Gaziantep'teki hamileler bakar mısınız?

tereyagli ekmek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
2.916
3.045
Merhaba hanımlar,

Gaziantep'te yaşayan hamileler hangi doktorlara gittiniz?

Hangi hastaneleri önerirsiniz? Çevreme soruyorum herkes ayrı birini söylüyor...

Ben şuanda hatem hastanesi nazire öztürk e gidiyorum şimdilik çok memnunum fakat çok kalabalık kalabalık olması iyi olduğu anlamına gelir mi sizce?

Benim için önemli olan son aylarda doktora rahat ulaşabilmek, normal doğuma teşvik etmesi, sezeryan olsa da doğumun kolay ve iyi olması gibi

Doktoru tanıyanlar varsa beni aydınlatabilir mi?

Ya da başka doktor kimler var gidebileceğim? Yardımcı olursanız çok sevinirim :KK200:

Konukoglunda yrd docent ıbrahım halıl ozdurak a gıttım
Mehmet alı tahtacıda cok ıyı
Nazıre hanımı onermem gelınımız onda dogum yaptı o doktorla ılgılı cok sıkayet varmıs meger
Once normale yonlendırıp sonra sezeryana alıyor bosu bosuna dogum gunu sızı strese sokuyor bu onun tarzı
Normal dogum yanlısı gıbı davranıp sezeryana alır
Ve dogum yapacagın gun son ana kadar ılgılenmıyor ebeye bırakıyor
Benım doktorum dogum oncesı hep yanımdaydı bıtek doktorum ılgılendı
Hatem hastanesıne gıdenıde sasırıyorum eskıden oteldı sonra hastane oldu odalarında nefes alamıyor ınsan hıjyenınıde begenmıyorum

Nazıre hanımı onermem gelınımız onda dogum yaptı o doktorla ılgılı cok sıkayet varmıs meger
Once normale yonlendırıp sonra sezeryana alıyor bosu bosuna dogum gunu sızı strese sokuyor bu onun tarzı
Hatem hastanesıne gıdenıde sasırıyorum eskıden oteldı sonra hastane oldu odalarında nefes alamıyor ınsan hıjyenınıde begenmıyorum

Konukoğlu nun ebeleri için hiç iyi değil diyorlar. Nazire hanım a gidiyordum bıraktım onu kalabalık olduğu için. Hiç düzgün ilgilenmiyordu hastalarıyla. Nazan hanım ise hem sakin hem ilgiliydi. Hem Hatem hastanesini yenilediler benim kaldığım oda oldukça genişti gelen misafirlerin oturacağı ayrı bir bölüm ikramlıklar için iki masa falan vardı aynı anda yaklaşık 10-12 kişi ziyarete geliyordu beni rahat sığacak şekildeydik. Doğum sonrası doğum koçu ve diyetisyen geldi bu kadarını beklemiyordum ben de. Dediğin doğru olabilir çoğu doktor normal diyip son anda sezeryancı oluyor.

Kızım kakasını yaptığı için acil sezeryana alındım kendim istedim. Doktorum bekleyebiliriz dedi ama korkmuştum

Konukoğlu nun ebeleri için hiç iyi değil diyorlar. Nazire hanım a gidiyordum bıraktım onu kalabalık olduğu için. Hiç düzgün ilgilenmiyordu hastalarıyla. Nazan hanım ise hem sakin hem ilgiliydi. Hem Hatem hastanesini yenilediler benim kaldığım oda oldukça genişti gelen misafirlerin oturacağı ayrı bir bölüm ikramlıklar için iki masa falan vardı aynı anda yaklaşık 10-12 kişi ziyarete geliyordu beni rahat sığacak şekildeydik. Doğum sonrası doğum koçu ve diyetisyen geldi bu kadarını beklemiyordum ben de. Dediğin doğru olabilir çoğu doktor normal diyip son anda sezeryancı oluyor.

