Gazi Hastanesi Duygu Otgöz

Bohemxian

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
161
37
18
23
Duygu Otgöz hocaya ameliyat olan var mı ? Ben doktor arıyorum Duygu Hocayı çok gördüm bu platformda lütfen ameliyat olan birisi yazabilir mi?İnternette Duygu Hocaya dair birşey bulamıyorum .

Bende bu forumda gordum instagramda takip etmek istedim kabul etmedi insanlar nasil yaptiklarini görmeden mi ameliyat olmuslar anlamadim acaba reklammi dicem bazilari ücret odememis

Olanlar var bu forumda gordum buraya yorum yazan olmazsa meme estetiği bolumundede arastirabilirsiniz ordada gordum doktorun ismini
Ya canım ben burun ameliyatı olmak istiyorum.Gazide başka bi doktorla görüştüm çok güven vermedi bana.Bu platformda Duygu hocayı görünce fikir alayım dedim.Hala doktor arıyorum da.

Ya canım ben burun ameliyatı olmak istiyorum.Gazide başka bi doktorla görüştüm çok güven vermedi bana.Bu platformda Duygu hocayı görünce fikir alayım dedim.Hala doktor arıyorum da.
Doktoru secmek en zoru galiba olanlar yorum yapar inşallah bence bide duygu hanimdan randevu alin yorumlarda ilgili oldugunu okudum belki gorup konuşunca daha iyi olur

gaziden nasıl randevu alıp da gittiniz acaba? bir de görüştüğünüz ekim ne kadar fiyat verdi yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…