Gazi hastanesi Serhat Şibar

345543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
10
2
26
Anlara gazi hastanesinde Serhat Şibardan ameliyat randevusu alan var mı güncel ? Bugün ameliyatım vardı yoğunluktan ertelendiğini söylediler.

Merhaba, son durumunuzu paylaşabilir misiniz? Ben de Serhat Bey’e ameliyat olmayı düşünüyorum ancak hakkında bilgilendirici bir yorum göremedim.
Bende olmak istiyorum randevu için hangi numarayı arıyorsunuz ? Özelden atma şansınız var mı ? Sizin için sakıncası yoksa. Çok teşekkür ederim.

Merhaba, son durumunuzu paylaşabilir misiniz? Ben de Serhat Bey’e ameliyat olmayı düşünüyorum ancak hakkında bilgilendirici bir yorum göremedim.
Merhabalar kendisi gerçekten çok iyi bir doktor.Burnunuzla alakalı ne olacağını dürüst şekilde söylüyor. Yaptığı birçok burnu birebir canlı gördüm çok doğal ve güzellerdi.

ben serhat şibara ameliyat oldum ekim başında çok memnunum kendisinden tüm süreçten haberiniz oluyor, absürt isteklerin olmayacağını söylüyor ve kesinlikle çok doğal bir burun yapıyor. benim bir arkadaşım daha oldu çok memnunuz.

ben serhat şibara ameliyat oldum ekim başında çok memnunum kendisinden tüm süreçten haberiniz oluyor, absürt isteklerin olmayacağını söylüyor ve kesinlikle çok doğal bir burun yapıyor. benim bir arkadaşım daha oldu çok memnunuz.
Merhabalar siz ne zaman tarih almıştınız benim 17 kasımdı ama hâla haber bekliyorum

Merhabalar 17 kasımda ameliyatım vardı ertelenmişti az önce tekrar aradım 27 ocak için doktorla görüşme 5 şubat için de ameliyat randevusu verdilerr

Merhaba ben de serhat beye meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ancak yaptıran birini bulamadım hiç. Burun için iyi yazılmış genelde ama meme küçültme ameliyatlarında nasıl var mıdır bilen?

Merhaba, Serhat beyden direk randevu mu almıştınız ilk başta yoksa önce asistanına mı muayene oldunuz? Serhat bey'den randevu almışsanız iletişim numarası var mı acaba

Merhaba, Serhat beyden direk randevu mu almıştınız ilk başta yoksa önce asistanına mı muayene oldunuz? Serhat bey'den randevu almışsanız iletişim numarası var mı acaba
Merhabalar öğretim üyeleri sekreterliğinden serhat hoca için muayene randevusu almıştım

Anlara gazi hastanesinde Serhat Şibardan ameliyat randevusu alan var mı güncel ? Bugün ameliyatım vardı yoğunluktan ertelendiğini söylediler.
O doktor hala gazi de mi burun deliklerim yamuk oldu yaptığı ameliyatta gideyimde bi ara baksın oradayda

X