Devlet hastanesinde bu hocaBende bu forumda gordum instagramda takip etmek istedim kabul etmedi insanlar nasil yaptiklarini görmeden mi ameliyat olmuslar anlamadim acaba reklammi dicem bazilari ücret odememis
Ama estetik yaptiriyolarsa ucret alinmiyomuDevlet hastanesinde bu hoca
Bunda gülünecek ne varki.Amac estetikten ziyade sagliksa sgk karşılıyorBende bu forumda gordum instagramda takip etmek istedim kabul etmedi insanlar nasil yaptiklarini görmeden mi ameliyat olmuslar anlamadim acaba reklammi dicem bazilari ücret odememis
Estetikten bahsediyorum saglik ile alakali olanlari karsiladigini zaten biliyorum sadece yorumlar bazen reklam yapmak icin oluyo ondan bahsettim sonra para odemeyenler var reklam değildir belki diye yorum yaptimBunda gülünecek ne varki.Amac estetikten ziyade sagliksa sgk karşılıyor
Normalde alınıyo diye bliyorum 2-2.500 falan sağlık problemi olunca sgk karşılıyo diye biliyorum benAma estetik yaptiriyolarsa ucret alinmiyomu
Olanlar var bu forumda gordum buraya yorum yazan olmazsa meme estetiği bolumundede arastirabilirsiniz ordada gordum doktorun isminiNormalde alınıyo diye bliyorum 2-2.500 falan sağlık problemi olunca sgk karşılıyo diye biliyorum ben
Ya canım ben burun ameliyatı olmak istiyorum.Gazide başka bi doktorla görüştüm çok güven vermedi bana.Bu platformda Duygu hocayı görünce fikir alayım dedim.Hala doktor arıyorum da.Olanlar var bu forumda gordum buraya yorum yazan olmazsa meme estetiği bolumundede arastirabilirsiniz ordada gordum doktorun ismini
Doktoru secmek en zoru galibaYa canım ben burun ameliyatı olmak istiyorum.Gazide başka bi doktorla görüştüm çok güven vermedi bana.Bu platformda Duygu hocayı görünce fikir alayım dedim.Hala doktor arıyorum da.
Doktoru secmek en zoru galibaolanlar yorum yapar inşallah bence bide duygu hanimdan randevu alin yorumlarda ilgili oldugunu okudum belki gorup konuşunca daha iyi olur
Umarım güzel olur iyi bir doktor bulurum.Doktor bulmak en zoru gerçektenDoktoru secmek en zoru galibaolanlar yorum yapar inşallah bence bide duygu hanimdan randevu alin yorumlarda ilgili oldugunu okudum belki gorup konuşunca daha iyi olur
Hangi doktor eğer memnun kalırsanız bana yazar mısınız rica etsemİnsallah benimde aklimda bi doktor var 2 hafta sonra görüşmeye gidicem sizede banada bol sans
Yusuf özturkçü instagramdan bakabilirsiniz bende gorusmeye gidince yazarim sizeHangi doktor eğer memnun kalırsanız bana yazar mısınız rica etsem
Yusuf özturkçü instagramdan bakabilirsiniz bende gorusmeye gidince yazarim sizebej
bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırsınız :)Yusuf özturkçü instagramdan bakabilirsiniz bende gorusmeye gidince yazarim size
gaziden nasıl randevu alıp da gittiniz acaba? bir de görüştüğünüz ekim ne kadar fiyat verdi yardımcı olur musunuzYa canım ben burun ameliyatı olmak istiyorum.Gazide başka bi doktorla görüştüm çok güven vermedi bana.Bu platformda Duygu hocayı görünce fikir alayım dedim.Hala doktor arıyorum da.
ay sonunda randevu aldım 2000 dedi banagaziden nasıl randevu alıp da gittiniz acaba? bir de görüştüğünüz ekim ne kadar fiyat verdi yardımcı olur musunuz
yaa çok iyimiş peki ne zamana ameliyat olabilirmişsiniz? sıra gün randevu bir şey verdi miay sonunda randevu aldım 2000 dedi bana
ya doktor çok gençti ve internette hiçbirşey bulamadım o yüzden güvenemedimyaa çok iyimiş peki ne zamana ameliyat olabilirmişsiniz? sıra gün randevu bir şey verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?