Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Mide şişmesi çok normal de işte bazen öyle bı rahatsız edıo ki ben yemekten snra bazen maden suyu içiyrm rahat ediyorum herşeyide baya yiyorum.öyle ama gece falan baya rahatım artık batma falan olmadgından.senın cinsiyette bellidı dımı ne olacak:)?benımde haftaya falan belli olcak sanırım bakalm

Kız dedi bize doktor Allahım hayırlı evlat versin tabikide. İlk çocukda çokda önemli değil cinsiyeti ama ne yalan söyliim ben hep kızım olmasını istedim, hayırlı bir kızım olsun

hurmayı duymamıştım bu bildiğimiz kuru hurmadan bahsediyosun sanırım.
inşallah doğum yaparsam ilk fırsatta yazarım buraya..çocuk hast.deyim canım

walla yüzmekten bahsetmişsiniz...faydasını söylüyorlarda..benm kafama takılan havuzlar o kadarda hijyenik olmuyorki...normalde girdiğimizde kaşıntı,akıntı neler çekiyoruz...hamileyken nsl güveniyorsunuz????

hurmayı duymamıştım bu bildiğimiz kuru hurmadan bahsediyosun sanırım.
inşallah doğum yaparsam ilk fırsatta yazarım buraya..çocuk hast.deyim canım

Evet canım Küçük kuru hurma varya ondan bahsediyorum. Doğumu kolaylaştırırmış. Hatta Hz. Meryem hurma ağacının altında doğurmuş Hz. İsa'yı. öyle derler

Bende onun için gitmiyorum. Gitmeyi düşündüğüm yere başka bir arkadaşta düşünüyor, o hamile değil, eğer ona bişi olmazsa küçük bir ihtimal bende gidebilirim

selam kızlar ben sabah doktora gittim bebişim kalp pıtpıtlarını duydum allahıma şükür ama kesem haftama göre küçük bi hafta geriden geliyo doktor olabilir tabi bu dedi. sayın hemşiremiz sevilay :) sencede durum normalmi

Kalp atışını duymuşsun, sıkıntın da yok. Varsın 1 hafta geriden gelsin. takılma ona. Doktorun nasıl memnunmusun?

Kalp atışını duymuşsun, sıkıntın da yok. Varsın 1 hafta geriden gelsin. takılma ona. Doktorun nasıl memnunmusun?

şimdilik iyi açıkcası bi sorunumuz yok bi süre daha ona devam ederim inş. bide sabah ilk randevusunu aldım hemen gittim önümde kimse yoktu mesela bu benim için büyük avantaj

ya doğru orası öyle tabi de ne bılım yınee bişiler yapmak lazım dıye düşünyrm hemde saglık için yanı cok da titiz olmamaya calışıyrm

hayırlı olsun hadi gözün aın bu ilk mutluluklar cok güzel mutluluklar ya doktorun yanına gırmeden kalbım cıkcak gibi oluyr snra derin bi ohh çekiyorum.:)benımde kesem 1 hafta gerıden geliyor ama gec dollenmeden olur dedı doktr endişe edecek bi durum yok

sağol canım benim ya, evet böyle olanlar varmış benim ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler olmadı bu tuhaf geliyo o yüzden oğlumda biraz iriydi doğduğunda ki halen öyle zaten eşime diyorum buda küçücük ufacık zayıf bi çocuk olacak sanırım diyorum

senin bebeğin haftasını yakaladımı sonra öylede olabiliyomuş bazen

yok ben en son gttgmde öyle dedı ondan sonra gtmedım 2hfta snra gtcem bellı olur o zamn

yok ben en son gttgmde öyle dedı ondan sonra gtmedım 2hfta snra gtcem bellı olur o zamn

anladım canım geç olsunde güç olmasın :)

benim başta çok problem oldu ya aslında hala başındayımda bu son 3 hafta yok bebek küçük yok kese bozuk olabilir yok kürtaj edip alalım gibi bi çok şey yaşadım şuan onun için halen güveniyorum rahmimdekine şöyle 12 haftalık olsa ohh dicem

vala 12.hafta dıosun o zamanda başka bişi cıkıyor bızım stresler bitmiyor.benımde 12.haftada ufak lekelenmelerim oldu tabı cokmkorktum 20gun raporluydum yattım şimdide kese 1 hafta geri dendi onuda bekliyrm düzelir dıye ama cok önemli degılmş dıolar.bende cinsıyetı bekliyrm artk.

geçmiş olsun sende haklısın canım ya aslında her aşaması zor ama geçip gittikten ve gebeliğin bitipte bebeğini kucana aldıktan sonra hepsi geçiyor bitiyor, düzelir inş. benim görümcemde 3 aylıkken ağır bi kanama geçirmiş daha yeni duydum ben şimdi kızı 3 yaşında.

ben oğlumda cinsiyetini taa 21 haftalıkta öğrendim

ya doğru orası öyle tabi de ne bılım yınee bişiler yapmak lazım dıye düşünyrm hemde saglık için yanı cok da titiz olmamaya calışıyrm

walla canım normalde kafanı takmamanı anlarımda...hamileyken düşün derim nacizane....çünkü idrar yolları,rahim ağzı ayrıyetten mantar riskleri çok fazla...rahat rahat ilaçta kullanamazsın ,yani kaş yapıyım derken, göz çıkartma...tabikide sen bilirsin artık...

canım benim ilk haftalarda değilde son zamanlarda 1-2 hafta gerilik oluyodu her gittiğimde ama çok şükür en son gittiğimde arayı kapatmıştı bebişim çok şükür yani son haftalarda alıyo ne alırsa o gerilikleri kapatıyolar genelde son haftalarda ama ben hiç sağlıklı beslenemiyorum beslenme alışkanlıklarımdan dolayı o yüzden bebeğim hep küçüktü pazartesi kontrolüm var bakalım kaç gram aldık 10 günde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…