Konuya kısadan gireceğim. N'olur kusuruma bakmayın. Bıktım çünkü doktor aramaktan. Şöyle adam akıllı ilgilenen sizi adam yerine koyan, müşteri olarak değil de hasta olarak gören ve yoğun olsa da derdinizi dinleyen iyi bir doktor var mı??
Derdimiz şu 2 yıldır evliyiz çoluk çocuk olmuyor hem erkek hem de kadın doktoru önerirseniz çok sevinirim.
Merhaba canım bende antep te bir çok dktra gittim ne faydaki derdimi bulamadı en son deva hastanesi sezen akıncıya gittim ben demeden yaptırılacak testleri yaptırdı üniversiteye yönlendirdi bi gittmeme hastalığımı buldu pıhtılaşma varmış üç düşük yapmıştım bende Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKonuya kısadan gireceğim. N'olur kusuruma bakmayın. Bıktım çünkü doktor aramaktan. Şöyle adam akıllı ilgilenen sizi adam yerine koyan, müşteri olarak değil de hasta olarak gören ve yoğun olsa da derdinizi dinleyen iyi bir doktor var mı??
Derdimiz şu 2 yıldır evliyiz çoluk çocuk olmuyor hem erkek hem de kadın doktoru önerirseniz çok sevinirim.
Emel pericanpolat bende ona gitmiştim ama memnun kalmadım düşükten sonra muayene olmaya gitrim hiç sormadı bile yardımcıda olmadı ne yapmamız hakkında tekrarlayan düşüklerim oşduTesedufen gordum canim benim Gaziantepte oturuyorum bende super bi doktor biliyorum deva hastanesinde agir hastalara bakan guzel bilgili özlem borozan var bide akedemi hastanesinde ibrahim buyukbese var tercih senin hangisini istersen yada sana hangisi yakinsa benim suan gittigim ncr hastanesinde emel peri canbolat var ama bilmiyorum onu degistirmeyi dusunuyorum acikcasi fazla begenmedim ibrahim buyukbese ye gitmeyi cok istiyorum onada erkek diye esim istemiyor o yuzden ozlem hanima gidecegim insallah
Antep olmasi şart mi.benim yakınlarım hataya geliyor doktor için. Eğer öyle imkanınız varsa çok iyi doktorlar var burda tavsiye edebilirim
Tesedufen gordum canim benim Gaziantepte oturuyorum bende super bi doktor biliyorum deva hastanesinde agir hastalara bakan guzel bilgili özlem borozan var bide akedemi hastanesinde ibrahim buyukbese var tercih senin hangisini istersen yada sana hangisi yakinsa benim suan gittigim ncr hastanesinde emel peri canbolat var ama bilmiyorum onu degistirmeyi dusunuyorum acikcasi fazla begenmedim ibrahim buyukbese ye gitmeyi cok istiyorum onada erkek diye esim istemiyor o yuzden ozlem hanima gidecegim insallah
Ha. Bide huseyin kılınç var yılların doktoru cocugu olmayanlar ona gidiyor bence direk ona git biraz muaynesi pahali ama bi kere git insallah ikinci giidsinde hamile olarak gidersin cnm. Bana da dua et bende bebis istoyorum 11 aylik evliyim 3 ayda kurtaj oldum o yuzden biraz bekliyorum olur diye olmassa bende gidecegim
Merhaba canım bende antep te bir çok dktra gittim ne faydaki derdimi bulamadı en son deva hastanesi sezen akıncıya gittim ben demeden yaptırılacak testleri yaptırdı üniversiteye yönlendirdi bi gittmeme hastalığımı buldu pıhtılaşma varmış üç düşük yapmıştım bende Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Emel pericanpolat bende ona gitmiştim ama memnun kalmadım düşükten sonra muayene olmaya gitrim hiç sormadı bile yardımcıda olmadı ne yapmamız hakkında tekrarlayan düşüklerim oşdu
Ben de Hatay'dayım. Kimi tavsiye edeceksiniz ben bi gideyimAntep olmasi şart mi.benim yakınlarım hataya geliyor doktor için. Eğer öyle imkanınız varsa çok iyi doktorlar var burda tavsiye edebilirim
İlgilenen arkadaşlarım bayram temizliği, bayram derken girip bakmak bu güne kısmet oldu. Kıymetli yorumlarınız ve de ayırdığınız değerli vakitiniz için çok teşekkür ederim. Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz.
Canım Hatay uzak kalır. Eşimin 1 gün izini var yine de aklımda bulunsun. Hatay'da ki önereceğin doktorun ismi neydi, belki bir gün lazım olur.
Deva hastanesinin yeri yanlış bilmiyorsam Şehreküstü civarlarında, orası bana çok uzak canım. Akademi hastanesine yakınım ama senin eşin gibi benim eşimde bayan doktor tercih ediyor.. Emel hanım ilgisizse hiç gitmeyeyim canım. Ben normalde hateme gidiyordum orada ki bayan doktorlardan da memnun kalmadım. Nazire çok hızlı ve aceleci Nazan hanım ona göre daha iyi ulaşmak istediğinde iletişim kurabilmen için numarasını veriyor. Bakalım memnun kalabileceğim bir doktor bulursam inşallah buradan yazarım.
Önerilerinizi not alıyorum eşim geldiğinde görüşeceğim bakalım hangisi derse o doktora gideriz.
Hüseyin kılınç nerede başkalarından da duymuştum ne kadar alıyor ücret olarak. Evlat isteyen tüm ailelere her gün dua ediyorum canım elbette senin için de dua ederim. Valla çocuk olsun da artık torun sevsinler
Amin canım rabbim sağlıcakla kavuştursun evlatlarımıza. Sezen akıncı bütün testleri yaptırdıysa çok iyi olmuş. Sen dedin mi derdim şöyle, böyle diye ilgisi nasıldı?
Doktor da şans işte kiminin ilgili bulduğu doktor kimimize ilgisiz gelebiliyor ne yazık ki...
Arkadaşlar doktor araştırmalarınızın sonuçlarını bildirebilir mısınız yardımınıza ihtiyacın var haftaya rahim filmi cektirmem gerekiyor
Çok teşekkürler okudukça aklım daha çok karışıyor ne yapacağımı bilmiyorum şükran gücer kist olduğunu söyledi acaba onda mi devam etsem başkasına mi gitsem bilmiyorumDeva hastanesi özlem hanim ve akademi hastanesi ibrahim buyukbese derim ben
Çok teşekkürler okudukça aklım daha çok karışıyor ne yapacağımı bilmiyorum şükran gücer kist olduğunu söyledi acaba onda mi devam etsem başkasına mi gitsem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?