- 12 Ocak 2024
- 7
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi Gulcinerben
Bol masaj ve hareket bacım karnını sıcak tutmaya baköncelikle herkese merhaba 7 aylık bir bebeğim var kolik bebek gaz sancılarının 3. Ayda son bulacağını söylemişlerdi ama ne azalma var ne de bisey denemedigim sey kalmadı kendim zaten ekstra dikkat ediyorum gaz yapan şeyler kesinlikle yemiyorum damlalarda ise yaramıyor bu gaz sorunu ne kadar daha sürecek ? Sizin bir öneriniz var mı bebeğimi rahatlatmak için ?
Her gün 3 defa düzenli masaj yapıyorum 40 günlük olduğundan beri çörek otu yağı ile karnını da ağız mendili ile kapatıyorum ama yokBol masaj ve hareket bacım karnını sıcak tutmaya bak
Bana doktorum probiyotik vermisti. Kesinlikle baska bir sey kullanma demisti. Bizim de cok gaz sorunumuz oldu. Ama cok sukur gecti. Simdi kullanmiyoruz. Masaj yagi da verdi ama 1000 kusur lira diye almamistik. Her yerde de bulunmuyordu. Kolik bebek icin biberonlar var mama takviyesi yapiyorsaniz. Onun disinda mutlaka kekik cayi icin. Cocugun gaz sorununu asarsiniz. KEKİK OTU alin. Evdeki kuru kekikten yapilmiyor. Sutunuz de artar sutunuzun kalitesi de gaz sorununuz da hallolur. Rezene cayi tuketin. Papatya cayi tuketin. Kendinize bir duzen belirleyin. İse yarar Allahin izniyle. Biz boyle boyle aştik.öncelikle herkese merhaba 7 aylık bir bebeğim var kolik bebek gaz sancılarının 3. Ayda son bulacağını söylemişlerdi ama ne azalma var ne de bisey denemedigim sey kalmadı kendim zaten ekstra dikkat ediyorum gaz yapan şeyler kesinlikle yemiyorum damlalarda ise yaramıyor bu gaz sorunu ne kadar daha sürecek ? Sizin bir öneriniz var mı bebeğimi rahatlatmak için ?
Aynı bebislerimiz bende ümidi kesmek üzereyimBenim bebeğim de 7 aylık ve hala gazlı kakasını da yaparkem çok gaz çıkarıyor ben artık ümidimi kestim yürümeye başlayınca duzelır dıye umuyorum artık
Bana doktorum probiyotik vermisti. Kesinlikle baska bir sey kullanma demisti. Bizim de cok gaz sorunumuz oldu. Ama cok sukur gecti. Simdi kullanmiyoruz. Masaj yagi da verdi ama 1000 kusur lira diye almamistik. Her yerde de bulunmuyordu. Kolik bebek icin biberonlar var mama takviyesi yapiyorsaniz. Onun disinda mutlaka kekik cayi icin. Cocugun gaz sorununu asarsiniz. KEKİK OTU alin. Evdeki kuru kekikten yapilmiyor. Sutunuz de artar sutunuzun kalitesi de gaz sorununuz da hallolur. Rezene cayi tuketin. Papatya cayi tuketin. Kendinize bir duzen belirleyin. İse yarar Allahin izniyle. Biz boyle boyle aştik.
Benim kizim premature dogdu. Geldiginde ben gunlerce uyku uyumuyodum. Karnini doyuruyorum gaz sancisindan uyuyamiyor. Sonra gaz geciyo karni tekrar acikiyordu. Dayanamayip bazen dalardi ama cok huzursuz uyurdu. Benim probiyotik kullandiktan sonra gecti. 15-20 gun surdu. Doktor fark etti. ben cok toy bir anneyim. İlk cocugum. Ne yapacagimi bilmiyordum. Kekik otu cayi cok iyi geldi. Bir de probiyotik.Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için denicem hepsini :) gaz sorunu ne zaman bitti peki sizin ben rezene falan içtim ama fayda etmiyor etmedi kendisine bile verdim hatta denemediğim bisey kalmadı
Bi ara azalır gibi oldu bizde ama ek gıdayla birlikte daha beter oldu.Normalde geceleri fazla uyanmazdı ama artık sürekli gazından uyanıyor.Napıcam bilmiyorumTeşekkür ederim tavsiyeleriniz için denicem hepsini :) gaz sorunu ne zaman bitti peki sizin ben rezene falan içtim ama fayda etmiyor etmedi kendisine bile verdim hatta denemediğim bisey kalmadı
Probiyotik dediğiniz damla mı? Bi ara zinco denedim ben işe yaramayınca vermedim pekBenim kizim premature dogdu. Geldiginde ben gunlerce uyku uyumuyodum. Karnini doyuruyorum gaz sancisindan uyuyamiyor. Sonra gaz geciyo karni tekrar acikiyordu. Dayanamayip bazen dalardi ama cok huzursuz uyurdu. Benim probiyotik kullandiktan sonra gecti. 15-20 gun surdu. Doktor fark etti. ben cok toy bir anneyim. İlk cocugum. Ne yapacagimi bilmiyordum. Kekik otu cayi cok iyi geldi. Bir de probiyotik.
Damla ama damlaliksizdi benimki. Markasini unuttum aklimda yok hic. Benim cok isime yaradi. Bu gaz sancilari cok zor oluyor gercekten. Cocuk da yipraniyorProbiyotik dediğiniz damla mı? Bi ara zinco denedim ben işe yaramayınca vermedim pek