Ben de Eda hocaya gidiyorum. Her iki doktor da öyle söylediyse. Benim de 35.haftada 2 kiloydu çok yakınız. Peki bunun sebebiyle alakalı bişey dediler mi? Ya da bebeğin neden geride geldiğiyle alakalıBenim asıl kendi doktorum Maraş’ta bende orda yaşıyorum ama doğumu Liv Hospitol da yapmak istediğim için ordan da Eda Denize görünüyorum her iki doktora da gidiyorum ikisi de aynısını söyledi en son dün gittim Eda hanıma 35+1 yani 36. Haftada 2 kilo olduğunu söyledi
Onların kaçıncı hafta ve kiloları nasıl? Ben de dedim başka bi doktora daha mı gitsem acaba .evet geriden geliyor ama insan merak ediyor neden geriden geldiğini illa ki sebepleri vardırBenim kuzenim değil, bir arkadaşımın kuzeni. Hamile iki kuzen aynı Eda hanıma gidiyor
Ben haftalık görünüyorum doktora bebekte herhangi bir sağlık problemi yok dedi her iki doktorumda plasanta ve kordon kan akışında da sorun yok dedi. Büyük ihtimalle bebeğin yapısından kaynaklı olabilir minyon bir bebek olacak olabilir dedi. Farklı bir sorun var mı diye doğumdan sonra detaylı kontrolleri yapılır ama büyük ihtimal bişy çıkmaz dediler. Suyum da az değil fazla ama yavaş gelişiyor. Diğer arkadaşım doğurmak üzere bende arayıp sorucam bir yarın nasıl oldu bilmiyorum. Kuzenini de doğuma alacaklarını söylemişti 38. Haftada yeni 2.200 e ulaşmıştı sanıyorum büyük ihtimalle doğum yaptı o da yarın bir arayıp sorucam. Sen kaçıncı haftadasın şuan?Ben de Eda hocaya gidiyorum. Her iki doktor da öyle söylediyse. Benim de 35.haftada 2 kiloydu çok yakınız. Peki bunun sebebiyle alakalı bişey dediler mi? Ya da bebeğin neden geride geldiğiyle alakalı
Evet bana da öyle dediler. İnşalalh bi sıkıntı çıkmaz kimsede de sağ Salim kucağımıza alırız bebişleri. Benim ilk doğumum olacağı için ayrı korkuyorum. Hatta muz, kaşar falan ye diyenler çok oldu bayağı da iyi yiyorum ama yaramıyor demek ki. Bana da haber eder misin durumunu? Ben şu an 36+3 teyim ben de her perşembe doktora gidiyorumBen haftalık görünüyorum doktora bebekte herhangi bir sağlık problemi yok dedi her iki doktorumda plasanta ve kordon kan akışında da sorun yok dedi. Büyük ihtimalle bebeğin yapısından kaynaklı olabilir minyon bir bebek olacak olabilir dedi. Farklı bir sorun var mı diye doğumdan sonra detaylı kontrolleri yapılır ama büyük ihtimal bişy çıkmaz dediler. Suyum da az değil fazla ama yavaş gelişiyor. Diğer arkadaşım doğurmak üzere bende arayıp sorucam bir yarın nasıl oldu bilmiyorum. Kuzenini de doğuma alacaklarını söylemişti 38. Haftada yeni 2.200 e ulaşmıştı sanıyorum büyük ihtimalle doğum yaptı o da yarın bir arayıp sorucam. Sen kaçıncı haftadasın şuan?
Doğum yapma sebebi normal süreç mi yoksa bebek beslenemediği için mi aldılar acabaBen haftalık görünüyorum doktora bebekte herhangi bir sağlık problemi yok dedi her iki doktorumda plasanta ve kordon kan akışında da sorun yok dedi. Büyük ihtimalle bebeğin yapısından kaynaklı olabilir minyon bir bebek olacak olabilir dedi. Farklı bir sorun var mı diye doğumdan sonra detaylı kontrolleri yapılır ama büyük ihtimal bişy çıkmaz dediler. Suyum da az değil fazla ama yavaş gelişiyor. Diğer arkadaşım doğurmak üzere bende arayıp sorucam bir yarın nasıl oldu bilmiyorum. Kuzenini de doğuma alacaklarını söylemişti 38. Haftada yeni 2.200 e ulaşmıştı sanıyorum büyük ihtimalle doğum yaptı o da yarın bir arayıp sorucam. Sen kaçıncı haftadasın şuan?
