arkadaşlar yaklaşık olarak 1,5 senedir tedavi görmekteyim.çok kötü dönemler atlattım.insanların yanında oturamaz durumdaydım.bir baradk su dahi içsem gaz yapıyordu ve midemden 1 metre öteden duyulacak kadar yüksek sesler geliyordu.tuvalette gazı çıkaramıyordum.sosyal hayatım tamamen bitmişti.insanlara ve hayata küsmüştüm.aslında hatam bunun bir hastalık olduğunu anlamamış olmamdı.taki buradaki yazıları görene kadar.doktora başvurdum ve uzun süre yemeklerden önce ve sonra alınan mide ila.ları kullandım(isim veremiyorum)düzelmem uzun zaman aldı.sonra endoskopi yaptırdım.gastirit çıktı orta derecede.doktor bunun insanların %90 olduğunu;korkulacak bişey olmadığını söylediyani tamamen sitres üzüntü kaynaklıydı ve zamanla ilerlemişti.ben bu hastalık yüzünden insanlaradan koptum..üniversiteye gidemedim...hayata küstüm ..ölemek sitedim....sürekli allahım beni yanına al diye yalvarır durumdaydım...çok utanç verici bir durumdu....endoskopiden sonra 2 hatalık kullanımı olan özel bir ilaç paketi verdi doktorum....bu hastalığı midedeki bir mikrop yapıyormuş...bu iki haftalık ilaç paketinde de sabah akşam aldığım ağır antibiyotikler vardı..baya etkisini gördüm.yavaş yavaş düzelmeye başladım....en azından artık insanların yanında oturabiliyorum...mide sesleri kesildi...günde sadece 1 mide ilacı alıyorum..sabahları aç karnına...inşallah daha da düzelir....çok basit gözüken ama insan hayatını çok etkileyen bir rahatsızlık...allah hepimize acil şifalar versin.