Doğuma Hazırlık Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi'nde doğum yapan ya da duyan yardımcı olabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İnşallah tesekkur ederim. Hastane odasından falan da memnun muydunuz ?
Evet bizim sezeyan tarihli olduğu için önceden hatta oda seçtik :) Birgün önceden gidip süsledik odayı da hatta ordaki kat görevlisi bayan demişti sonu 15-16-17 ile biten odalar diğerlerine göre daha geniş bizede denk geldi gayet konforlu odası geniş temizliyorlar sürekli zaten

Evet bizim sezeyan tarihli olduğu için önceden hatta oda seçtik :) Birgün önceden gidip süsledik odayı da hatta ordaki kat görevlisi bayan demişti sonu 15-16-17 ile biten odalar diğerlerine göre daha geniş bizede denk geldi gayet konforlu odası geniş temizliyorlar sürekli zaten
Tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için :)

Merhabalar,

Ben Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi'ne yakın oturuyorum. Doğum için tercih edebilir miyim? Emin olamıyorum. Etrafımda giden hiç duymadım. Doktorlar iyi midir? Hangisi iyidir? Ya da doğum için tercih edilmeli midir? Çok kararsızım.

Lütfen orada doğum yapmış ya da yakını doğum yapan varsa bilgi verirse çok sevinirim...

Merhaba,üzerinden zaman geçmiş ama.ben geçen yıl bu hastanede doğum yaptım. Çok güzel ve temiz. Memnun kaldım. Doktorum da Atilla Okur. Harika bir doktor. Tecrübesiyle, ilgisiyle, elinin hafifliği ile... Kendisi normal doğum taraftarıdır. Ben sezaryan istiyordum ona rağmen normal yapabilirsin diyordu. Ama doğumum 36. Haftada bebeğimin kilo alamamasından dolayı mecburi sezaryan oldu. Ve sezaryanim da çok çok rahattı. Sonrasında da hiç öyle abartıldığı kadar sorun ve ağrı yaşamadım. Spinal anestezi genelden çok daha iyi. Her şeyi de görüyorsunuz. Ben genel anestezi istemiştim hatta ve Atilla Bey spinal in daha iyi olduğuna beni o an ikna etti ve sonrasind a kendisine çok teşekkür ettim. Iyi ki bu duygudan mahrum kalmama izin vermedi.

Selamlar üzerinden biraz geçti ama ben Meriç beyde doğum yaptım. Bebeğim biraz erkenciydi 37. Haftada geldi. 21 aralıkta doğum yaptım. İki kere muayane olmama rağmen çok ilgilendi. Hastaneden de ebe ve hemşirelerden de çok memnun kaldım. Normal doğum yaptım çok ilgililerdi.

Selamlar üzerinden biraz geçti ama ben Meriç beyde doğum yaptım. Bebeğim biraz erkenciydi 37. Haftada geldi. 21 aralıkta doğum yaptım. İki kere muayane olmama rağmen çok ilgilendi. Hastaneden de ebe ve hemşirelerden de çok memnun kaldım. Normal doğum yaptım çok ilgililerdi.

Canım çok sevindim umarım sağlığınız iyidir. Ben hala bekliyorum bizimki geç gelecek sanırım.
Neden erken doğum oldu peki? Sancın mı başladı?
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin size

Canım çok sevindim umarım sağlığınız iyidir. Ben hala bekliyorum bizimki geç gelecek sanırım.
Neden erken doğum oldu peki? Sancın mı başladı?
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin size

Çok teşekkür ederim. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin senin bebiş de canım.
Benimki de çok şükür bir sıkıntı olmadan geldi canım. Suyum geldi işteyken :) doktor olabilir bu haftadan sonra dedi açılmam da oldu normal yaptım. Kısmet böyleymiş demekki.

Ben merak ettiğim doktorları sosyal medyadan paylaşımlarına bakıyorum. Meriç bey hep sezeryan Doğum fotoları paylaşıyor ve bu da hiç hoşuma gitmiyor. Tanışmadım henüz ön yargılı olmak istemiyorum ama sezeryan teşvikli bir doktora benziyor. Bir tane bile normal Doğum paylaşımı yok. İnstagramdan bakabilirsin
Bende 4 aylık gebeyim ve kendime doktor arıyorum. Meriç beyle tanışmaya gittim. Güleryüzlü samimi biri kendi çocuklarını normal doğumla kendisi doğurtmuş böyle doktor bulmak zor. Hepsi normal normal diyor ama kendi çocuklarını sezeryanla doğurtuyor. Gerçekten normal doğuma inanmış ki kendi çocuklarını normal doğurtmuş. Sosyal medya hesabını da sordum her fotograf için aileden izin alıyorum genelde sezeryan doğumlar paylaşıma daha çok izin veriyor dedi. Açıkçası güven verdi. Umarım herşey yolunda gider.

Bende 4 aylık gebeyim ve kendime doktor arıyorum. Meriç beyle tanışmaya gittim. Güleryüzlü samimi biri kendi çocuklarını normal doğumla kendisi doğurtmuş böyle doktor bulmak zor. Hepsi normal normal diyor ama kendi çocuklarını sezeryanla doğurtuyor. Gerçekten normal doğuma inanmış ki kendi çocuklarını normal doğurtmuş. Sosyal medya hesabını da sordum her fotograf için aileden izin alıyorum genelde sezeryan doğumlar paylaşıma daha çok izin veriyor dedi. Açıkçası güven verdi. Umarım herşey yolunda gider.

Selamlar öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi:nazar: ben memnun kaldım. Benim iznimle eşim bile doğuma girdi fotoğraf çekti. Biz de izin verdik yayınladı. Hatta doğumdan sonrada bebeği muayeneye götürdüğünüzde görmek ve sevmek istiyor.

meriç bey çok iyi bir insan bende çok gereksiz doktorlardan sonra buldum memnunumda, her soruya cevap verir özelden bile sorsanız yazıyor sağolsun :)

merhaba hanımlar Gop Avrasya şu an muayene ücreti ve sezaryen fiyatı nedir benim 2. hamilelliğim ilki sezaryendi 2. de öyle olur diye düşünüyorum ilki genel anestezi idi bu epidural istiyorum ilgi verebilirseniz sevinirim şimdi devlete gidiyorum çünkü sonra özele geçeceğim teşekkürler

meraba anne ve anne adaylari burda hersey el emegi sayfami yeni açmam sebebiyle uygun fiyata yapiyorum.
isimli bulut bebek yastikları
isimli mutfak önlukleri.
kapi susleri.
doğum panasu.
polar bebek battaniyeleri.
sayfama bi göz atin pişman olmazsiniz
detayli bilgi için dm"den ulaşabilirsiniz

merhaba hanımlar Gop Avrasya şu an muayene ücreti ve sezaryen fiyatı nedir benim 2. hamilelliğim ilki sezaryendi 2. de öyle olur diye düşünüyorum ilki genel anestezi idi bu epidural istiyorum ilgi verebilirseniz sevinirim şimdi devlete gidiyorum çünkü sonra özele geçeceğim teşekkürler

merhaba muayene ücreti 80 tl
normal doğum 1700 tl
zorunlu sezeryan 2000 tl
isteğe bağlı sezeryan 3000 tl

X