• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gazetelerin hangi bölümünü okursunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gazetelerin hangi bölümünü okursunuz?

• Ankete Katılan
    55

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Gazetelerin hangi bölümünü okursunuz?şutarafagitti

coklu secenek mevcuttur...

Ben birde ölüm ilanlarını çok okurum.Nedense bu bende takıntı halindedir.

köşe yazılarını,güncel haberler,siyaset bölümlerini okurum...sengözlerimebaksanab

Köşe yazıları,güncel haberler didim..
ama yerel gazetenin eğlence mekanlarının programları ve sinema tiyatro haberlerini takip ederim
:kahve:

spor siyaset dışı magazin şiir köşeleri ölüm haberleri falan

Takip ettiğim köşe yazarları, bulmaca, güncel haberler, magazin haberlerine bakarım, iş aradığım dönemdeki alışkanlıkla iş bulduğum halde iş ilanlarına bakarım, bir de soyadlarından yola çıkarak tanıdık kimse var mı diye ölüm ilanlarına bakarım ..........yerimseniben

Köşe yazıları,siyaset,makale,güncel haberle,bulmaca.Bütün bu şıkları işaretledim zaten.

gazeteyi elime aldığımda içim resmen karardığı için hızlı hızlı göz gezdiririm...
son sayfaya da göz gezdirip gazeteyi katladığımda ise içimden sadece nereye gidiyoruz böyle derim...:uhm:

Özellikle 3. sayfalar cok ilgimi ceker jeyyar
Bunun yanisira siyaset,köse yazilari ,magazin ve Güzin Abla kösesi olmazsa olmazlarimdandir tatlicadiarzu

kose yazıları
sıyaset
magazın
gundem

baya okuyorum cok sıkılırsam spor bıle okurum :roflol:

Gazetelerin köşesini bucağını okuyamam valla.:1closedeyes:
Zaten gün içinde haber kanallarından haberleri alıyorum. Köşe yazarlarımı okurum hergün mutlaka.
Hergün beş gazetede okuduğum köşe yazarları var.a.s

ilgimi ceken her yerini okurum.spor sayfası,borsa, reklam hariç okurum.

İlk önce ölüm ilanlarına bakarım sonra köşe yazarlarına sonrada genel olarak gazeteye bakarım

Back