Lazer Epilasyon Gaziantepte lazer epilasyon yaptiranlar var mi??

dün biyerle tlfda görüştüm mosoest güzellik salonu makina alex. kuıllanıyorlarmış doktor kontrolünde dedi. bacak ve diğer bölgeler için.

güzellik salonları hep dr kontrolunde dıyor ama ortada hıc doktor olmuyor .. bırde 8 yıl kadar once lazer2000 dıe bı yer vardı ımam ustanın ustuydu 1 yıl kadar hem cıldımı lahvettı cok canımı da acıtttı hem paramı cope attım hıcbır sonuc vermedı mesela ..
suan en son teknoojı dıyod ama ben IPL ıle yaprtırmıstım sankoda cok guzel cevp vermıstı ve orda lazer uygulanırken sogutucu da tutuyorlardı uyusuyordu hıssetmıyordun acısı daha azdı dıyebılırım.

Sanko Has. gitmem zor olacak mesai saatlerimme kalıyor izin almakta her zaman olmaz. Lazer 2000 biarkadaşım gitti sonuç aldı fakat fiyat olarak çok pahalı dedi. Makinanın Alex. istememin sebebi bacakta ve diger bölgelerde daha hızlı sonuç alındığı ve bölgeler için en uygun makinada diye biliyorum.Araştırdıgım kadarıyla alex. gidip onuç alan çok fazla kişi var.Fiyat olarakta Diod uygulanan yer fiyatı çok uygun,Alex. uygunlanan yerde ise daha pahalı.

tabı secim size kalmış..bende aynı donemlerde yanı 1 yıl arayla sankoda ıpl etkı ederken lazer 2000dekı alex sonuc vermemıstı. oraya gıden paraya cok üzülmüştüm boşa gıttı acısıda kar kaldı diye . ıpl yapan salonlarda var ama sonuc alan bırınlerını gorup oyle gıtsenız daha kesın our sankı.. mesela yukarda bırıde eskıcının karsısındakı salondan bahsetmıs.. baya kotu olmus onun odedıgı mebla da yanmıs mesela..

Merhaba, ben bir yıl önce Amerikan Güzellik Salonuna başladım lazer için tüm vücut olarak.Cok hijyenik çalışıyolar en çok bu hoşuma gitti,sahibi Amerikada eğitim almış.Tüylerim hemen hemen bitti gelenlerin hepsi de çok memnun,zaten orada sizi direk müşterilerle görüştürüyorlar.Paradan çok işlemi bitirmek için uğraşıyorlar.Herkese tavsiye ediyorum.Yalnız sahibi çok ciddi bir kadın randevuya geç kalındığında almıyor en başta çok sinirlenmiştim ama sonra hak verdim çünkü çok yoğunlar.

Yüz için öneribileceğiniz varmı acaba yüzde iğneli daha iyi diyorlar yardımcı olursanız sevinirim

Cnm epilasyon da en iyisi nilgun duru binevlerde yakin arkadasimda gidiyo ilk seansta cok iyi sonus almisti tavsiye ederim

GÖRÜŞMEK LAZIM BİRDE AMERİKAN GÜZELLİK SALONU DİYENLER OLMUŞ , MİLENYUUM DEMİŞLER BENDE KARARSIZ KALDIM

Bır arkadasım bınevlerde ıgnelı ıle kol bacak bıle bıtırmıstı yuz zaten bıtmıstı.. bınevler olı kavsagından cumhurıyete dogru cıkan yol ustundee solda bır dukkan kıra-marka meselesı belkı daha uygun olacagını dusunuyorum..
sonucuda ıyıydı

selma kızlar ben bıktım antepte kazıklanmaktan hiç bir yerden doğru düzgün sonuç alamadım iyi bir yer tavsiyesi olan yazabilir mi,hormon bozukluğum yok ama tüylenmem çok artık kafayı yiycem tardım edin lütfen

Benim arkadaşım ordu caddesinde bir güzellik merkezinde yaptırıyordu. 3 4 ayda sonuçlardan memnunum diyordu. Fiyatı da çok yüksek değil diye biliyorum. Tek sıkıntı işlemi yapan doktor değil eski hemşireymiş

arkadaşınızı
n gittiği yer iğneli için mi yoksa lazer epilasyon için mi birde isim verebilir misiniz.

lazer. adını hatırlamıyorum zaten o cadde üzerinde bir tane var diye biliyorum antep lisesine gelmeden sol tarafta kaılyor yanında kuaförler falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…