İlgilenen arkadaşlarım bayram temizliği, bayram derken girip bakmak bu güne kısmet oldu. Kıymetli yorumlarınız ve de ayırdığınız değerli vakitiniz için çok teşekkür ederim. Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz.
Canım Hatay uzak kalır. Eşimin 1 gün izini var yine de aklımda bulunsun. Hatay'da ki önereceğin doktorun ismi neydi, belki bir gün lazım olur.
Deva hastanesinin yeri yanlış bilmiyorsam Şehreküstü civarlarında, orası bana çok uzak canım. Akademi hastanesine yakınım ama senin eşin gibi benim eşimde bayan doktor tercih ediyor.. Emel hanım ilgisizse hiç gitmeyeyim canım. Ben normalde hateme gidiyordum orada ki bayan doktorlardan da memnun kalmadım. Nazire çok hızlı ve aceleci Nazan hanım ona göre daha iyi ulaşmak istediğinde iletişim kurabilmen için numarasını veriyor. Bakalım memnun kalabileceğim bir doktor bulursam inşallah buradan yazarım.
Önerilerinizi not alıyorum eşim geldiğinde görüşeceğim bakalım hangisi derse o doktora gideriz.
Hüseyin kılınç nerede başkalarından da duymuştum ne kadar alıyor ücret olarak. Evlat isteyen tüm ailelere her gün dua ediyorum canım elbette senin için de dua ederim. Valla çocuk olsun da artık torun sevsinler
Amin canım rabbim sağlıcakla kavuştursun evlatlarımıza. Sezen akıncı bütün testleri yaptırdıysa çok iyi olmuş. Sen dedin mi derdim şöyle, böyle diye ilgisi nasıldı?
Doktor da şans işte kiminin ilgili bulduğu doktor kimimize ilgisiz gelebiliyor ne yazık ki...