- Konu Sahibi ankadilara
Tabi bir de ek gıdaya geçerken 6. ayında bile nar için erken sayılıyor. hem asitli hem de alerjen olabileceğinden..aman dikkat!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hic kullanmamaya calisiyoruZ cunku gaz ilaçları bana sivilce ilaçları gi i geliyo.. Ne kadar cildinde oynatsan o kadar bozulur ya.. Bizim 15 günlükken başlamıştı.. Her an ama ger an gazliydi.. Sabrettik sadece hareket yaptırdık. Bugun 60. Gun bitti.. Pitir Pitir kendi bı guzel çıkarıyor alttan üstten.. Kendi bünyesi savaşına daha çabuk atlattı.. İlaçla bu evreyi geçirmek baba tembellik be süreci uzatiyo gibi geliyo.. Eskiden hangimiz zinko ile büyüdük hangimiz sab simplex kullandık.. Nesil korelmis ki . Hayir buradayız...arkadaslar fikrini soyleyen herkese cok tesekkurler, umarım benim gibi sorunu olan baskalarıda yararlanır.
Bizim sancılar devam ediyor malesef, suan 2 aylıgız bazı yerlerde okudugıma gore 2 ay civarında gaz sancısı maksimum oluyormus ve 3 . ayda falan bitiyormus, sizde nasıl oldu acaba bu dogru bir bilgi mi yani sabrediyoruz artık bizde cocuk buyusunde su dertten kurtulsun diye.
Su torbası aldık gece kullanacagız yeni olarak, zinco yu biraz daha artıtaracaz onceden toplam 8 damla veriyorduk gunde simdi 12-15 damla yapacaz acıkcası 3. ayda biterse ilaçla falan hic ugrasmasak mı diyede dusunmuyor degiliz eşimle
peki arkadaşlr şu muskat cevizi hakkında bilgisi olan kullanan varmı?ben onu denemek istiyorum ama pek emin diilim tek bi defa zinco kullandım.rezene kimyon bende kullandım bi fayda göremedim.kimyon braz işe yarıyor.muskatı öneriyo çevremdekiler annem felan hep bize kullanmış...offf kafam çok karıştı..bitsin artık bu gazzzz
Arkadaslar 2 aylık bebegimin gaz sorunu var (hemen her annenin oldugu gibi), sutum yetmedigi için mama takviyesi yapıyoruz, sanırım o sebep oluyor gaza.
Doktor zinco damla verdi onu kullanıyoruz arada mamasına birkac damla zeytin yagıda ekliyorum ama sıkıntı devam ediyor yardımcı olan olursa sevinirim
kımyonu kaynamıs suda beklet demlensın suz bıazcık seker koy lımon damlat ıkı üç tanede içir bak gör nasıl ıyı gelecek bızım evde bır kolı gaz ılacı vardı her marka dan her hafta
dr gıdıyorduk hem gaz ama nasıl gazlıydı koca adam gıbıı cıkarırdı ama gazı bıtmezdı kıvranırdı almanyadan gaz kremı bıle getıtırdık ama en ıyısı kımyon tarıfıydı dene gor
2011 mayıs annesiyim bebeğim 8buçuk aylık hala gaz sancısı çekiyoruz gece gündüz farketmiyor ne yapsam geçmiyor bitmiyorrrr