Cumartesi günleri gidiyorum ben doktora, tabii haber ederim sizede bana haber verin olur mu mutlaka haberleşelimEvet bana da öyle dediler. İnşalalh bi sıkıntı çıkmaz kimsede de sağ Salim kucağımıza alırız bebişleri. Benim ilk doğumum olacağı için ayrı korkuyorum. Hatta muz, kaşar falan ye diyenler çok oldu bayağı da iyi yiyorum ama yaramıyor demek ki. Bana da haber eder misin durumunu? Ben şu an 36+3 teyim ben de her perşembe doktora gidiyorum
Normal değil bebek beslenemiyormuş o yüzden sezeryana alacağız demişler çoktan almış olmalılar umarım iyidir durumları yarın ilk iş arayıp sorucam durumlarını. Sana da bilgi veririm canım.Doğum yapma sebebi normal süreç mi yoksa bebek beslenemediği için mi aldılar acaba
Elbette kesinlikle haberleşelim. bu süreçte aynı şeyleri yaşayan en iyi anlıyor birbirini ciddenCumartesi günleri gidiyorum ben doktora, tabii haber ederim sizede bana haber verin olur mu mutlaka haberleşelimCinsiyeti ne bebeğinizin? Doğum tarihini kararlaştırdınız mı? İnşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağmıza Kilo çok önemli değil sağlıklı sıhhatli olsun yavrularımız yeter Büyütürüz inşallah sağlıcakla biz onları Benim ikinci gebeliğim ama ilk bebeğimi 3 yıl önce doğumdan 2 gün sonra kaybettim kist vardı akciğerinde. Psikolojik olarak çok hassas durumdayım bu yüzden. Rabbim 3 yıl sonra bu yavruyu nasip etti bana İnşallah bir sıkıntı yaşamayız artık
Evet çok sevinirim ben de her hafta korkuyla gidiyorum alacaklar mı hemen diyeNormal değil bebek beslenemiyormuş o yüzden sezeryana alacağız demişler çoktan almış olmalılar umarım iyidir durumları yarın ilk iş arayıp sorucam durumlarını. Sana da bilgi veririm canım.
Bizimki de erkekElbette kesinlikle haberleşelim. bu süreçte aynı şeyleri yaşayan en iyi anlıyor birbirini ciddenkesinlikle önemli olan az da olsa beslenebilmesi herkes doğumdan sonra hızlı kilo aldıklarını söylüyor sağlıklı olsunlar da.
Yaaa ciddi mi çok üzüldümAllah ım inşallah sağ Salim kavuşturur bu kez yavrunuzu. Erkek bizimki sizin cinsiyet ne
Ayy yok Allah korusun hareketleri nasıl iyi mi? Suyunda filan azalma var mı? Kordon ve plasenta kan akışları iyiyse az da olsa gelişiyorsa almaz umarımEvet çok sevinirim ben de her hafta korkuyla gidiyorum alacaklar mı hemen diye
Yok onlar şu an normal ama en son 2300 dü bir haftada 100 g almıştı ben 2500 e ulaşsa dua edicem inanınAyy yok Allah korusun hareketleri nasıl iyi mi? Suyunda filan azalma var mı? Kordon ve plasenta kan akışları iyiyse az da olsa gelişiyorsa almaz umarımKüveze girmeyecek kadar büyüseler bari yavrularımız Benimkine 3 kilo altında olacak büyük ihtimalle dedi 2900 filan olur inşallah
Ah ah kesinlikle:) bi yandan seviniyorum bizim yaşadığımız ağrıları yaşamayacak erkek bebek diye de ben de çok kızıcam:) yok canım benim normal tarihim 7 temmuzdu ama süreç bu şekilde olduğu için bebeğe bağlı. Yani beslenemediği an alacakBizimki de erkekAhh bu erkekler yok mu zaten anne karnında başlıyorlar işte sorun çıkarmaya herşeyi de yiyorum sürekli protein ağırlıklı besleniyorum ama yok adam büyümüyor doğsun da soracağım bunları yaramaza doğum tarihi hakkında bilgi verdi mi sana Eda hoca? Ben 7 Temmuz da istiyorum en geç ama erkenci davranmaz inşallah beyefendi
Şekerin filan çıkmadıysa tahin pekmez filan da ye süt muz badem bunları eksik etme günlük inşallah 2500 ü de geçer annesiYok onlar şu an normal ama en son 2300 dü bir haftada 100 g almıştı ben 2500 e ulaşsa dua edicem inanınhareketleri falan iyi çok şükür
Senin tam 35.haftada 2 kilo mu dediAyy yok Allah korusun hareketleri nasıl iyi mi? Suyunda filan azalma var mı? Kordon ve plasenta kan akışları iyiyse az da olsa gelişiyorsa almaz umarımKüveze girmeyecek kadar büyüseler bari yavrularımız Benimkine 3 kilo altında olacak büyük ihtimalle dedi 2900 filan olur inşallah
Valla yemediğim kalmıyor ama bence onla da alakası yok. Senin yine çok iyi. Benim 2 haftada 250 g almıştı en son 1 haftada 100 g aldıŞekerin filan çıkmadıysa tahin pekmez filan da ye süt muz badem bunları eksik etme günlük inşallah 2500 ü de geçer annesiBenimki de 2 haftada 350gr aldı normalde 1 haftada alması gereken kilo buydu
Hmm anladım canım inşallah gelişimi durmaz da yine o tarihlere yakın bir zamanda doğumun olurAh ah kesinlikle:) bi yandan seviniyorum bizim yaşadığımız ağrıları yaşamayacak erkek bebek diye de ben de çok kızıcam:) yok canım benim normal tarihim 7 temmuzdu ama süreç bu şekilde olduğu için bebeğe bağlı. Yani beslenemediği an alacak
35+1 de 2 kilo dediSenin tam 35.haftada 2 kilo mu dedi
Valla yemediğim kalmıyor ama bence onla da alakası yok. Senin yine çok iyi. Benim 2 haftada 250 g almıştı en son 1 haftada 100 g aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?