Gaz sorunu ve biogaia

elivya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
169
23
37
Çok şey denedim kızlar nurse harvey's i bıraktım 3 gün önce biogaia ya başladım ama 3 gündür daha fazla gaz ağrısı çekiyor bebeğim. Gecemiz gunduzumuz yok ben de bittim haliyle biogaia kullanan var mı? Nezaman etkisini gösterir? İlk günler hiç etkisi yokmuş gibimi oluyor? Bu ilacı kullanıp etkisini görmeyen anneler neyle çözüm buldu??? Lütfen bilginiz varsa paylaşın

Canım bende 10 gün kadar oldu biogaia basladim nurse harvey le beraber kullandım ikisi iyi geldi
Kendim de tane kimyon, rezene, anason ve melisa demleyip gunde 2 büyük kupa içiyorum.cocuga da veriyodum 3 gun önceye kadar.
Benim bebegimde kolikli. Kusuyoduda .doktor motilium diye bir ilac verdi.onu icirdim bebegim ölüyor sandım nasil kusuyo karnı taş gibi oldu sabaha kadar perisan oldu. 3 gündur sadece biogaia veriyorum.kendim cayı iciyorum.baska bisey vermiyorum.insan cok çaresiz hissediyo biliyorum ama sabredicez gececek bu günler
Biogaia 1 haftaya kadar en gec etkisini gösterir ama tamamen gecmez rahat edersin biraz.

Canım ya sende benim gibi birsürü şey denemissin. Dediğin gibi çekeceğiz ama bazen hayatımdan beziyorum sanırım uykusuzlukdan :KK43: biogaia ise yaramazsa sap simplex i deneyeyim diyorum

Sap simpleks daha ıyı bioga damlayı kullanıdım işe yaramadı hiç bişey tam çözüm değil bu gaz olayını çekicez uykusuz gecelere devam arkadasim. )));

Dedigim gb ne kadar müdahele edersek o kadar kötü oluyo bebekler
En iyisi sabır ve gecmesini beklemek

En aza indirelim ozaman... son 3 gündür sıcak duşun altına sokuyoruz karnına su tutuyoruz. Snr zeytinyağı biraz masaj ve sıcak su torbasiyla vücudunu sıcak tutmaya devam ediyoruz. Bi süre ve biraz daha rahat oluyor. Ha bi de kimyon kürü uygulamaya başladım çok daha kolay gaz çıkartıyor tabi bu arada biogaia in bi etkisi sanırım hala yok. Bugün 7.gün

Merhaba

Doğumdan iki hafta sonra benim kızımın da ağrıları başladı. Aksam 7 gibi başlayıp 11 e kadar sürüyordu ve çığlık çığlığa katılarak ağlıyordu. Çok zor zamanlardı gerçekten. Daha sonra kızımın kolik olduğunu öğrendik. Doktorumuz bio gaia verdi. Yavaş yavaş ağlama süresi azaldı. Ama geçmedi. Kullanmaya başladıktan bir hafta on gün sonrasında ağlamaları 1 saat civarına düştü. Daha sonra tanıdığımız birinin tavsiyesi ve doktorumuzun olur vermesiyle Nurse Harveys e de başladık. Bio Gaia yı kesmedik yanlız ikisini bir kullanıyoruz. 2-3 gün içinde bütün o ağlamalar geçti çok sukur. Sadece akşam saatlerinde huzursuz ve suratsiz oluyor kendisi Tabiki bebegimin o hallerinden sonra biz buna razıyız. Yanlız Nurse Harveys her ne kadar bitkisel olsada içinde şeker var malesef ki ben şeker düşmanıyımdır. Bu nedenle belki artık geçmiştir diye umut edip geçenlerde dozunu bir kaşığa düşürdüm. Yapmaz olaydım bebeğim 3 gün ağladı ve uyumadi. Tabi tekrar dozu arttırdık. Şuan iki buçuk aylık ve 4 aya kadar kullanıp tekrar deneme yapacağım. Sanada ikisini birlikte denemeni tavsiye ederim. Tabiki doktoruna danışırsın. Her çocuktada aynı olmuyor deneye deneye buluyoruz bazen malesef.

