- 22 Mart 2021
- 60
- 26
- 30
-
- Konu Sahibi Musmutluysamnapimmm
Kimse yok muuuuuuArkadaşlar 36+6 olduk iki gün sonra nasipse gün alacağız ama kiliste oturuyoruz. Gaziantep doktorları ve doğum fiyatları hakkında bilgim yok. 2022 de antepte özel hastanede sezeryan olanlar doktor ve fiyat bilgisi verebilir mi lütfenn
Ben kilisteyim burada takibim yapılıyor ama doğum için antep ten bi hastane ve doktor arıyorumSizi takip eden doktor hangi hastanedeydi?
Liv geçen sene 9 bin liraydı. Medical ve Ncr daha uygun ve temiz hastaneler. En iyisi hastaneleri arayıp öğrenmek sanırım.Ben kilisteyim burada takibim yapılıyor ama doğum için antep ten bi hastane ve doktor arıyorum
Teşekkürler fiyattan ziyade memnuniyet önemli tabi o yüzden burdan soruyorum. Çok uçuk fiyatlara rezillik yaşayanlar da var. Ncr yi duymamıştım tekrar teşekkürlerLiv geçen sene 9 bin liraydı. Medical ve Ncr daha uygun ve temiz hastaneler. En iyisi hastaneleri arayıp öğrenmek sanırım.
Bende Liv Hospitol düşünüyorum bu yaz doğumum için ama hastane hakkında tavrübeniz var mı? Bilgi verebilir misiniz?Liv geçen sene 9 bin liraydı. Medical ve Ncr daha uygun ve temiz hastaneler. En iyisi hastaneleri arayıp öğrenmek sanırım.
Liv geçen sene 9 bin liraydı. Medical ve Ncr daha uygun ve temiz hastaneler. En iyisi hastaneleri arayıp öğrenmek sanırım.
Ben gecen ekim ayında sanko da sezaryen oldum 2950 tl ödedim arkadasım da livde sezaryen oldu oda 2750 tl gibi bişey ödemişti 3000 e yakında olabilirLiv sanki daha uygun diye duymuştum . 9 da çok
Liv’de sezaryen olan arkadaşımın hamileliği ve doğumu sıkıntılıydı. Tüp bebek tedavisi gördü ayrıca. Perinatoloji uzmanı takip edip doğumunu yaptırmış. O yüzden muayene ve doğum ücreti daha pahalıymış.Liv sanki daha uygun diye duymuştum . 9 da çok