Gazeteci Hasan Karakaya vefat etti

yazılarında benim zoruma giden birşey yok ama senin varmış :) inşallah sevdiklerinle haşrolunca hesap sorarsın niye öyle yazmış çizmiş :)))
hayatının güzelliği ölümüyle birleşmiş medinede ruhunu teslim etmiş güzel insan inşallah hz peygambere komşu olursun.

Hanımlar lütfen, fikirleri uyuşur uyuşmaz, iyi biridir değildir, bunların bir önemi yok artık.
Kendisi ölenin arkasından konuşulacağını beyan etmiş olabilir, ki edep icabı konuşulmamalıdır, biz edebimiz gereği aynısını yapmamalıyız değil mi

ALLAH cc rahmet eylesin ne güzel yerde vefat etti

hayır sevmiyorsan yazarı ,konuyu es geç yazma nedir yani prim yapmak

Bak simdi satasiyorsun yazinca da benden uzak dur diye aglama yine

tamam ağlamam emriniz olur konuya olumsuz yorumlarınızla sataşan sizsiniz sonra hak aramayın rica edeceğim görmezden gelebilirdiniz konuyu -aynı şeyi bir başkasının( bize muhalif diyelim ) vefatında burdan başka bi üye bu şekilde olumsuz yazsa oda hoş olmaz sizinkide hoş olmadı ...ha haklıyım diyorsanız onada tamam

Oralarda vefat etmek herkese nasip olmaz ne guzel bir ölüm Medine de peygamberimiz ile ayni şehir de ölmek Allah isteyenlere nasip etsin burda polise taş atan yada söven birini eleştirdi diye cehennemlik olmaz herkesin kendi fikri sallarim gider

Allah rahmet etsin
Üzüldüğümu soyleyemiciimm
Himm bide su var bu site kimsenin babasının mali değil ne o öyle defol git
Bazılarının beyin gelişimi tamamlanmamış
Gerekende yapılmış zaten tebrik

Hasan Karakaya da çok da takıyordu laflarınizi.. Polise tas atani eleştirdi diye Rabbim cehenneme atar simdi onu kendine inanmayan peygambere küfreden birini eleştirdi diye cehennemin dibine atar komiksiniz ben eminim o simdi çok güzel yerlerde Rabbim keske bana da nasip etse oralarda ölmeyi .. Konuşmaya devam amel defteri kapanmıyor sayenizde günahlarını yükleniyorsunuz ölünün değil kimsenin arkasından konuşulmaz dedikodudur bunun adi..

Biz bu topiği kapatalım en iyisi, benzer şeyler Levent Kırca'nın vefat haberi topiğinde de olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…