Farklı gruplarda da sormuş olduğum ve cok merak ettiğim sorulara detaylı bir açıklama yapmışsın. Çok teşekkür ederim.
Nurse harvey's bir şişe kullandım etkisini çok görmediğimden geçmiştim biogaia ya demek ki beraber kullanınca etki ediyor tüh şişenin dibini başkasına vermiştim bi dene diye :) bebegim 50 gunluk birazdan acile gidecegiz gogsunde olusan sislik gun gectikce azalacagi yere daha cok sismis :KK43: neyse o sırada Dr a bu iki ilacı kullanıp kullanmamam gerektiğini sorayim

Farklı gruplarda da sormuş olduğum ve cok merak ettiğim sorulara detaylı bir açıklama yapmışsın. Çok teşekkür ederim.
Nurse harvey's bir şişe kullandım etkisini çok görmediğimden geçmiştim biogaia ya demek ki beraber kullanınca etki ediyor tüh şişenin dibini başkasına vermiştim bi dene diye :) bebegim 50 gunluk birazdan acile gidecegiz gogsunde olusan sislik gun gectikce azalacagi yere daha cok sismis :KK43: neyse o sırada Dr a bu iki ilacı kullanıp kullanmamam gerektiğini sorayim

Sor bakalım umarım faydası olur ve seninde derdine derman olur Geçmiş olsun göğsündeki bezelerimi diyorsun. Masaj yapıyormuydun ben sürekli ovalayarak geçirdim. İnşallah sıkıntı olmayacak birşeydir.

Süt alerjisi dedi dr muz 3 aylıktı kızım diyetine başladım yaklaşık bir aydır kakası mukusu ve yeşil bazende sarıydı sancılanıyor sürekli kusuyor ara sırada yüzünde bebek benek kızariklar oluyordu biogaia kullanıyorum 2 aylıktan beri mercimek fındık fıstık et süt ürünleri kullanmıyorum 7020 gr dan 7680 mi 21 günde oldu şimdi tekrar diyette iken mukusu kaka ve balgam küstü 3 defa bugünse kaka ve kusma yok bana yardımcı olabilirmisiniz domates veya bal pekmez zeytinde alerji yaparmı

Merhaba arkadaşlar benm çocuğum 17 günlük ve gaz sorunumuz var nurse harveys aldm bügn de biogaia aldım ikisini bir mi verecem acaba 🙄

Merhaba arkadaşlar benm çocuğum 17 günlük ve gaz sorunumuz var nurse harveys aldm bügn de biogaia aldım ikisini bir mi verecem acaba 🙄
Gaz durumunuz ne oldu azaldı mı? Biz sab simpleks kullanıyorduk, doktorumuz onunla birlikte biogaia da kullanmamızı söyledi. Epey iyi geldi, kızım rahatladı. Şuanda 71 günlük, artık gaz sıkıntımızın yavaş yavaş tamamen yok olmasını ümit ediyoruz 🙏

Gaz durumunuz ne oldu azaldı mı? Biz sab simpleks kullanıyorduk, doktorumuz onunla birlikte biogaia da kullanmamızı söyledi. Epey iyi geldi, kızım rahatladı. Şuanda 71 günlük, artık gaz sıkıntımızın yavaş yavaş tamamen yok olmasını ümit ediyoruz 🙏
[/QUOBizimde kırkımız yeni çıktı sabah 5 ile 9 arası çok sancılanıyor Dr sab simplex verdi ben biogaia da aldım, aralarında ne kadar olmalı ve siz hangi dozda veriyorsunuzTE]

Sabah 9da sabsimpleks, öğlen 12de biogia, 2de sabsimpleks, 8de sabsimpleks veriyordum. Biogia bitti tekrar almadım sadece sabsimpleks ile devam ediyoruz. 100 günlük oldu kızım.

mrblar sorunuzu cevaplamak istedim fakat epey geçmiş tabi ynede yazmak istiyorum çünkü okuyanlar olacktır tıpkı benm okudugum gibi domates bal pekmez zeytin alerji yaparmı yazmışsınız yapmaz ama bebeğiniz ağlamaya devam eder çünkü domates ve zeytin ağrı yapar karında kabukları oldugu için genelde ben domatesn kabugunu soyardm zeytinde yemezdm hala yemiyorum böyle işte ☺️

Bize dr. Biogai gaz ilacı olarak bilinir ama değildir, bağırsak florasını düzenler, gaza da kısmen iyi gelir demişti. Gaz için ayrı bir şey kullanmıştık, relactaz'dı galiba adı.

X