• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep’te falcı veya hoca

Reklamcılar damlar şimdi siz de hemen koşun paraları yatırın. Akıl fikir yahu...

ben çok fonksiyonluyum hem fal bakarım hem de hocalık yaparım kalp gözüm açık. yaz özelden.

Bacım sen bana gel nefesim kuvvetli hem okurum hem üflerim hem fal bakarım ama para peşin dolar üzerinden geleceği görüyorum:21:

Dur ben bakayım falına :bicak:

3 vakte kadar hoca görünümlüye veya falciya paranı kaptiracaksin :halay:

Ben yazıdan bakabiliyorum.

Hanene ay doğmuş, üç vakte kadar dördün var, biri dedikodunu yapıyor ve adında A,E,I,İ,O,Ö,U,Ü harflerinden en az biri var.

Tırnağı kırılsa BDV'ye konu açanları kırmak istemiyorum ama insan aldığı konu dışı uyarıları bir sorgular, ben bu uyarıları neden alıyorum, konularım taşınıyor, taşınırken bildirim geliyor demek ki ben bazı kurallara uymuyorum, editörlere bir sorayım da bir daha yapmayayım diye gayret eder ama yok, ısrarla bilerek bdvye konu açılmaya devam ediliyor.

Rica ediyorum, lütfen istirham ederim falcı mı arıyorsunuz Astroloji bölümüne konu açın, tırnağınız kırıldıysa bakımlı eller bölümüne, karnınız ağrıyorsa sağlık bölümüne.

Ben uyarı vermekten esef duyarken sizlerin bile bile bunu yapmasını anlamıyorum cidden.

Back