Gaziantep de dügün salonu ?

lily92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
7
0
36
32
İstanbul
Ben iki gün önce nişanlandım. Nişanlım gaziantepli bende kısmen gaziantepliyim. Fakat gaziantepi hayatımda hiç görmedim. Kısmet olmadı. Neyse nişandan sonra nişanlımın nenesi ile dedesi gaziantep e döndüğümüzde salonu tutalım dedi. Bizimde iş durumundan hiç gitme şansımız yok. Zaten babam müsade etmez nişanlıyken başka şehire gitmemize.

Neyse nişanlım dedesi ile nenesinde büyüdüğü için onları anne baba biliyor. Dedesi nişanlımın arkadaşının evlendiği yeri tutalım demiş. Hiç bana soran yok mu yaaa. Çok sinirleniyorum. Oraya internetten baktım baktığım gibi nişanlıma kızdım bana orayı mı layık gördüleri diye. Sonra bir kaç yere daha baktım hiç beğenmedim. Bu gidişte nikahtan gideceğim sanırım:95:. Burada hiç gaziantepte güzel bir düğüne giden veya orada evlenen arkadaşlarımız yok mu. Lütfen birisi bana fikir versin. Yoksa akıl kalmayacak bende

gaziantepli olarak düğün yapılacak çok güzel mekanlar var :) bu kadar düşünmene gerek yok bana kalırsa

antepte 5 sene kalmıs ve butun otellerde calısmıs biri olaraktan binlerce dugun gördum diyebilirim
royal otelde hatta otelin adı dugun salonuna cıkmıstı dugun yapabileceginiz 4 salon var kalabalıga göre secebilirsiniz yemekli olması sart değil birde holywood die sanırım bi salon var oda istasyona yakın orasıda güzel sıkmayın canınızı

Konu Dügün Mekani basligina tasinmistir.. Lütfen konulari uygun bölümlere acalim..

peki antepte avamın üstü ama çok da tuzlu olmayacak bir düğün salonu ne kadardır ortalama :) yemeksiz bir düğün düşünüyoruz. örneğin zirve Park'ı biliyorum ben. o tarz bir salon ikramlı tutulursa ne kadar olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…