açmıyorlar yaPtesi sabah 8de aramaya başlarsan alırsın bence
dolmuş maalesefDolduda o yüzden mi acaba bilemedimki
Öylemi. Demekki çok az kişiye randevu veriyorlar hemen doluyordolmuş maalesef
bugün mü aradınız ?Ben de aradım kizlar30 hazirana verdiler
Bence biraz bekleyebilirsiniz sonra hep aklınızda kalır bir Gazi ye gitsemiydim diye..Evet ancak çok geç bı tarih benim için
ya arıyorum sabah 8'de açmıyorlar bir de meşgule atıyorlar .Bende gazinin şikayet bölümüne yazdım her ayın son iki günü açıyorsunuz sabah 8'de randevu için arıyoruz açmıyorsunuz diye.Pek birşey çıkacağıı sanmıyorum.Mecbur 1 ay bekliycem .Evet ancak çok geç bı tarih benim için
Ya tüh kötü olmuş senin için üzüldüm canım.ya arıyorum sabah 8'de açmıyorlar bir de meşgule atıyorlar .Bende gazinin şikayet bölümüne yazdım her ayın son iki günü açıyorsunuz sabah 8'de randevu için arıyoruz açmıyorsunuz diye.Pek birşey çıkacağıı sanmıyorum.Mecbur 1 ay bekliycem .
Bence biraz bekleyebilirsiniz sonra hep aklınızda kalır bir Gazi ye gitsemiydim diye..
hiçiç plastik cerrahiyle gorusmemistim Ankara'ya gitmişken goruseyim fikir alayım dedim ama maalesef uymadı bu cuma Ankara'ya geliyorum Allah nasip ederse
Serhat şibar mı? Bize muayenelerinin dolu olduğunu eylül ekimde açılacağınız söylemişlerdi.Kızlar merhaba. Serhat hocaya muayne oldum. Kendisi çok ilgili biri sağolsun iyice muayne etti. Ben burnumdan şikayetlerimi söyledim. O da olabilecekleri söyledi. 1 yıl içerisinde çoğu hastaya revizyon gerekebilir dedi. Bunun için 1 yıl dolana kadar 4 kez muayene ediyoruz dedi. Ameliyat içinde en erken Ağustos ayına gün var. Ben burun deliklerimi büyük buluyorum mesela, buna müdahale edilmesine gerek yok burun ucu kalkınca deliklerde biraz daralır dedi.. Bana pek mantıklı gelmedi ama siz böyle bişey duydunuz mu? Birde burun içinde eğrilik varmış..
Evet Serhat hoca. Açıkçası Gazi de bir hemşire arkadaşım yardımcı oldu randevu konusunda. Hatta dedi ki randevular tamamen dolu saatinde orda ol hiç dakika bile geçmesin dedi. Erkenden oradaydım.. Ama bir kaç kişi vardı yani benimle birlikte 3 kişi. Dolu randevular için tıklım tıklım olmasını bekliyordum kendimce. Orada bir bayan meme küçültme yaptırmış Serhat hocaya sadece kontrollere bakıyor hocamız dedi sekreter bayan.. belki de bu yüzden randevu vermiyorlardır.Serhat şibar mı? Bize muayenelerinin dolu olduğunu eylül ekimde açılacağınız söylemişlerdi.
Evet evet eylül ekim gibi muayeneler açılacakmış.Evet Serhat hoca. Açıkçası Gazi de bir hemşire arkadaşım yardımcı oldu randevu konusunda. Hatta dedi ki randevular tamamen dolu saatinde orda ol hiç dakika bile geçmesin dedi. Erkenden oradaydım.. Ama bir kaç kişi vardı yani benimle birlikte 3 kişi. Dolu randevular için tıklım tıklım olmasını bekliyordum kendimce. Orada bir bayan meme küçültme yaptırmış Serhat hocaya sadece kontrollere bakıyor hocamız dedi sekreter bayan.. belki de bu yüzden randevu vermiyorlardır.
Serhat hoca Ağustos ayının ortasından itibaren boş yer var dedi.. Ben daha erken ameliyat olmak istiyorum açıkçası...Evet evet eylül ekim gibi muayeneler açılacakmış.
Ağustosta ameliat olunuyor muymuş ?Serhat hoca Ağustos ayının ortasından itibaren boş yer var dedi.. Ben daha erken ameliyat olmak istiyorum açıkçası..
Sekreterler neden eylül gibi diyorlar ki ?Serhat hoca Ağustos ayının ortasından itibaren boş yer var dedi.. Ben daha erken ameliyat olmak istiyorum açıkçası...
Ağustos ortasından sonuna doğru boş yer var dedi..Ağustosta ameliat olunuyor muymuş ?
Sadece kontrollere bakıyor sanırım Serhat hoca. Ben öyle anladım..Sekreterler neden eylül gibi diyorlar ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?