- 11 Mayıs 2022
- 222
- 360
- 23
Ayneenn çok hızlı geçecek eminim sagsaglim kavuşalım hepimizYaaa maşallah evet daha çok minikmiş ama inanın zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayneenn çok hızlı geçecek eminim sagsaglim kavuşalım hepimizYaaa maşallah evet daha çok minikmiş ama inanın zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorsunuz
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekleyeceğim Bende cuma gidicem bu hafta inşallah güzel kilo almıştır bebişlerimizValla şu an nasıl güzel moral verdin anlatamam. İnşalalh canım yani darısı bize olsun inşallah son haftalarda kilo alıyor diyorlar da bakalım biz perşembe gideceğiz kaç olmuş çok merak ediyorum
Hatem hakkında ne duydun canım ?Ben ilk doğumumu defalife'ta yaptım. Ama doktorum hateme geçtiği için bu kez hateme gittim. Hatem hakkında da hic iyi seyler duymuyorum, sırf doktorum orda diye gidiyorum ustelik anlaşmamız da yok hatemle. Liv ile anlasmamiz var diye orayi düşündüm fakat cok pahali. Hatemde daha yeni bir akrabam doğum yaptı. 3bin küsürmüş asker indiriminden 2800 e yapmış doğumunu. O yüzden liv baya pahalı geldi. Yine de gidip görüşeceğim indirimimizle ne kadara geliyor bakalim. Hastane olarak da çok iyi olduğunu duydum arkadaşım gonca hanima gidiyor cok cok memnunmus hem doktordan hem hastaneden
Nerde doğum yapmak istiyorsanız bence oradaki doktora gidin. Çok geçmiş olsunYa bende merak ediyorum liv de nasıl diye. Ben şuan anka hastanesine gidiyorum. Doktorum orda ama onda doğum yapmak istemiyorum. Rahim ağzı yetmezliğim var. Livde Doğum yapmayı düşünüyorum
Selam canım, söylediğin hastane nasıl bilmiyorum ama ben Liv’den memnunum doktorları güler yüzlü ilgili, Cumartesi günü gittiğimde odalarını filan da gezdim çok güzel gerçekten çok temiz otel gibi oda süslemesi 20 adet fotoğraf çekimi de doğum paketinin içerisinde.Ya bende merak ediyorum liv de nasıl diye. Ben şuan anka hastanesine gidiyorum. Doktorum orda ama onda doğum yapmak istemiyorum. Rahim ağzı yetmezliğim var. Livde Doğum yapmayı düşünüyorum
Ne kadar peki doğumSelam canım, söylediğin hastane nasıl bilmiyorum ama ben Liv’den memnunum doktorları güler yüzlü ilgili, Cumartesi günü gittiğimde odalarını filan da gezdim çok güzel gerçekten çok temiz otel gibi oda süslemesi 20 adet fotoğraf çekimi de doğum paketinin içerisinde.
5 bin küsür bişydi diye hatırlıyorumNe kadar peki doğum
Ankada yasemin dokuzoglu var ona mı gidiyorsunuz ?Ya bende merak ediyorum liv de nasıl diye. Ben şuan anka hastanesine gidiyorum. Doktorum orda ama onda doğum yapmak istemiyorum. Rahim ağzı yetmezliğim var. Livde Doğum yapmayı düşünüyorum
Eşimin yeğeni hatemde doğdu suni sancı verirken oksijensiz kaldı şu an SP hastası. 7 yıldır tedavi tedavi dolandırdılar zar zor yürümeye başladı. Konuşamıyor. Bunu oranın suçu değil diye düşünüyoruz fakat komşum da aynı şeyleri yaşamış hem aynı hastane hem aynı doktor. O mahkemeye vermiş hala mahkeme devam ediyormuş. Daha 20 gün önce akrabamız yine aynı hastanede doğum yaptı. Eşi tanış olduğu için ona daha özenli davranildi. Ona rağmen çocuğu 1 hafta kuveze aldılar. Bide nette araştırırken okudum, hatemde doğan çoğu çocuğu küveze alıyorlar diyor biri. Benim 3 yakınım doğum yaptı orda 3'ü de kuveze alındı. Steril mi değil, enfeksiyon mu kaptırıyorlar anlayamadım. Doktorum orda ve sezaryen sonrası çok rahat kalktığım için eli hafif diye gidiyorum ama hala şüphelerim devam ediyor. Siz de araştırabilirsiniz tabi belki bana öyle denk geldi yakınlarımdan.Hatem hakkında ne duydun canım ?
