hadi bakalım senin bebişin eli kulandığında yaw belkide ben bunları yazarken sen doğuma girmişsindircanım benim ilk haftalarda değilde son zamanlarda 1-2 hafta gerilik oluyodu her gittiğimde ama çok şükür en son gittiğimde arayı kapatmıştı bebişim çok şükür yani son haftalarda alıyo ne alırsa o gerilikleri kapatıyolar genelde son haftalarda ama ben hiç sağlıklı beslenemiyorum beslenme alışkanlıklarımdan dolayı o yüzden bebeğim hep küçüktü pazartesi kontrolüm var bakalım kaç gram aldık 10 günde?
günaydınn nasıl geçti haftasonu?:)
hadi bakalım senin bebişin eli kulandığında yaw belkide ben bunları yazarken sen doğuma girmişsindir
yok benim kizin gelmeye niyeti yok ne sanci var ne bisi gelsin artikk cok sabirsizlandim ne zaman gelicek(
hadi bakalım senin bebişin eli kulandığında yaw belkide ben bunları yazarken sen doğuma girmişsindir
yok benim kizin gelmeye niyeti yok ne sanci var ne bisi gelsin artikk cok sabirsizlandim ne zaman gelicek(
gelir gelir sen kaygı etme ama hastanedeymişsin madem karşıya geç kadın doğumda her gün baktır yawruna usgyle :) ben olsa öyle yapardım yani
allah kolay kurtarsın canım
benimde iyi ya nolsun.pazartesi olmasa bi debebekte saglıklıdır heralde hiç ses soluk yok kalça kemiklerim agrıo sadece bazen topallıyorum yürrken:)
hadi yaa .benımde sag tarafımda işte sol tarafım gayet ıyı.ama sag tarafım ilk başta kasıklarımdı şimdide sağ kalçam sag kemiklerim ağrıyor bakalım özellkle akşamları yürüyemiyrm bıle eve gıdınce.bakalım bıraz daha agır olursa doktora bi sorarım artık.
anladım canım ama anlattığın kadarıyla benim bahsettiğim ağrı değil bu çünkü kasıklarımda falan yoktu benim, neyse öyle yada böyle kucağımıza alıcaz inş.
yok benımde kasıklarımda şimdi ağrı yok o bıttı zaten sadece bel ağrım ve kalça agrım var şu anda ..
yok benımde kasıklarımda şimdi ağrı yok o bıttı zaten sadece bel ağrım ve kalça agrım var şu anda ..
geçmiş olsun canım doktoruna söyle tabi bi yol bulacaktır buna,
miyopi buralardamısın nasılsın canım görüşemedik kaç gündür
merhabalar bende antepteyim ve
sankoda ibrahim beye gidiyorum . 30 haftalık hamileyim :)
ah ah sormayın kızlar bel ve kalça ağrısı mahfetti beni. doktor magnezyum yazıyorum rahatlatır dedi ama pekde rahatladığım söylenemez.
benimde aynı şekilde özellikle sağ kasığım belimin sağ kısmı ve sağ ayağım ağrıyo.
hoşgeldin canım senin az kalmış maşallahmerhabalar bende antepteyim ve
Canım ben bugünlerde yoğundum biraz gelemedim. Şimdide mesai bitti, çıkıyorum, yarın görüşürüz inşallah. Buarada doktor randevum haftaya. Az kaldı bebişimi görmeye
hayırlı akşamlar herkese
hoşgeldin canım senin az kalmış maşallah
selam miyopi bende merak ettim seni :) neyseki iyisin
benimde randevum 15 inde daha çoookkk var
Bende geçen ay 15inde gittim, 1 ay sonra gel dedi ama ben ilacım bitiyor bahanesiyle 12sine aldım randevuyuBirde 15i cumaya geliyor, ayrıntılı ultrasona göndericem dedi, ordanda ayrı randevu veriyorlarsa birde öbür haftaya kalmasın diye salı gününe aldım.
Seninde az kalmış canım ya, 1 hafta say sen onu. Haftasonu gelince geçiveriyor zaten, sorada kalıyor 3gün
merhabalar bende antepteyim ve
merhaba canim hosgeldin...
kizlarr hala gelmiyo kizim yaaaahurmadan baska duydugunuz önerebileceginiz bisiy varmi? iki gundur hurma yiyorum ama hicbi etkisi olmadi hic dogmayacakmis gibi geliyo cok rahat geciyo son gunlerim cok saskinim ne sanci var nede baska bi sikayet esim diyo sen nasl hamilesin dogurmaya niyetin yok kizimi ozledim gelsin artik diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?