 tl(kilosu)

velibak 2,5 tl dir.(tanesi)

tatlı 16 tl(kilosu)

erişte 7 tl (1 paketi)

açma çörek 30 tl tepsisi.

isteyene hepsinden 20 yada 25,30 tl lik ne kadar isterseniz yani karışık paket hazırlanır tadmak için,daha sonra beğendiklerinizden tekrar alabilirsiniz kızlar,deneyin pişman olmazsınız sizin için büyük kolaylık.fiyatlarım uygundur,çünkü hepsi özenle yaoılır dışardaki mantılar gibi değildir ince açılır,özenle yapılır,1 kilo mantıdan 5-6 tabak yemek çıkar,dışarda 1 tabağına veriyoruz en az 5 tl ki dışarda yapılanla bu bir değil,deneyin pişman olmıyacaksınız...

velibak çok lezizdir açması ve yapması zordur gözlemeden farklıdır
image015v.jpg

Son düzenleme:
,hazır mantılarla karşılaştırmayın bunlar muhacir mantısı.

ürünlerimiz mutfak tartısıyla tarılır kızlar

ayrıca özel gün ve davetlerininz için sipariş alınır....
image020ncz.jpg

Son düzenleme:
çörek te 20 ytl kızlar,hepsi ince iş ve el emeği,lezzetni beğenmeyenlere paraları iade edilir)
buda su böreği gibi tek tek ince ince açılır içi kat kat durur

image042drn.jpg

çöreğimizin bütün hali
image016w.jpg

Son düzenleme:
slm canım mantının 500 gr mı 7 tl,buzlukta hiçbirşey olmuyor ben hep koyuyorum çalıştığım için,birde mantı çok uğraş istiyor canım fiyatım normal ucuz bile,düşünürsen görüşürüz ok

Son düzenleme:
ev baklavası daha doğrusu gazete tatlısıda yapıyoruz kızlar isteyene gönderebiliriz

baklavyı kilo hesabıda gönderebiliriz.

bunların dışında gözleme benzer velibak ta yapıyoruz dolapta bikaç ay bozulmadan duruyor,mayalanmış hamur gözleme gibi açolır arasına ezilmiş patates konur ve yeniden açılır,nefis bişey bütün bu ürünleri eğer yaptırırsanız keşke daha önce yaptırsaydım deyip pişman olacağınıza eminim hamur işinde annemin üzerine kimseyi tanımam çünkü,burdaki herkeste bunu çok iyi bilir

kızlar ürünleri bu şekilde yolluyorum temiz ve titizliğinden ve lezzetinden şüphe etmenize gerek yok beğenmezmesniz gönderebilirsiniz.
image020xv9.jpg

w240.png

kızlar tadını bilmediğiniz şeyler olabilir yada lezzetinden emin olamayabilirsiniz böyle arkadaşlara ilk sefer hepsinden karışık bir paket yapıyorum azar azar hepsinden koyuyorum bi tadına bakın beğenirseniz tekrar alırsınızki herkes yeniden sipariş verdi.böylede deneyebilirsiniz ulaşımda yada tadında bir sorun çıkmaz bozulma olmaz 2-3 ay dolapta saklayabilirsiniz.

bu velibak gözlemeye benzer ama yapımı zordur.mayalı hamur açılır ortasına püre halindeki patates koyulur ve tekrar açılır ama bunu herkes yapamıyor işte patatesler hamurdan çıkıyor vs.birde çok kalın açılmaması lazım,bu çok lezzetli yiyenler tekrar tekrar istiyor denemek için illa çok değil 2-3 tanede alabilirsiniz,karışık pakette yapabilirim çörek ve velibağı pişmiş gönderiyoruz zaten size sadece ısıtmak düşüyor.
image039ay2.jpg

w240.png

Son düzenleme:
mantıları böyle yapıyoruz kızlar selelere koyarız.
grnt002to1zi4.jpg

w240.png

Back