- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Bir Kilisli kızı olarak buna cevap vermeyeceğim demek için geldim, zaten rejimdeyim :/ gidip şu duvarın dibinde ağlıyorum ben 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalabalık fakat turist açısından değil, antepin yerlisi ve suriyeli çok onlarda otelde kalmıcagı için otelde boş oda rahat bulur anlamında dedim kalabalık değil diye :)Antep kalabalık değil mi dediniz![]()
Anladımmmm amaKalabalık fakat turist açısından değil, antepin yerlisi ve suriyeli çok onlarda otelde kalmıcagı için otelde boş oda rahat bulur anlamında dedim kalabalık değil diye :)
Doğrudur belkide ben Antalyada yaşadığım için bana kalabalık gelmedi, konu sahibi sadece yatmak için otel baktığı için garniyi söyledim. Gercekten konum olarak çok kotuydu ama içi bence gayet yeterliydi ucretine gore.Anladımmmm ama
Konu sahibi arkadaş gibi gelen çok oluyo yani turist ağırlayan bi memleketimiz
Yerli ya da yabancı
Kaldığınız otel biraz mevki olarak sokak arasında yanlış anlamayın
yoksa büyük oteller çok kalabalık olur :)
Gaziantep te yasıyorum ama sıra gecesi tek bir kafe haricinde hiç bir yerde yapılmıyorKüşnemeci halil usta. Çok salaş olmasına rağmen tıklım tıkış yer bulmak için bekliyosun.
Ciğerci mustafa burasıda çarşıda ve salaş bir yer
Birde kelebek simit kebabı mutlaka yemelisin.
Birde sıra gecesine mutlaka gidin ben çok eğlenmiştim.
Gaziantep te yasıyorum ama sıra gecesi tek bir kafe haricinde hiç bir yerde yapılmıyor![]()