Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

hadi bakalım senin bebişin eli kulandığında yaw belkide ben bunları yazarken sen doğuma girmişsindir

günaydınn nasıl geçti haftasonu?:)

gunaydın çiğden iyidir çok şükür biraz tansiyon düşüklüğü kaynaklı yorgunluk dışında iyi diyelim iyi olsun senin hafta sonun nasıldı?

benimde iyi ya nolsun.pazartesi olmasa bi debebekte saglıklıdır heralde hiç ses soluk yok kalça kemiklerim agrıo sadece bazen topallıyorum yürrken:)

benimde iyi ya nolsun.pazartesi olmasa bi debebekte saglıklıdır heralde hiç ses soluk yok kalça kemiklerim agrıo sadece bazen topallıyorum yürrken:)

demi p.tezi çekilmiyo yani işe gelmek çekilmiyo, hoş ben evdede yoruluyorum evdede bi ufaklık var çünkü :)

canım umarım siyatik ağrısı değildir benimde olmuştu ama benimki 6.ayda abaşladı, hoş sende nerdeyse öylesin, benim oğlum sağ tarafımdaydı sürekli orda hissediyordum zaten sağ kalçamdan sağ ayamın topuna kadar ağrım oluyordu helede oturduğum yerden kalktığımda adeta üstüne basamıyordum bebek büyüdükçe ordaki sinire baskı yapmıştı bende 15 gün fizik tedavi gördüm biraz geçti ağrım ama tamamen kesilmedi doğuma kadar

hadi yaa .benımde sag tarafımda işte sol tarafım gayet ıyı.ama sag tarafım ilk başta kasıklarımdı şimdide sağ kalçam sag kemiklerim ağrıyor bakalım özellkle akşamları yürüyemiyrm bıle eve gıdınce.bakalım bıraz daha agır olursa doktora bi sorarım artık.

anladım canım ama anlattığın kadarıyla benim bahsettiğim ağrı değil bu çünkü kasıklarımda falan yoktu benim, neyse öyle yada böyle kucağımıza alıcaz inş.

anladım canım ama anlattığın kadarıyla benim bahsettiğim ağrı değil bu çünkü kasıklarımda falan yoktu benim, neyse öyle yada böyle kucağımıza alıcaz inş.

yok benımde kasıklarımda şimdi ağrı yok o bıttı zaten sadece bel ağrım ve kalça agrım var şu anda ..

yok benımde kasıklarımda şimdi ağrı yok o bıttı zaten sadece bel ağrım ve kalça agrım var şu anda ..

ah ah sormayın kızlar bel ve kalça ağrısı mahfetti beni. doktor magnezyum yazıyorum rahatlatır dedi ama pekde rahatladığım söylenemez.

benimde aynı şekilde özellikle sağ kasığım belimin sağ kısmı ve sağ ayağım ağrıyo.

geçmiş olsun canım doktoruna söyle tabi bi yol bulacaktır buna,

miyopi buralardamısın nasılsın canım görüşemedik kaç gündür

Canım ben bugünlerde yoğundum biraz gelemedim. Şimdide mesai bitti, çıkıyorum, yarın görüşürüz inşallah. Buarada doktor randevum haftaya. Az kaldı bebişimi görmeye

hayırlı akşamlar herkese

merhaba
bende aynı sorunları yaşadım geçmişi okuduysan bir fizik tedavi uzmanına gitmeni öneririm fizik tedavinin gebeye yada bebeği bir zararı yoktur ben 6 veya 7.ayımdı sanırım fizik tedavi olduğumda zaten yöntemler şöyle bildiğin bardak çekme yapıyolar vakumlu bir cihaz var onla adı vakum ama yöntemi aynı kendileride zaten aynı olduğunu söylüyo sonra ısı veriyorlar o bölgeye kasları rahatlatmak için bir usg cihazları var yine ama görüntüsüz oda içeriye ısı veren cinsten bunlarda bebeğine bir zarar vermez

merhabalar bende antepteyim ve
sankoda ibrahim beye gidiyorum . 30 haftalık hamileyim :)
hoşgeldin canım senin az kalmış maşallah

selam miyopi bende merak ettim seni :) neyseki iyisin
benimde randevum 15 inde daha çoookkk var

hoşgeldin canım senin az kalmış maşallah

selam miyopi bende merak ettim seni :) neyseki iyisin
benimde randevum 15 inde daha çoookkk var

Bende geçen ay 15inde gittim, 1 ay sonra gel dedi ama ben ilacım bitiyor bahanesiyle 12sine aldım randevuyu Birde 15i cumaya geliyor, ayrıntılı ultrasona göndericem dedi, ordanda ayrı randevu veriyorlarsa birde öbür haftaya kalmasın diye salı gününe aldım.
Seninde az kalmış canım ya, 1 hafta say sen onu. Haftasonu gelince geçiveriyor zaten, sorada kalıyor 3gün

evet aslında haklısın

ay inş. ya aslında ben tam emin değilim bu bebekten ya yani sağlıklı olduğundan ne bileyim geriden geliyordu ya 1-1,5 hafta ondan sanırım korkuyorum biraz
aslında imkanımda var başka bi usgye gitmeye ama uzak biraz benim gidebileceğim bir yer değil eşimede beni götür desem bekle işte randevunu dicek çok evham ediyorsun dicek o yüzden onada bişi diyemiyorum mecbur beklicem

merhabalar bende antepteyim ve
sankoda ibrahim beye gidiyorum . 30 haftalık hamileyim :)

merhaba canim hosgeldin...
kizlarr hala gelmiyo kizim yaaaa hurmadan baska duydugunuz önerebileceginiz bisiy varmi? iki gundur hurma yiyorum ama hicbi etkisi olmadi hic dogmayacakmis gibi geliyo cok rahat geciyo son gunlerim cok saskinim ne sanci var nede baska bi sikayet esim diyo sen nasl hamilesin dogurmaya niyetin yok kizimi ozledim gelsin artik diyo :))

Canım takma kafana, bizim bi arkadaş demişti 9 ay 1 hafta doldu gece başladı sancım dedi. hatta o gün doktora gitmiş hiçbişi yoktu, gece 12de sancılarım başladı dedi.

Bi zamanı var bekliyor işte. Dua et bol bol. Bol bol yürü canım bu sıralar. Hareketsizsen aşağı inemiyordur bebek. Doktora hergünmü gidiyorsun? Sezaryen değil dimi, normal olucak inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…