GAZİ HASTANESİ AMELİYATLAR

Bende bugün randevu aldım telefonla o bölümden 9 hazirana verdiler. Ama doktor seçimi falan sormadılar. Oraya gidince mi doktor seçeceğim ne olacak bilmiyorum

K
Randevular yarın açılıyor diye biliyprdum
Canım randevular bugün açıktı. Ayın son iki çalışma günü açılıyor ya, yarın da hafta sonu. O yüzden sanırım bugün ve pazartesi açık olacak. Düşünüyorsan hemen al istersen.

Hangi numarayı arıyorsunuz kızlar? Ben Gazi Üniversitesi hastanesi randevu numarasını aradım kimseyle konuşmadan telesekretere bağlanıp otomatik aldım randevuyu.

Ben serhat hoca için gidiyorum ama o yokmuş. Nasıl olacak bilmiyorum
Ben saat tam 8’de aradım ilk arayanlardandım muhtemelen. Haziranın 2sine verdiler. Doktor seçimi yapamıyorsun şansına kim çıkarsa malesef gidip göreceğiz. Serkan Hoca zaten çok yoğun muayeneleri de Eylül/Ekim gibi başlayacakmış sanırım. O kadar beklerim diyorsanız siz bilirsiniz. Bunun bir de ameliyat tarihi var onu da ileri aylara falan verirse çok uzar. Ben o yüzden kendisini elemek zorunda kaldım.

Pazartesi de açık dimi randevular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…