Lazer Epilasyon Gaziantepte lazer epilasyon yaptiranlar var mi??

yarin gidicem cnm hem canim acirmi diye dusunuyorumhem utaniyorum hem ise yararmi diyorum kafamda deli sorular :KK70: QUOTE="serpil kuzu, post: 44353044, member: 726065"]gittinmi nasil canin acidi mi[/QUOTE]

ben de vucuduma alex yaptirdim agri aci olmuyo tuylerin fazla uzun olmasin acimiyor sana tavsiyem.utanmaya gelince alisiosun zaten herkes ayni durumda.bu arada yüzüne aslaaaaa degdirme nolur alex yuzu daha cok mahvediyor ben de bu hatayi yaptim simdi yuzumdekilerdwn igneliyle kurtulmaya calisiom

ben de vucuduma alex yaptirdim agri aci olmuyo tuylerin fazla uzun olmasin acimiyor sana tavsiyem.utanmaya gelince alisiosun zaten herkes ayni durumda.bu arada yüzüne aslaaaaa degdirme nolur alex yuzu daha cok mahvediyor ben de bu hatayi yaptim simdi yuzumdekilerdwn igneliyle kurtulmaya calisiom
bende tek genital bolgeye istiyorum belki yarin fiyatta anlasirsam koltuk altinida yaptiririm memnun kaldinmi alex den canim kac seansda bitirdiler bide ben hastanede yaptircam sence iyi olurmuki

insallah iyi olur canim.ben de hastanede yaptirdim.zaten ilk seansatan sonra %80azalio.düzenli de gidersen 8-9 seansta kurtulursun.ben cok memnunum.en buyuk hatam yuzume de yaptirmak oldu

iyi aksamlar yaptirdin mi ben yaptirken canim yanar die cok korkmustum ama aci falan olmadi.sen de nasil canin yandimi
evet canim yaptirdim canim yandi. ama tuy alir gibi yapan kiz dedi 3. seansdaki atislari yapicam batiklardan kurtul diye dedi biraz yandi canim. ama ki kafami karistiran 5 dk surdu normal mi bide aletin uzerinde epcare yaziyodu alexandrite epcare dediydi kiz. sence dogruudur sogutma sistemli kirmizi isikti. tuylerim atesle yakmis gibi yandi kotu bi koku oldu epilqsyon sirasinda

evet canim yaptirdim canim yandi. ama tuy alir gibi yapan kiz dedi 3. seansdaki atislari yapicam batiklardan kurtul diye dedi biraz yandi canim. ama ki kafami karistiran 5 dk surdu normal mi bide aletin uzerinde epcare yaziyodu alexandrite epcare dediydi kiz. sence dogruudur sogutma sistemli kirmizi isikti. tuylerim atesle yakmis gibi yandi kotu bi koku oldu epilqsyon sirasinda
pekı cıhazın tenınıze temas eden yuzeyı plastıkmı yoksa cam bencerı bır krıstal kup gıbımıydı? soğutma tuttularmı ıslem sırasında ?

yanilmiyorsam cam benzeri plastiktide tenime degdimi bilmiyorum cunku bakamiyordum canim aciyodu. ayrica sogutmaliydii ayriten sedyenin ust tatafindanda hava geliyodu dondum resmen ve en fazla 6 ila 8 seans da biter dedi tenim acik oldugundan ama bazi yerler hala jiletle almis gibi normalmi

yanilmiyorsam cam benzeri plastiktide tenime degdimi bilmiyorum cunku bakamiyordum canim aciyodu. ayrica sogutmaliydii ayriten sedyenin ust tatafindanda hava geliyodu dondum resmen ve en fazla 6 ila 8 seans da biter dedi tenim acik oldugundan ama bazi yerler hala jiletle almis gibi normalmi
normal oyle olması zaten trasla kısaltılıp uygulanıyor lazer. oyuzdendır. etkılenen kıllar 10 ıla 15 gun ıcınde kokunden dusmesı lazım 8-9 gun sonra tutun basıları elınızde kalır.. tabıkı etkılenmeyenlerde olacaktır. sız hastahanedemı yaptırıyordunuz?

rapunzelcim yüzüme ignelu yaptirmak istiyorum da senin bildigin güvenilir bi yer var mi.dün sankoyu aradim dakikasina 2.20 diolar.sev amerikan hastanesini aradim 1 lira diolar ama ben güvenli temiz iz burakmayan bi yer olsun istiom.bildigin yer var mi

iğneli için o zamanda ARZUM güzellik salonu cok ıyıydı. sanırım hala ıyıdır koklu duzenlı bır yer.
teyzem bır kısıden bahsedıyordu kıla nokta atışı yapıyor dıye sorarım bır ara ona da
başka bır arkadaşımda bınevler kavşağından cumhurıyete çıkan yolda solda bı salon varmış hem ucuz hem ıyı demıstı vücudunun bır cok yerıne ıgnelı yaptırmıştı.

rapunzel iyi aksamlar rahatsiz ediyom ama kusura bakma.teyzene sorcaktin da igneliyi dönmeyince sorayim dedm

cnm ordu caddesınde chp bınası cıvarında vetpet in eskı yerı vardı merdıvenle ınılen onun yanındakı apt da 1. katta bı merkez varmıs hala varmı bılmıyorum ama dedı. ordakı bayan tam kıl kokune gırebılıyormus.

X