- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
içleerindeki o öfkeyi nefreti buradan alıyorum bazılarının. hissediyorum.Ay gülesim geldi. Başımız dik, namusluların da sesi çıksın bla bla. Siz herkesten beter zalim oldunuz. İçiniz öfke, nefret dolu. Azıcık fırsat verilse sizin gibi olmayanlara neler yaparsınız. Ki yapıyorsunuz da. Lafa gelince de böyle mağdursunuz, böyle masum ve iyi niyetlisiniz. He he.
Bak sen.. Erbakan ilk yurtdisi gezisini Arap ulkelerine yaparken, TC tarihinde ilk defa tarikat liderlerine koskte yemek verirken oyun mu oynuyordu?Ne oyunlar döndü ne tiyatrolar sahnelendi o dönem sirf darbeye zemin olusturmak için.
İşte bu oyunlarla bir donemin hayatinin içine ettiler.
Ama ne oldu? yine kaybettiler. Kaybetmeye de mahkumlar... nefret ettikleri o kesimi dört duvar arasına hapsedemeyecekler.
Her yerdeyiz biz, okulda, sokakta, 'avm'de...
' başları dimdik yanlarimdan gecmelerini hazmedemiyorum' diyenlerin inadına başımız dimdik yürüyoruz.
Yapılan hiçbir zulüm yildirmiyor bizi çünkü biliyoruz ki 'Allah inananlarla beraberdir'...
içleerindeki o öfkeyi nefreti buradan alıyorum bazılarının. hissediyorum.
bende 1 kasımın verdiği coşkuyuda ekleyeyim. ve sonuna kadar katılıyorum sana. feci belli.Bu forum 7 haziran öncesi ve sonrası diye iki zamana ayrıldı benim için. 7 hazirandan sonra bazılarının gercek yüzü de öyle bir ortaya cıktı ki. O yalandan iyi niyet maskeleri düştü, nefret dolu, kötü kalplerini gösterdiler. Aynen ben de görüyorum. Ve cok tanıdık geliyor nefretleri. Başlarındakinin birebir kopyası olmuslar. Her cumleleri, her düşünceleri.
Bir de kendilerini masumiyet timsali olarak görmeleri yok mu en komiği de o. Halbuki ellerine fırsatı geçse daha beterini yapacaklar kendileri gibi düşünmeyenlere.
Ben acayip severim darbeyi olsa da yesek haha :). Şu dönemde padişahım çok yaşa diyenlerden başka darbe meraklısı göremiyorum.hayır anlamadığım buradaki insanları darbecilikle suçlamak.
bu nasıl bir mantalite peki. kim burada darbesevicilik yaptıı. ben görmedim. gören varsa bir yazsa ya nickini
Nickim kendi adıma akp li grup içinde olup da ciddiye alarak okuduğum, onemsedigim ve dalga geçmeden yazma gereği duyduğum 3 kişi var sadece ve biri de sensin.ne yazmış acaba diye bakıyorum yine ne saçmalamis acaba diye değil. Elbette farklı düşünüyoruz çoğu konuda ama olsun böyle iyi.
Atilla Yayla... gel de sevme bu adamı :)
Nickim kendi adıma akp li grup içinde olup da ciddiye alarak okuduğum, onemsedigim ve dalga geçmeden yazma gereği duyduğum 3 kişi var sadece ve biri de sensin.ne yazmış acaba diye bakıyorum yine ne saçmalamis acaba diye değil. Elbette farklı düşünüyoruz çoğu konuda ama olsun böyle iyi.
Çok güzel anlatmış.Katılıyorum söylediklerine.
Atilla Yayla... gel de sevme bu adamı :)
Malesef bir zamanlar
Çok güzel anlatmış.Katılıyorum söylediklerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?