Aminçok üzüldümAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
yeri zor dolacak bir yazar .mübarek yerlerde vefat etmiş güzel bir ölüme benziyor inşallah şehitlik sevabı almıştır.amin.Çocukluğum da onun yazılarını okuyabilmek için her sabah 4 gözle gazetenin gelmesini beklerdim korkusuz , dobra bir adamdı en büyük dileğim beni öldürsünler şehit olayım derdi inş şehit olmuştur öldüğü yer çok güzel bir yer ve mescidi nebevî ziyareti sonrası vefat etmiş . Rabbim mekanını cennet eylesin güzel insan ..
Kendisini tanımıyorum Allah rahmet eylesin
Herkes sevdiğine üzülür anlıyorum.Gezicilere ulan pez.... ulan kopek ulan kalt.. diye seslendigi unutulmaz bir yazısını hatırlıyorum. Bir de Ali Ismail icin cok cirkin seyler ifade ettigi yazısını.
He bir de madenci tekmeleyen Yusuf Yerkel icin ayagina sağlık yazısı var ki. En unutulmazi o
Nasıl bir adammis bu ya,resmen ölenin arkasından konuşulmaz lafını çürütecek cinsten.Gezicilere ulan pez.... ulan kopek ulan kalt.. diye seslendigi unutulmaz bir yazısını hatırlıyorum. Bir de Ali Ismail icin cok cirkin seyler ifade ettigi yazısını.
He bir de madenci tekmeleyen Yusuf Yerkel icin ayagina sağlık yazısı var ki. En unutulmazi o
Gezicilere ulan pez.... ulan kopek ulan kalt.. diye seslendigi unutulmaz bir yazısını hatırlıyorum. Bir de Ali Ismail icin cok cirkin seyler ifade ettigi yazısını.
Nefret mi? Yazılarını paylaştım sadece. Zoruna gitmesi cok ilginçHerkes sevdiğine üzülür anlıyorum.
bu taziye başlığında nefretini kusmasan daha sevimli olabilirsin.konudan kibarca defolup git.
Kendisi zaten Turkan Saylan'in arkasindan konusurken "ölünün arkasindan konusulmaz diye bir sey dinde yoktur" diye ifade etmistir.Nasıl bir adammis bu ya,resmen ölenin arkasından konuşulmaz lafını çürütecek cinsten.
çok belli yazısını paylaştığın kişi bir yazar bir görüşü ve tarafı var aynı senin bir tarafın ve sevdiğin yazarlar olduğu gibi. öldüğü günün haberinde bu sözlerini getirip buraya yazmanın manası nedir? sevmeyenlerini toplayıp arkasından saydırmak mı? içinizden göbek atın bi zahmet ve haddinizi bilin.Nefret mi? Yazılarını paylaştım sadece. Haddini bir kere de bilsen keske
Tanımıyorum diyince tanıttim. Neyi zoruna gidiyor anlamiyorum ki?çok belli yazısını paylaştığın kişi bir yazar bir görüşü ve tarafı var aynı senin bir tarafın ve sevdiğin yazarlar olduğu gibi. öldüğü günün haberinde bu sözlerini getirip buraya yazmanın manası nedir? sevmeyenlerini toplayıp arkasından saydırmak mı? içinizden göbek atın bi zahmet ve haddinizi bilin.
Allah rahmet etsin onun gibi cesur sert rüzgarların deviremediği yazarlar hep olur inşallah.
Arkasında bizler için hoş bir sada bıraktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?