Gaziantep'teki hamileler bakar mısınız?

kızlar lütfen bana normal doğum yanlısı ve doğuma kendisi giren yani yalnızca ebeye bırakmayan, hazır bulunan bir doktor önerin. artık gerçekten ağlamak üzereyim ne hastane ne doktor bulabiliyorum. amerikanda doktorlar kendisi girmiyor normal doğuma, diğer hastaneler ve doktorlar hakkında da bir bilgiye ulaşamıyorum. doğum ücreti falan hiç önemli değil, bana normal doğum yanlısı, vicdanlı ve doğumda hazır bulunan bir doktor önerin ya ne olursunuz :KK43:
Benim doktorum kendisi giriyor buyuzden onu seçtim
Konukoğlu doçent dok. İbrahim Halil ozdurak

çok teşekkür ederim canım, hemen bakıyorum ibrahim beye. ya öyle bi stres oldum ki, amerikanda faruk bekir "ben yaptırmam normal doğumu ben gelirsem yüzde yüz sezaryen yapar çıkarım" dedi.
Ayy şaka gibi
Hiç stres yapma konukoglunun diğer özel hastanelerden farkı var
Yaşadığım hastalıklar ve ameliyatlar yüzünden antepde ki devlet ve özel tüm kadın doğum için hastanelere gittim

Ameliyathanesi doğumhanesi en hijyenik olan ve en iyi doktorları olan Konukoğlu olduğuna karar verdim

İbrahim beye gidince ne demek istediğimi anlayacaksın komşum ,2 eltim 3 arkadaşım da benim dogumumdan sonra onda doğum yaptı

İsteklerini söyle endiseni soyle cekinmeden

konukoğlunda da son skandalı duydum bende ona daha çok şaşırdım
kadının 3 . doğumu kordonlarını bağlatmak istiyor fakat doğumdan sonra kadının idrar kesesini bağlıyorlar
kadın bilmiyor eve geliyor 5 saat zor dayanıyor çatlamak üzere tuvalete gidemiyor tekrar gittiklerinde yanlış yeri bağladıklarını görüp tekrar ameliyata alıyorlar . doktor ismi sormayın hastane adı yeter bence bu olay için

konukoğlunda da son skandalı duydum bende ona daha çok şaşırdım
kadının 3 . doğumu kordonlarını bağlatmak istiyor fakat doğumdan sonra kadının idrar kesesini bağlıyorlar
kadın bilmiyor eve geliyor 5 saat zor dayanıyor çatlamak üzere tuvalete gidemiyor tekrar gittiklerinde yanlış yeri bağladıklarını görüp tekrar ameliyata alıyorlar . doktor ismi sormayın hastane adı yeter bence bu olay için
Şimdi netde yazdım ama bulamadım google da nasıl yazmak gerekiyor habere ulaşmak için

İdrar kesesi kordon sanilip bağlanabilecek birşey değilde bunu başarabilen doktoru çok merak ettim açıkçası

anatomik olarak çok zor bir şey değil mi?
bu ülke mide ameliyatlarında makas sargı bezi unutulan günleri gördü...
Hani idrar kesesini kazayla delmis desen doktor hatası o ne biçim doktormus affedilecek şey değil direk görevden alınmalı derdim

İdrar kesesini kordon yerine bağlamak bambaşka bonzai mi içmiş girmiş ameliyata nasıl bı doktor kim merak ettim 6 ayda bı düzenli gittiğim bı hastane sağlık çok önemli varsa böyle birşey kesinlikle gitmem ama habere hiç bı şekilde ulaşamıyorum lobaratuarinda çalışan biyolog arkadaşım var onu arayıp sorayim

Hani idrar kesesini kazayla delmis desen doktor hatası o ne biçim doktormus affedilecek şey değil direk görevden alınmalı derdim

İdrar kesesini kordon yerine bağlamak bambaşka bonzai mi içmiş girmiş ameliyata nasıl bı doktor kim merak ettim 6 ayda bı düzenli gittiğim bı hastane sağlık çok önemli varsa böyle birşey kesinlikle gitmem ama habere hiç bı şekilde ulaşamıyorum lobaratuarinda çalışan biyolog arkadaşım var onu arayıp sorayim
canım bana da bilgi ver lütfen ben de gümbürtüye gitmeyeyim, özelden yazarsan çok sevinirim :KK48:

canım bana da bilgi ver lütfen ben de gümbürtüye gitmeyeyim, özelden yazarsan çok sevinirim :KK48:
Tamamdır arkadaşa mesaj yazdım müsait olunca arayacak beni konusur konuşmaz haber veririm
İnsan hayatı şakaya gelmez valla doktora guvenemeyeceksek kime güvencez

X