- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi Umutla beklemek
Slm kızlar Gaziantep Umay tüp bebek merkezinde Ahmet beye tüp bebek yaptıracağız regl ikinci gününü bekliyorum gidenler yardımcı olabilir mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar Gaziantep Umay tüp bebek merkezinde Ahmet beye tüp bebek yaptıracağız regl ikinci gününü bekliyorum gidenler yardımcı olabilir mi acaba
[/Q
İlk denemem sizinMerhaba bende novafertilde yaptıracam kaçıncı denemeniz
Rabbim emeklerimizi boşa bırakmasın 2 denememİlk denemem sizin
Yumurta toplama işlemi yapıldı salı günü siz hangi aşamadasnzŞuan hangi aşamadasınız
Biz bu ay histereskopi yapıldı rahime çizik atıldı bu adetimle başlıycagiz daha tüp bebeğeYumurta toplama işlemi yapıldı salı günü siz hangi aşamadasnz
Bunu ilk kez sizden duyuyorum neden yapılıyor bilgi verirmsnzSize yapıldımı histereskopi
Bunu ilk kez sizden duyuyorum neden yapılıyor bilgi verirmsnz
[/QUOTE
Rahim içine bakılıyor kamerayla tuplere kapalı mı diye yapışıklık fln varmı diye egerki varsa duzeltiliyor yoksa bebegin yerini hazırlıyorlar rahim duvarını anestezi altında yapılıyor
Buda rahim filmi gibi tanı tedaviyi aynı anda yapıyor araştır istersen tüp bebekte başarı şansını yükseltiyormuş siz hangi merkezde yaptiriyorsunuz vitamin kullandinizmiBenim gecen ay çektirdiğim rahim filmim var onu epey inceledi doktor iki tüpüm kapalı çıktı sağ tarafı açmaya çalıştım dedi ama bilmiyorum onun dışında başka işlem olmadı
Biosteron ve folbiol kullanıyorum umay da yaptırıyorum siz nerde yaptırıyorsnz ve doktorunuz kimBir sorun çıkmadı rahim ağzı biraz dar olduğunu söyledi açıldı ve rahime traşlama yapılıp embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak için hazırlandı dedi bize hiç bir sorun olmasa bile sadece çizik atmak için kullanılıyormuş
Doktorum rahim filmi epey inceledi sağ tarafımda kist var çikolata kisti onun dışında bi skntı yok denildi raporda gerek duysa bence yapardıBir sorun çıkmadı rahim ağzı biraz dar olduğunu söyledi açıldı ve rahime traşlama yapılıp embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak için hazırlandı dedi bize hiç bir sorun olmasa bile sadece çizik atmak için kullanılıyormuş
Biz novafertilde yaptırıyoruz ruşen atmaca doktorumuzBiosteron ve folbiol kullanıyorum umay da yaptırıyorum siz nerde yaptırıyorsnz ve doktorunuz kim
Aynen inşallah olur transfer ne zaman olacakDoktorum rahim filmi epey inceledi sağ tarafımda kist var çikolata kisti onun dışında bi skntı yok denildi raporda gerek duysa bence yapardı