Gaziantep'te Yaşayan Güzel Anneler,

Ruken Unal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
8
9
1
33
Merhaba Arkadaşlar,
Eşimin tayini sebebiyle Gaziantep'e taşındık 15.haftalik.hamileyim ve Antep'e yeni tasindigimizdan güzel bir hastahane de ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum internetten devlet ve özel dahil bütün hastahane yorumları canımı sıktı.Antepte yaşayan ve doğum yapan arkadaşlarım doktor ve hastahane tavsiyesinde bulanabilir mi? Yalnız özel olursa muane ücreti makul olan bir hastahane arıyorum her muaneye 150-300 TL verecek maddi durumum yok malesef yardımcı olursanız çok duaciniz olurum.

nereye gidersen git kemal bayındır hastanesine gitme!!! rezil ettiler beni pislikler

Başka Antep' ye yaşayan ve yardımcı olacak olan arkadaşlarım yok mu acaba iki gündür formu takip ediyorum iki güzel anne sağolsun başka yazan yok.Yardimlariniz fikriniz çok önemli.Haftaya doktora gitmeyi planlıyorum hem cinsiyetide öğrenmiş olacağım Allah nasip ederse...

Deva hastanesi var canım Mustafa sürücüye gittim iyi dr 95 tl muaniye ücreti sonra değiştim şuan tammed hastanesine giidyorum 70 tl muaniye ücreti nezih barlasa gidiyorum nezih iyi dr

Cnm uygun olsun istiyorsan sultana tip merkeziine git.hatice hanim var.ilgili bi doktordur. Ayrica ozel olmasina rağmen diger lerinden cok daha ucuz.ben kendi doğummu hatem nazire hanima yaptırdım. O da superdir.tabi hastaneler kiyaslanamaz sulatana ve hatem.hatem cok daha ust sinif fakat tabiki daha pahali

Muayene*
Hastane*
Yurdanur Açılmış’a gidiyordum ben. Çok memnundum, iyi bir doktordu. Şimdi sanırım kendi kliniğini açmış. Arayıp ücretini sorabilirsiniz.

Canım muayene ücreti ne kadar oldu bilemiyorum ama sana gözü kapalı Nazan hanımı öneririm.
Yengelerimin hepsi doğumunu onda yaptı ve bekarlıktan tanıyorlar. Bende bekarken kaç kez gitmiştim, keza anneminde doktoru. Çok ilgili bi kadın, açık sözlü samimi. Hatemdeydi en son.

Ilk bebegumde surekli hatem nazire hanima gittim.mauyene yuksekti fakat dogum ucreti sezeryan olmasina ragmen asiri yuksek degildi ve konforluydu.2.bebegim de son aya kadar sultana ya hatice hanima gittim cunku muayene ucreti hatemin ceyregiydi.ama son ay tekrar hatem nazire hanima dondum.cunku hastne olark hatem cok xok iyi

Bir sene önce cnm 80 di şimdi 100 olmuştur
Çok tşk ederim canm Allah razı olsun

Çok tşk.ederim bilgileriniz için Allah razı.olsun canm

Çok tşk ederim canm çok yardmci oldun Allah razı olsun

Çok tşk ederim hepinize Allah razı olsun kafamda netlik oluştu çok sağol lun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…