- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Acile bu yüzden bi kere gittim rezeneyi deneyeyim saolunRezene tatlım rezene. Kokusundan nefret ederim ama gaza bire bir.
Ha birde ayaklarına karnına sıcak su torbası koy.
Baktın olmuyor eczaneden ilaç alırsın. Bazen çok zor geçiyor gaz sancısı. Acillik olan insanlar bile var.
Sabah nane limonda içtim sabahtan beri sürekli yatıp bişeyler içiyorum duş almadım ama bide onu deneteyim saolunNane limon veya kekik çayı yapıp içebilirsiniz. Sıcak duşta alabilirsiniz o da rahatlatır.
Birazdan deniycem bunu çok saolYine burda bir arkadaşın yıllar önce tavsiye ettiği ve müthiş ise yarayan bisey önereceğim
Silme yemek kaşığı kimyon tatlı kaşığı nane demle 5 10 dk süz içine bal da koyabilirsin şeker de istersen valla birebir
Hatta o korkunç gaz sancısını her reglde yasarim o yüzden baştan içip önlemimi alıyorum geçmiş olsun bide içerken karnına kadar battaniye çek oh sicacik
Bisey itiraf edeyyim mi şuan ben de içiyorum hadi şifa olsun rica ederimBirazdan deniycem bunu çok saol
Üşütmenin buna sebep olduğunu hiç duymadım ama diğer konunun tek sorumlusu o benceüşütmekten erken adet olmuş olabilirmiyim
Aynen ..inş strestendir birde normalde bu kadar uzun ağrım olmuyorduÇok erken olmuşsunuz ya. Bu durumda son adetinizin üzerinden zaten on gün kadar geçmiş olmalı en fazla diymi? Stresten falan da erken ya da geç gelebiliyor diye biliyorum.
Gecen gün çok üşüdüm sanırım 1-2gündür kırgınlık vardı bu sabah adetime 15 gün varken adet oldum ve çok büyük ağrım oldu..ayrıca çok fazla gazım var düz oturamıyorum bile ..üşütmekten erken adet olmuş olabilirmiyim ? Bide şu gazım nasıl geçer yeşil çay adaçayı gbi int yazan şeyleri yaptım Öner'iniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?