- 28 Aralık 2015
- 28
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ins iyi olur canik bende yarin primerde ilk seansima gidicem ins iyi olur pisman olmayizevet canim ben de antepliyim yüzüm icin igneli düsünuom.iyi bi yer ariyom
bende tek genital bolgeye istiyorum belki yarin fiyatta anlasirsam koltuk altinida yaptiririm memnun kaldinmi alex den canim kac seansda bitirdiler bide ben hastanede yaptircam sence iyi olurmukiben de vucuduma alex yaptirdim agri aci olmuyo tuylerin fazla uzun olmasin acimiyor sana tavsiyem.utanmaya gelince alisiosun zaten herkes ayni durumda.bu arada yüzüne aslaaaaa degdirme nolur alex yuzu daha cok mahvediyor ben de bu hatayi yaptim simdi yuzumdekilerdwn igneliyle kurtulmaya calisiom
evet canim yaptirdim canim yandi. ama tuy alir gibi yapan kiz dedi 3. seansdaki atislari yapicam batiklardan kurtul diye dedi biraz yandi canim. ama ki kafami karistiran 5 dk surdu normal mi bide aletin uzerinde epcare yaziyodu alexandrite epcare dediydi kiz. sence dogruudur sogutma sistemli kirmizi isikti. tuylerim atesle yakmis gibi yandi kotu bi koku oldu epilqsyon sirasindaiyi aksamlar yaptirdin mi ben yaptirken canim yanar die cok korkmustum ama aci falan olmadi.sen de nasil canin yandimi
pekı cıhazın tenınıze temas eden yuzeyı plastıkmı yoksa cam bencerı bır krıstal kup gıbımıydı? soğutma tuttularmı ıslem sırasında ?evet canim yaptirdim canim yandi. ama tuy alir gibi yapan kiz dedi 3. seansdaki atislari yapicam batiklardan kurtul diye dedi biraz yandi canim. ama ki kafami karistiran 5 dk surdu normal mi bide aletin uzerinde epcare yaziyodu alexandrite epcare dediydi kiz. sence dogruudur sogutma sistemli kirmizi isikti. tuylerim atesle yakmis gibi yandi kotu bi koku oldu epilqsyon sirasinda
normal oyle olması zaten trasla kısaltılıp uygulanıyor lazer. oyuzdendır. etkılenen kıllar 10 ıla 15 gun ıcınde kokunden dusmesı lazım 8-9 gun sonra tutun basıları elınızde kalır.. tabıkı etkılenmeyenlerde olacaktır. sız hastahanedemı yaptırıyordunuz?yanilmiyorsam cam benzeri plastiktide tenime degdimi bilmiyorum cunku bakamiyordum canim aciyodu. ayrica sogutmaliydii ayriten sedyenin ust tatafindanda hava geliyodu dondum resmen ve en fazla 6 ila 8 seans da biter dedi tenim acik oldugundan ama bazi yerler hala jiletle almis gibi normalmi