- 27 Ekim 2022
- 4.690
- 13.453
361 aldimYa selam kalan sayı 12.361
Kalan 12 000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
361 aldimYa selam kalan sayı 12.361
Birşey rica edicem ilk sayfaya da cekilcek zikrin arapçasıda olsa. Mesela Ya Kahhar çektik. Kahhar ın başında "k" , "g" gibi okunur. Arapca bilenler dikkat eder en azıngan. Gahhar diye okunur, "G" kalın ve tok dil kökünden çıkan bir "g". Türkçedeki gibi deil. Sevgiler
500 aldım
Kalan 11.500
Isim değişmiş oluyo anlam değisiyormu derinini bilmiyorum bonuscum. Ama tüm zikirlerde buna dikkat ediyorum. Gahharda degişirmi bilmiyorum lakin bir çogunda anlamda değisiyor.Doğrusu böyle ama bu isim olduğundan ayetlerde ki gibi mana değişecek bir durum olmaz heralde Leyalcim Kahhar dendiği zaman
Canım arapça bilenler zaten nasıl okunmasi gerektiğini biliyor ama Türkçe okuyanlar ve 99 esma da geçen yazım şekline göre paylaşıyorum ha eklesem güzel olmaz mı evet olur o yüzden arapçasını ekleyimIsim değişmiş oluyo anlam değisiyormu derinini bilmiyorum bonuscum. Ama tüm zikirlerde buna dikkat ediyorum. Gahharda degişirmi bilmiyorum lakin bir çogunda anlamda değisiyor.
500 aldim1500 Ya selam aldım kalan 10.000
Evet aynen öyle aldım her ikizinden aldım1000 tane ya selam
1000 tane ya cebbar mi aldınız
Oyke gibi anladım yanlış mi anladım acaba
500 Ya Cebbar Zül Celali Vel İkram
500 ya Selam okurum.
Kalan:
ya Selam 1500
ya Cebbar Zül Celali Vel İkram 34500
Aynı anda yazmışsınız paeneperfectus Ya Selam bitmiş canım.2000 ya selam aldim . Bitti