Kızım kakasını yaptığı için acil sezeryana alındım kendim istedim. Doktorum bekleyebiliriz dedi ama korkmuştum
Demekkı kısıye gore degısen bı durummus memnunıyet hıc rıske atmadan tek tek gezıp oyle deneyımlemek gerek oyleyse
Ben konukoglunda yaptım dogumumu cok memnun kaldım ebemızlede hala gorusurum zaten amelıyathanesı en ıyı hastane antepde konukoglu
Dogum sonrası koç ve dıyetısyen banada geldı uygulamada zorunlu demekkı
Hıjyen ıcın amerıkadan ozel bı ekıp gelıyor
Hatemde oyle buyuk bıkac oda var yenıledıklerını bılıyorum sız sanslı olansınız buyuk odaya denk gelerek
Eskı halınıde yenı halınıde bılıyorum hatemın

En ıyı doktorlar kadın dogum hastanesınde aslında ama hastanenın kendısıde personellerde berbat ötesı ınsan muamelesı yapmıyorlar

Allah bebısınıze saglık sıhhat versın :KK200:

Son düzenleme:
Demekkı kısıye gore degısen bı durummus memnunıyet hıc rıske atmadan tek tek gezıp oyle deneyımlemek gerek oyleyse
Ben konukoglunda yaptım dogumumu cok memnun kaldım ebemızlede hala gorusurum zaten amelıyathanesı en ıyı hastane antepde konukoglu
Dogum sonrası koç ve dıyetısyen banada geldı uygulamada zorunlu demekkı
Hıjyen ıcın amerıkadan ozel bı ekıp gelıyor
Hatemde oyle buyuk bıkac oda var yenıledıklerını bılıyorum sız sanslı olansınız buyuk odaya denk gelerek
Eskı halınıde yenı halınıde bılıyorum hatemın

En ıyı doktorlar kadın dogum hastanesınde aslında ama hastanenın kendısıde personellerde berbat ötesı ınsan muamelesı yapmıyorlar

Allah bebısınıze saglık sıhhat versın :KK200:
Konukoglundaki esra hanım hakkında bilginiz var mi? Dogum konusundaki felsefesini hic bilmiyorum o yuzden tedirginim. Onun dışında bi sıkıntımız yok şükür

Konukoglundaki esra hanım hakkında bilginiz var mi? Dogum konusundaki felsefesini hic bilmiyorum o yuzden tedirginim. Onun dışında bi sıkıntımız yok şükür
Dünyada tek jinekolog Esra doktor olsa yine gitmem evde kendim dogururum daha iyi
Mantar şikayetiyle gittim bana kist var acil ameliyat dedi
Başka doktora gittim mantar dedi bunun için krem verdi gönderdi
Herkes şikayetçi ondan

Siz hangi hastanede doğum yaptınız

Kusura bakmayın alttaki mesajda yazmışsınız onu görmemiştim bende ibrahim beye gitmeyi düşünüyorum uzmanlık alanı gibi duruyor ama tam bilmiyorum çikolata kisti varmış bende 4 buçuk cm
estafurullah
benımde 38 cm kıstım vardı dogum esnasında kıst amelıyatı da oldum
memnun kaldım doktorumdan
yaklasık 3 senedır ıbrahım beye gıdıyorum

kızlar lütfen bana normal doğum yanlısı ve doğuma kendisi giren yani yalnızca ebeye bırakmayan, hazır bulunan bir doktor önerin. artık gerçekten ağlamak üzereyim ne hastane ne doktor bulabiliyorum. amerikanda doktorlar kendisi girmiyor normal doğuma, diğer hastaneler ve doktorlar hakkında da bir bilgiye ulaşamıyorum. doğum ücreti falan hiç önemli değil, bana normal doğum yanlısı, vicdanlı ve doğumda hazır bulunan bir doktor önerin ya ne olursunuz :KK43:

X