• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep ümay tüp bebek merkezinden memnun kalanlar yardımcı olabilir mi?

Benim gecen ay çektirdiğim rahim filmim var onu epey inceledi doktor iki tüpüm kapalı çıktı sağ tarafı açmaya çalıştım dedi ama bilmiyorum onun dışında başka işlem olmadı

Bu bahsettiginiz işlemi ben 1 ay önce başka doktorda çektirdim özel hastanede anestezi ile zaten tüple kapalı olduğu icin tüp bebek dediler bana yada ameliyat ameliyat zaman kaybı olur diye tüp bebek çünkü amh değerim 1,42

Benim gecen ay çektirdiğim rahim filmim var onu epey inceledi doktor iki tüpüm kapalı çıktı sağ tarafı açmaya çalıştım dedi ama bilmiyorum onun dışında başka işlem olmadı
Buda rahim filmi gibi tanı tedaviyi aynı anda yapıyor araştır istersen tüp bebekte başarı şansını yükseltiyormuş siz hangi merkezde yaptiriyorsunuz vitamin kullandinizmi

Bir sorun çıkmadı rahim ağzı biraz dar olduğunu söyledi açıldı ve rahime traşlama yapılıp embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak için hazırlandı dedi bize hiç bir sorun olmasa bile sadece çizik atmak için kullanılıyormuş

Bir sorun çıkmadı rahim ağzı biraz dar olduğunu söyledi açıldı ve rahime traşlama yapılıp embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak için hazırlandı dedi bize hiç bir sorun olmasa bile sadece çizik atmak için kullanılıyormuş
Biosteron ve folbiol kullanıyorum umay da yaptırıyorum siz nerde yaptırıyorsnz ve doktorunuz kim

Doktorum rahim filmi epey inceledi sağ tarafımda kist var çikolata kisti onun dışında bi skntı yok denildi raporda gerek duysa bence yapardı

Back