How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gaz sorunu -adet soğuktan olabilir mi

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
31
Gecen gün çok üşüdüm sanırım 1-2gündür kırgınlık vardı bu sabah adetime 15 gün varken adet oldum ve çok büyük ağrım oldu..ayrıca çok fazla gazım var düz oturamıyorum bile ..üşütmekten erken adet olmuş olabilirmiyim ? Bide şu gazım nasıl geçer yeşil çay adaçayı gbi int yazan şeyleri yaptım Öner'iniz var mı ?

Rezene tatlım rezene. Kokusundan nefret ederim ama gaza bire bir.
Ha birde ayaklarına karnına sıcak su torbası koy.
Baktın olmuyor eczaneden ilaç alırsın. Bazen çok zor geçiyor gaz sancısı. Acillik olan insanlar bile var.

Rezene tatlım rezene. Kokusundan nefret ederim ama gaza bire bir.
Ha birde ayaklarına karnına sıcak su torbası koy.
Baktın olmuyor eczaneden ilaç alırsın. Bazen çok zor geçiyor gaz sancısı. Acillik olan insanlar bile var.
Acile bu yüzden bi kere gittim rezeneyi deneyeyim saolun

Maydanoz limonlu sallama çaylar var sezeryan doğumundan sonra tuvalete rahat çıkabilmek için iyi geldiğini biliyorum muhtemelen gaza da çok iyi gelir tadı da kötü değil

Tek kelimeyle rezene çayı,hem gazı giderir hemde rahatlatır.
Hava değişiminden adette değişiklik olabiliyor,diğer ayda olursa doktora görünürsünüz kist yada hormonal birşey olabilir.

Yine burda bir arkadaşın yıllar önce tavsiye ettiği ve müthiş ise yarayan bisey önereceğim

Silme yemek kaşığı kimyon tatlı kaşığı nane demle 5 10 dk süz içine bal da koyabilirsin şeker de istersen valla birebir

Hatta o korkunç gaz sancısını her reglde yasarim o yüzden baştan içip önlemimi alıyorum geçmiş olsun bide içerken karnına kadar battaniye çek oh sicacik

Yine burda bir arkadaşın yıllar önce tavsiye ettiği ve müthiş ise yarayan bisey önereceğim

Silme yemek kaşığı kimyon tatlı kaşığı nane demle 5 10 dk süz içine bal da koyabilirsin şeker de istersen valla birebir

Hatta o korkunç gaz sancısını her reglde yasarim o yüzden baştan içip önlemimi alıyorum geçmiş olsun bide içerken karnına kadar battaniye çek oh sicacik
Birazdan deniycem bunu çok saol

Çok erken olmuşsunuz ya. Bu durumda son adetinizin üzerinden zaten on gün kadar geçmiş olmalı en fazla diymi? Stresten falan da erken ya da geç gelebiliyor diye biliyorum.

Gecen gün çok üşüdüm sanırım 1-2gündür kırgınlık vardı bu sabah adetime 15 gün varken adet oldum ve çok büyük ağrım oldu..ayrıca çok fazla gazım var düz oturamıyorum bile ..üşütmekten erken adet olmuş olabilirmiyim ? Bide şu gazım nasıl geçer yeşil çay adaçayı gbi int yazan şeyleri yaptım Öner'iniz var mı ?

herkes gaza cevap yazmış da
regliniz çok erken
ayak üşütmekle böyle düzensizlik hiç duymadım
hem çok erken regl, hem şiddetli ağrı, hem düz oturamayacak kadar karında gaz sancısı
bir doktora gitmelisiniz bence

Back