Gazeteci Hasan Karakaya vefat etti

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.078
30.656
1.123
61
Konya
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan ziyaretine eşlik eden 58 yaşındaki Karakaya, gezinin son durağı, Medine'de kaldığı otelde kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karakaya'ya ilk müdahale kaldığı otelde Cumhurbaşkanlığı sağlık ekiplerince yapıldı. Daha sonra tam teşekküllü Kral Fahd Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Karakaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakaya'nın sağlık durumuyla yakından ilgilenirken, hastaneye giderek doktorlardan bilgi aldı. Erdoğan, Karakaya'nın vefatı üzerine, ziyaretini erken bitirerek, bugün öğlen saatlerinde Türkiye'ye dönme kararı aldı.

Karakaya'nın cenazesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde kullandığı özel uçak "TUR" ile İstanbul'a getirilecek. Cenaze programı ise daha sonra belli olacak.

(Hasan Karakaya'nın ölmeden önceki son fotoğrafı)

http://www.ensonhaber.com/gazeteci-hasan-karakaya-vefat-etti-2015-12-31.html

Çocukluğum da onun yazılarını okuyabilmek için her sabah 4 gözle gazetenin gelmesini beklerdim korkusuz , dobra bir adamdı en büyük dileğim beni öldürsünler şehit olayım derdi inş şehit olmuştur öldüğü yer çok güzel bir yer ve mescidi nebevî ziyareti sonrası vefat etmiş . Rabbim mekanını cennet eylesin güzel insan ..

yeri zor dolacak bir yazar .mübarek yerlerde vefat etmiş güzel bir ölüme benziyor inşallah şehitlik sevabı almıştır.amin.

Allah'ım rahmet eylesin. Günahlarını affetsin.

Kendisini tanımıyorum Allah rahmet eylesin

Gezicilere ulan pez.... ulan kopek ulan kalt.. diye seslendigi unutulmaz bir yazısını hatırlıyorum. Bir de Ali Ismail icin cok cirkin seyler ifade ettigi yazısını.

He bir de madenci tekmeleyen Yusuf Yerkel icin ayagina sağlık yazısı var ki. En unutulmazi o

Herkes sevdiğine üzülür anlıyorum.
bu taziye başlığında nefretini kusmasan daha sevimli olabilirsin.konudan kibarca defolup git.

Nasıl bir adammis bu ya,resmen ölenin arkasından konuşulmaz lafını çürütecek cinsten.

Mekanı cennet olur inşallah

Yorum yapmıyayım genede ölünün arkasından

Nasıl bir adammis bu ya,resmen ölenin arkasından konuşulmaz lafını çürütecek cinsten.
Kendisi zaten Turkan Saylan'in arkasindan konusurken "ölünün arkasindan konusulmaz diye bir sey dinde yoktur" diye ifade etmistir.

Simdi yine saldırıya ugrayabilirim ama sadece vefat etmis kisinin beyanlarini dile getiriyorum

Nefret mi? Yazılarını paylaştım sadece. Haddini bir kere de bilsen keske
çok belli yazısını paylaştığın kişi bir yazar bir görüşü ve tarafı var aynı senin bir tarafın ve sevdiğin yazarlar olduğu gibi. öldüğü günün haberinde bu sözlerini getirip buraya yazmanın manası nedir? sevmeyenlerini toplayıp arkasından saydırmak mı? içinizden göbek atın bi zahmet ve haddinizi bilin.
Allah rahmet etsin onun gibi cesur sert rüzgarların deviremediği yazarlar hep olur inşallah.
Arkasında bizler için hoş bir sada bıraktı..

Tanımıyorum diyince tanıttim. Neyi zoruna gidiyor anlamiyorum ki?

Evet hakaret ederken cok cesurmus gercekten. Bu cesaretini neye borclu oldugunu ölmeden önce sormak nasip olmadı. Rabbim hesap gününde sormayi nasip etsin.

Tarafi da görüşü de zerre ilgilendirmiyor beni. Sunlari yazan karsit görüşlü x kisisi olsa ona da yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…