Yok canım barış beye gidiyorum. Yasemin hanım çok yoğunAnkada yasemin dokuzoglu var ona mı gidiyorsunuz ?
Nazire hanım var orda iyi diyorlar ama bilemedimEşimin yeğeni hatemde doğdu suni sancı verirken oksijensiz kaldı şu an SP hastası. 7 yıldır tedavi tedavi dolandırdılar zar zor yürümeye başladı. Konuşamıyor. Bunu oranın suçu değil diye düşünüyoruz fakat komşum da aynı şeyleri yaşamış hem aynı hastane hem aynı doktor. O mahkemeye vermiş hala mahkeme devam ediyormuş. Daha 20 gün önce akrabamız yine aynı hastanede doğum yaptı. Eşi tanış olduğu için ona daha özenli davranildi. Ona rağmen çocuğu 1 hafta kuveze aldılar. Bide nette araştırırken okudum, hatemde doğan çoğu çocuğu küveze alıyorlar diyor biri. Benim 3 yakınım doğum yaptı orda 3'ü de kuveze alındı. Steril mi değil, enfeksiyon mu kaptırıyorlar anlayamadım. Doktorum orda ve sezaryen sonrası çok rahat kalktığım için eli hafif diye gidiyorum ama hala şüphelerim devam ediyor. Siz de araştırabilirsiniz tabi belki bana öyle denk geldi yakınlarımdan.
Bu bahsettiğim 3 doğumu da nazire hanım yaptırdıNazire hanım var orda iyi diyorlar ama bilemedim
OyyBu bahsettiğim 3 doğumu da nazire hanım yaptırdı
Merhaba canım. Bebek 100 g almış 2400 olmuş. Ama suyu hiç kalmamış. Pazartesi sezaryene alıyorlar beni
Aaa gerçekten mi ? Bebek nasıl peki iyi mi? İnşallah sağlıcakla gelir bebişin sıkma canını herşey güzel olacak
Ciğer geliştirici iğne yaptılar bugün, yarın da olacağım şu an bebek iyi şükür ama suyu çok az kaldığı için kakasını yapma durumları , gebelik zehirlenmesi vs var dedi doktor. O yüzden pazartesi alacaklarAaa gerçekten mi ? Bebek nasıl peki iyi mi? İnşallah sağlıcakla gelir bebişin sıkma canını herşey güzel olacak
Allah’ım korktuğunuza uğratmasın herşey güzel geçsin inşallah canım bebeğini sağlıcakla kucağna al dualarım sizinle olacak Kendini üzme sakın annesi doğumdan sonra güzel güzel beslersin sen onu hemencecik toparlar sağlığı yerinde olsun yeter kiCiğer geliştirici iğne yaptılar bugün, yarın da olacağım şu an bebek iyi şükür ama suyu çok az kaldığı için kakasını yapma durumları , gebelik zehirlenmesi vs var dedi doktor. O yüzden pazartesi alacaklar
İnşallah canım çok çok teşekkür ediyorum sağlıklı olsunlar da vardır bir hayır. Bugün sen de gidiyorsun mutlaka haber et güzel haberlerini bekliyorumAllah’ım korktuğunuza uğratmasın herşey güzel geçsin inşallah canım bebeğini sağlıcakla kucağna al dualarım sizinle olacak Kendini üzme sakın annesi doğumdan sonra güzel güzel beslersin sen onu hemencecik toparlar sağlığı yerinde olsun yeter ki